fak akkor papirozom, osz majd megkapja a jegyzo vagy a pitsa.
ki talalta ki, hogy csak ket hetig lehessen csinalni?
Valaki, akinek nem volt haszna abból, hogy az egyszerûbb megoldást preferálja.
fak akkor papirozom, osz majd megkapja a jegyzo vagy a pitsa.
ki talalta ki, hogy csak ket hetig lehessen csinalni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
GLS/DPD nekünk bevált, rendes dobozolás esetén.Én benzinkúton hagytam ott és öt nap késéssel mentem érte. A srác csak megkérdezte a nevem, és milyen kártyát keresek és ideadta. Azt mondta napi szinten hagyja ott valaki a rohanásban. Pénzt nem vettek le róla.
Más: Hogy lehet legolcsóbban, azért biztonságosan bicajt eljuttatni Debrecenbõl Pécsre? Posta, GLS, stb?
Megyek, veszek!
Haver egy szórakozóhelyen otthagyta a pénztárcáját, visszamentünk, leadták a pultnál. Benne volt a bankkártya, de azon parázik hátha leírtak róla minden adatot. Netes vásárlásokhoz lehúzhatnak róla pénzt a kártya összes adata alapján (kártyaszám, név, kártya lejárati dátum, utolsó 3 számjegy stb.), vagy mindig kell hozzá sms-es megerõsítõ kód? Csináljon-e új kártyát? Paypalra nincs a kártya beregisztrálva. Elõre is kösz a válaszokat.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ha van netbankja - vagy bármi más lehetõsége erre - akkor állítsa be az összes limitet nullára mindenekelõtt. Aztán lehet gondolkodni.Haver egy szórakozóhelyen otthagyta a pénztárcáját, visszamentünk, leadták a pultnál. Benne volt a bankkártya, de azon parázik hátha leírtak róla minden adatot. Netes vásárlásokhoz lehúzhatnak róla pénzt a kártya összes adata alapján (kártyaszám, név, kártya lejárati dátum, utolsó 3 számjegy stb.), vagy mindig kell hozzá sms-es megerõsítõ kód? Csináljon-e új kártyát? Paypalra nincs a kártya beregisztrálva. Elõre is kösz a válaszokat.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Nem tudom hany frekvancian mukodnek, de a kollegakkal invaziosat fogunk jatszani azt hiszem.... LOL
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"