Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hát nekem sok a félévközi jegyesem. lesz kemény 3 vizsgám (4. lett volna a mikmak).
és inkább a 4-5-6 kreditesek a vizsgások.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
kispál dvd kapható lesz a boltokban, én úgy tudom :)

1 kredites vizsgás. van olyan tárgyunk, amivel már második éve sz.punk, 1 kredit, nem is a szakomhoz tartozik, de a tanár urak úgy gondolják, hogy megsz.patnak mindenkit (mármint ezt most szó szerint kell venni tényleg). Aki erre nem vevõ, az bukik. Így kellett nekem immáron harmadjára felvennem eme nagyszerû tárgyat.
A holnapi tárgy meg nem nehéz, nem állítottam, hogy nehéz. (nekünk ez azt jelenti, hogy másfél óra ea plusz egy 45 perces gyak van hozzá, 2 zh-t kell 60%-ra illetve volt egy beadandó számolásokkal, saját adataid alapján -ahol születtél, amikor születtél adták meg az adatokat)Csak emellett most másik 7 tárgyra tanulok és szívesen könnyítettem volna a dolgomon, mert így az 5 krediteseket kockáztatom, az meg nem jó móka.
Nálunk minden óra vizsgás, nem a kredit számától függ. Vagy nem is értem, hogy ezt miért kérdezted. 1 kreditért nem kell vizsgázni? :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
stp: nekem mikró végig puska (programozható számológép rulz), pont meglett. makróZH nem jött össze, vizsgán meg a mikróra rágyúrtam+puska+szerencse=minimálpontos 2es. de mérnökhallgatóként ez a mikmak nálam az áltudományok csúcsának csúcsa...:D:D:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?

Tipp alapján egyetemfüggõ, mivel elvileg minden egyetemnek más szabályzata van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Én is. Nagyon tetszett.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

nálunk BME-s mikro és makroökonómiára szakosodott egy közgázos spanom - elég "univerzális" arca van, 2000HUF+1sör áron bárkinek csont hibátlanra megírja mind2 zéhát, és még meg is védi õket, szóval a megajánlott 4es a zéhák alapján garantált. az elsõ pár keresetbõl vett mûbajszot-szakállat meg pár nullás szemüveget, szóval a legtöbb mérnök személyijében szereplõ képre tud hasonlítani:D és meg is éri a dolog, 4 kredites tárgy az 4800 ha elbukod, ez meg így 4500 körül jön ki, ha mindkét zéhát vele iratod:D:D

na majd kereslek ha egyszer lesz kedvem újra felvenni :D
de amúgy nem is értem mit kéne ezzel a tárgyal csinálni. elsõ mikrora elmentem egy db kinyomtatott puskányi készüléssel, 35%
pótmikrora rágyúrtam, puska nélkül 35%

1 kredites tárgy miért vizsgás?

(mindjárt megkapjuk az offot)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Ez a kispáldokukoncertdvd egész jó lett:)

Megmondom õszintén, letöltöttem, DVD formátumban. Nem tudtam elmenni és nem akartam más elõl elvenni a helyet, csak a dvd miatt.
Tényleg jó lett, de mint több helyen is említettem már - kiadhatnák, BluRay-en vagy valami fizetõs oldalról elérhetõvé tehetnék a butítatlan változatot... Szó nélkül fizetnék érte
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
HZoli ez hatalmas sztori, jót röhögtem.:D

kela: a fiatalabbak között vannak ilyenek...

nálunk BME-s mikro és makroökonómiára szakosodott egy közgázos spanom - elég "univerzális" arca van, 2000HUF+1sör áron bárkinek csont hibátlanra megírja mind2 zéhát, és még meg is védi õket, szóval a megajánlott 4es a zéhák alapján garantált. az elsõ pár keresetbõl vett mûbajszot-szakállat meg pár nullás szemüveget, szóval a legtöbb mérnök személyijében szereplõ képre tud hasonlítani:D és meg is éri a dolog, 4 kredites tárgy az 4800 ha elbukod, ez meg így 4500 körül jön ki, ha mindkét zéhát vele iratod:D:D

nekünk múltkor merült fel másolás gyanúja (szó se volt róla, egyszerûen ugyanazt a típushibát néztük be, de utána máshogy számoltunk), persze a többi tesztbõl már megvolt a pontszám, szóval nem volt para. ott mondta gyakvez, hogy módosíccsák a szabályt és "Ha a másolás gyanúja igazolhatóan jogos, akkor a hallgatók aláírást nem kaphatnak.". namost ez akkor komikus, amikor nem írnak ülésrendet a 150 fõs vizsgateremben, elköveted a típushibát jobbhátul és a balelöl ülõ Ferikével együtt húznak meg. de más helyett ZH-t írni azért rizikós, fõleg, ha személyazonosító igazolványt is kell mutatni, mert az már akármivel való visszaélés meg közokirathamisítás, ha alá is írod a neve mellett, és az erõsen jogellenes vagy mi..

nuca: nálunk a 2 kredites tárgyak azok a "két, minimális tanulással megírható 3-4-es ZH" vagy "pár üzemlátogatás+ 6-7 oldal beadandó" tárgyak, de még a 4 kredites szakmai tárgyak se a nehezen teljesíthetõk közé tartoznak...EGY kredit?!? az pontosan azt jelenti, hogy minden héten részt vett az EGY darab elõadáson, illetve az EGY darab zéhára elment és teljesítette - ezt akármilyen szigorú is az egyetem, röhögve meg lehet csinálni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ez a kispáldokukoncertdvd egész jó lett:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Rebell!

Most jut eszembe: cyclocross vb.-re nincs kedved kijonni? St-Wendel, januar 29.-30. En ott akarok lenni. Ha jol neztem 165 km lenne neked.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
az ismerõsöm úgy döntött, hogy nem ér ennyit 1 kredit... (csúnya a vizsgaszabályzat szegeden, fenyegetõzõs)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ez is igaz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Hzoli for president, vaz!
Eperfa alatt, gecc' aztakurva, feleségem még a párnát harapja kínjában...
sátán, b+, sátán :-))))

amugy európában még az ateista is keresztény
fogorvosnál, erõs sárgánál, mikor indulnak a többiek, vagy kemoterápiára várva
OMG :-)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Buki, ilyet tudnál hozni, ha jössz? :P
Continental Fahrrad -Baron 2.3

Utananezek. :D Elvileg van valami kedvezmenyunk, csak nem szeretik hirdetni. :P

Karacsony elott mar nem jutok el hozzad... De januartol megint kint leszek, elorelathatolag aprilisig, max. egy-ket hetre megyek haza. Ha kesz a gep, megyek! :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?

Az én esetemben egy dicséret lett a következmény. Az kapta a tanártól, aki helyett írtam a vizsgát. Mikor beültem, oszt elkeztük, akkor keztem kérdezgetni, hogy ezmegez milyen tankörm, mert az az infó lemaradt.
tizennyolc évvel ezelõtt volt, áááááááá, akarommondani úgyis elévült már.

Ha nem buktok le és jól sikerül a vizsga, akkor hatalmas berúgással jár :)

A lebukás meg egy hatalmas kirugással.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

olyat kérdezhetek, hogy melyik egyetemen történt?

Pécsen történt az eset.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nekem mindegy:) Az egyetem utóbbi egy hónapban megtanított arra, hogy a kettes a jegy.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Unokatestvérem csak úgy poénból megírta a haverja zh-ját, amikor a haverja másnapos volt és nem ment be megírni. Természetesen lebukott. Nagy balhé lett belõle, pedig 0 pontot ért el :) . Nem rúgtak ki a végén senkit.

olyat kérdezhetek, hogy melyik egyetemen történt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Unokatestvérem csak úgy poénból megírta a haverja zh-ját, amikor a haverja másnapos volt és nem ment be megírni. Természetesen lebukott. Nagy balhé lett belõle, pedig 0 pontot ért el :) . Nem rúgtak ki a végén senkit.

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Ha lebuktok, mindkettõtöket kivágják.

természetesen egy barátomról beszélek :)