Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ha lebuktok, mindkettõtöket kivágják.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

ez mikor lesz ez?

12.13.MONDAY SESSION BIKER SPECIÁL w. BUPPA, Q-CEE, ECMC Berlin filmpremier | Facebook

10tõl kezd a vetítés...

@:
Bocsi a dupláért, a fenti akár deletelhetõ is...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ha nem buktok le és jól sikerül a vizsga, akkor hatalmas berúgással jár :)

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ez mikor lesz ez?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
de seggre gondol... Csak valami diszkógráfiája vagy mije van :D

--------

Valaki WestBalkán, mostanság?
ECMC Film "világpremier" (magyarok csinálták...)
Buppa, Mr.Masters, FantomAz,...
Egyedül uncsiznék, mondjuk valami csini bringást......

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
te mindig azt mondod...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én meg azt mondom pin@

fuck me, i'm famous!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ehh mán lassan a fészbukk is jogintézmény lesz....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem értelek Dave, kiazazállat, aki nem asszonykájával kézenfogva jelenik meg akárhol is. ( plána ha facebookon kapcsolatban van:D:D:D )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hejj ha ezt elõbb tudom, jöhettél volna vodkázni velünk :D

Hzoli for Prez' !

Ez régen volt, amikor téged még anyuci nevetve megdicsért, ha az orra alá pukiztál.:D
Már jó ideje módjával iszom és nagyon ritkán, inkább jó bort, rövidet meg nem, mert kerékre állok tõle.
Elmúlt a bulizós korszak.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Meg lett a matek!

Fuck Yea! :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

egyház: miért politizál? nálam onnantól bukta a dolog :)

Akkezdet Phiai : Egy ház - dalszöveg - Zeneszöveg.hu - kotta, youtube video, játékok, csengõhang

bptitans.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Engedd meg hogy egy ábrával támasszam ezt alá:
Feltöltött kép

nõi szívemnek ez felettébb sokkoló volt.

egyház: miért politizál? nálam onnantól bukta a dolog :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

azért vannak mostanában rózsaszín meg piros ruhák? :D
...

Engedd meg hogy egy ábrával támasszam ezt alá:
Feltöltött kép
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

régimódi leszek: ezt meg lehet tenni a hétköznapokban is :)

Persze hogy lehet, sõt úgy az igazi.

Mondok egy új nézõpontot házasság témakörben: mert hát ez a "csak egy papír" dolog jogi értelemben azért mégis súlyos következményeket hordoz, vagyoni közösséget például, meg öröklési jogviszonyt, meg hasonlókat. Ha együtt éltél az élettársaddal mondjuk 20 éve, együtt vettetek házat meg miegymást, aztán elütötte a villamos, akkor is kurvára macerás hozzájutni a józan ész szerinti jogos örökségedhez, merthát tulképp ki vagy te ott? Persze az élettársi kapcsolat is "jogintézmény", vagy hogy mondják ezt, de sokkal gyengébb, mint a házasság.

De nem is kell ilyen messze menni: elég, ha csak születik egy kölköd és a nevedre szeretnéd venni. Már csak ehhez is alaposan fel kell húzni a szopóálarc cipzárját.

A másik oldalról pedig igenis van némi összetartó ereje a házasságnak, már csak azért is, mert mindenféle procedurán végig kell menni, mire felbontják. Addig meg vévgig van idõ gondolkodni a feleknek, hogy hogyan tehetnének mégis rendet. Állítom, hogy a vállások - és sokszor szakítások is - nagy része mögött nem valódi nézeteltérés áll, csak rossz kommunikáció és az annak nyomán elmérgesedõ helyzet.

Mondom ezt 5 éve házasan, három gyerekkel.

--Trifo

Sok elsüllyedt költség. Magad kilépési korlát. Ezt így mondjuk. :)

Pénzt ölnek bele, hogy még több pénzt szedhessenek be általa. Legalábbis régen így ment ez. Lásd pl a Katedrális c. regényt.

--Trifo

Jó üzlet az egyház, de a többsége hitet ad.

A sebesség mindent megold.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

sose értettem, amikor szülõkkel nyaraltam, hogy egy új városban miért az a legfontosabb hogy végig járjunk minden templomot.
nekem az egészbõl annyi maradt meg, hogy hihetetlen mennyi energiát, pénzt ölnek szerteszét a világon a vallásba.

Pénzt ölnek bele, hogy még több pénzt szedhessenek be általa. Legalábbis régen így ment ez. Lásd pl a Katedrális c. regényt.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mondok egy új nézõpontot házasság témakörben: mert hát ez a "csak egy papír" dolog jogi értelemben azért mégis súlyos következményeket hordoz, vagyoni közösséget például, meg öröklési jogviszonyt, meg hasonlókat. Ha együtt éltél az élettársaddal mondjuk 20 éve, együtt vettetek házat meg miegymást, aztán elütötte a villamos, akkor is kurvára macerás hozzájutni a józan ész szerinti jogos örökségedhez, merthát tulképp ki vagy te ott? Persze az élettársi kapcsolat is "jogintézmény", vagy hogy mondják ezt, de sokkal gyengébb, mint a házasság.

De nem is kell ilyen messze menni: elég, ha csak születik egy kölköd és a nevedre szeretnéd venni. Már csak ehhez is alaposan fel kell húzni a szopóálarc cipzárját.

A másik oldalról pedig igenis van némi összetartó ereje a házasságnak, már csak azért is, mert mindenféle procedurán végig kell menni, mire felbontják. Addig meg vévgig van idõ gondolkodni a feleknek, hogy hogyan tehetnének mégis rendet. Állítom, hogy a vállások - és sokszor szakítások is - nagy része mögött nem valódi nézeteltérés áll, csak rossz kommunikáció és az annak nyomán elmérgesedõ helyzet.

Mondom ezt 5 éve házasan, három gyerekkel.

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Semmi extra. Megjöttek a kispapa rokonai Szabolcsból és hoztak guggolós páleszt. Nagy hátba veregetések közben - igyá te tápos pesti - be kellet verni éhgyomorra vagy 8 felest, pár sörrel, fellebbezésnek helye nem volt. Egész jó kedvem kerekedett, na akkor gyerünk a templomba 11h-ra. Ott szépen le is zajlott a dolog odáig (magamban persze szórakoztató volt a sok baromság), amíg a pap el nem kezdett kérdezgetni. Amikor az a kérdés jött, hogy megvédem-e a gyermeket a sátántól, elkapott a röhögõgörcs, vonyítottam a röhögéstõl. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam ilyen komolyan kérdezni. Mondtam persze, mindig van nálam fokhagyma és ezüst pisztolygolyó. Erre a pap kidobott a templomból, mondván hogy ilyen magatartás nem illik egy keresztapához és beugró keresztapával újrakezdték a dolgot. Ez Csepelen volt a Béke téri templomban, ahol a focipálya is van. Egy-két percig ácsorogtam ott a templom elõtt árván, aztán hogy a nagy ijedtséget levezessem, ellátogattam a Kapufa nevezetû mûintézménybe, hogy pár vodka-sörrel lemossam magamról a szégyent. Mire ezek kijönnek én is itt vagyok - gondoltam. Délután 3 kor talált meg a rokonság, békésen szenderegtem egy eperfa alatt, a zakóm szépen összehajtva a fejem alatt, a fehér ingem pedig a sok lila epertõl úgy nézett ki, mintha sörétessel négyet rám lõttek volna. Soha többet nem jöttek ki a foltok a gúnyából, ki kellett dobni az egészet. Még a zoknim is olyan volt, csak a cipõ volt menthetõ. Csak odáig emlékszem, hogy bementem a becsületsüllyesztõbe és találkoztam valakivel, a többit mesélték.
Nem vagyok rá büszke, így jött össze.

Hejj ha ezt elõbb tudom, jöhettél volna vodkázni velünk :D

Hzoli for Prez' !

fuck me, i'm famous!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Az mondjuk tényleg durva, hogy 25 éves vagyok, és a legtöbb ismerõsöm, barátom még nem házas.

nekem 25 éves koromban az ált isk osztálytársaim nagy többsége házas volt vagy már elvált legalább egyszer. aki akkor még nem vált el késõbb igen. szal nem kell azt elkapkodni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való