Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. December 13. - 21:54

Posted 2010. December 13. - 21:54

ez mikor lesz ez?
12.13.MONDAY SESSION BIKER SPECIÁL w. BUPPA, Q-CEE, ECMC Berlin filmpremier | Facebook
10tõl kezd a vetítés...
@:
Bocsi a dupláért, a fenti akár deletelhetõ is...
Posted 2010. December 13. - 21:53

Posted 2010. December 13. - 21:52

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. December 13. - 21:51

Posted 2010. December 13. - 21:49

--------
Valaki WestBalkán, mostanság?
ECMC Film "világpremier" (magyarok csinálták...)
Buppa, Mr.Masters, FantomAz,...
Egyedül uncsiznék, mondjuk valami csini bringást......
Posted 2010. December 13. - 21:40

Posted 2010. December 13. - 21:37

fuck me, i'm famous!
Posted 2010. December 13. - 21:26

Posted 2010. December 13. - 21:23

Posted 2010. December 13. - 21:21

Hejj ha ezt elõbb tudom, jöhettél volna vodkázni velünk
Hzoli for Prez' !
Ez régen volt, amikor téged még anyuci nevetve megdicsért, ha az orra alá pukiztál.

Már jó ideje módjával iszom és nagyon ritkán, inkább jó bort, rövidet meg nem, mert kerékre állok tõle.
Elmúlt a bulizós korszak.
Posted 2010. December 13. - 21:20

Posted 2010. December 13. - 21:20

egyház: miért politizál? nálam onnantól bukta a dolog
Akkezdet Phiai : Egy ház - dalszöveg - Zeneszöveg.hu - kotta, youtube video, játékok, csengõhang
Posted 2010. December 13. - 21:16

Engedd meg hogy egy ábrával támasszam ezt alá:
nõi szívemnek ez felettébb sokkoló volt.
egyház: miért politizál? nálam onnantól bukta a dolog

Posted 2010. December 13. - 21:06

Engedd meg hogy egy ábrával támasszam ezt alá:azért vannak mostanában rózsaszín meg piros ruhák?
...

Posted 2010. December 13. - 21:03

régimódi leszek: ezt meg lehet tenni a hétköznapokban is
Persze hogy lehet, sõt úgy az igazi.
Mondok egy új nézõpontot házasság témakörben: mert hát ez a "csak egy papír" dolog jogi értelemben azért mégis súlyos következményeket hordoz, vagyoni közösséget például, meg öröklési jogviszonyt, meg hasonlókat. Ha együtt éltél az élettársaddal mondjuk 20 éve, együtt vettetek házat meg miegymást, aztán elütötte a villamos, akkor is kurvára macerás hozzájutni a józan ész szerinti jogos örökségedhez, merthát tulképp ki vagy te ott? Persze az élettársi kapcsolat is "jogintézmény", vagy hogy mondják ezt, de sokkal gyengébb, mint a házasság.
De nem is kell ilyen messze menni: elég, ha csak születik egy kölköd és a nevedre szeretnéd venni. Már csak ehhez is alaposan fel kell húzni a szopóálarc cipzárját.
A másik oldalról pedig igenis van némi összetartó ereje a házasságnak, már csak azért is, mert mindenféle procedurán végig kell menni, mire felbontják. Addig meg vévgig van idõ gondolkodni a feleknek, hogy hogyan tehetnének mégis rendet. Állítom, hogy a vállások - és sokszor szakítások is - nagy része mögött nem valódi nézeteltérés áll, csak rossz kommunikáció és az annak nyomán elmérgesedõ helyzet.
Mondom ezt 5 éve házasan, három gyerekkel.
--Trifo
Sok elsüllyedt költség. Magad kilépési korlát. Ezt így mondjuk.

Jó üzlet az egyház, de a többsége hitet ad.Pénzt ölnek bele, hogy még több pénzt szedhessenek be általa. Legalábbis régen így ment ez. Lásd pl a Katedrális c. regényt.
--Trifo
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 13. - 21:02

Pénzt ölnek bele, hogy még több pénzt szedhessenek be általa. Legalábbis régen így ment ez. Lásd pl a Katedrális c. regényt.sose értettem, amikor szülõkkel nyaraltam, hogy egy új városban miért az a legfontosabb hogy végig járjunk minden templomot.
nekem az egészbõl annyi maradt meg, hogy hihetetlen mennyi energiát, pénzt ölnek szerteszét a világon a vallásba.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. December 13. - 21:00

De nem is kell ilyen messze menni: elég, ha csak születik egy kölköd és a nevedre szeretnéd venni. Már csak ehhez is alaposan fel kell húzni a szopóálarc cipzárját.
A másik oldalról pedig igenis van némi összetartó ereje a házasságnak, már csak azért is, mert mindenféle procedurán végig kell menni, mire felbontják. Addig meg vévgig van idõ gondolkodni a feleknek, hogy hogyan tehetnének mégis rendet. Állítom, hogy a vállások - és sokszor szakítások is - nagy része mögött nem valódi nézeteltérés áll, csak rossz kommunikáció és az annak nyomán elmérgesedõ helyzet.
Mondom ezt 5 éve házasan, három gyerekkel.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. December 13. - 20:59

Semmi extra. Megjöttek a kispapa rokonai Szabolcsból és hoztak guggolós páleszt. Nagy hátba veregetések közben - igyá te tápos pesti - be kellet verni éhgyomorra vagy 8 felest, pár sörrel, fellebbezésnek helye nem volt. Egész jó kedvem kerekedett, na akkor gyerünk a templomba 11h-ra. Ott szépen le is zajlott a dolog odáig (magamban persze szórakoztató volt a sok baromság), amíg a pap el nem kezdett kérdezgetni. Amikor az a kérdés jött, hogy megvédem-e a gyermeket a sátántól, elkapott a röhögõgörcs, vonyítottam a röhögéstõl. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam ilyen komolyan kérdezni. Mondtam persze, mindig van nálam fokhagyma és ezüst pisztolygolyó. Erre a pap kidobott a templomból, mondván hogy ilyen magatartás nem illik egy keresztapához és beugró keresztapával újrakezdték a dolgot. Ez Csepelen volt a Béke téri templomban, ahol a focipálya is van. Egy-két percig ácsorogtam ott a templom elõtt árván, aztán hogy a nagy ijedtséget levezessem, ellátogattam a Kapufa nevezetû mûintézménybe, hogy pár vodka-sörrel lemossam magamról a szégyent. Mire ezek kijönnek én is itt vagyok - gondoltam. Délután 3 kor talált meg a rokonság, békésen szenderegtem egy eperfa alatt, a zakóm szépen összehajtva a fejem alatt, a fehér ingem pedig a sok lila epertõl úgy nézett ki, mintha sörétessel négyet rám lõttek volna. Soha többet nem jöttek ki a foltok a gúnyából, ki kellett dobni az egészet. Még a zoknim is olyan volt, csak a cipõ volt menthetõ. Csak odáig emlékszem, hogy bementem a becsületsüllyesztõbe és találkoztam valakivel, a többit mesélték.
Nem vagyok rá büszke, így jött össze.
Hejj ha ezt elõbb tudom, jöhettél volna vodkázni velünk

Hzoli for Prez' !
fuck me, i'm famous!
Posted 2010. December 13. - 20:49

Az mondjuk tényleg durva, hogy 25 éves vagyok, és a legtöbb ismerõsöm, barátom még nem házas.
nekem 25 éves koromban az ált isk osztálytársaim nagy többsége házas volt vagy már elvált legalább egyszer. aki akkor még nem vált el késõbb igen. szal nem kell azt elkapkodni

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való