Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. december 14. - 00:05

és inkább a 4-5-6 kreditesek a vizsgások.
Írta 2010. december 13. - 23:59

1 kredites vizsgás. van olyan tárgyunk, amivel már második éve sz.punk, 1 kredit, nem is a szakomhoz tartozik, de a tanár urak úgy gondolják, hogy megsz.patnak mindenkit (mármint ezt most szó szerint kell venni tényleg). Aki erre nem vevõ, az bukik. Így kellett nekem immáron harmadjára felvennem eme nagyszerû tárgyat.
A holnapi tárgy meg nem nehéz, nem állítottam, hogy nehéz. (nekünk ez azt jelenti, hogy másfél óra ea plusz egy 45 perces gyak van hozzá, 2 zh-t kell 60%-ra illetve volt egy beadandó számolásokkal, saját adataid alapján -ahol születtél, amikor születtél adták meg az adatokat)Csak emellett most másik 7 tárgyra tanulok és szívesen könnyítettem volna a dolgomon, mert így az 5 krediteseket kockáztatom, az meg nem jó móka.
Nálunk minden óra vizsgás, nem a kredit számától függ. Vagy nem is értem, hogy ezt miért kérdezted. 1 kreditért nem kell vizsgázni?

Írta 2010. december 13. - 23:53

Írta 2010. december 13. - 23:51

jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?
Tipp alapján egyetemfüggõ, mivel elvileg minden egyetemnek más szabályzata van.
Írta 2010. december 13. - 23:39

Írta 2010. december 13. - 23:38

nálunk BME-s mikro és makroökonómiára szakosodott egy közgázos spanom - elég "univerzális" arca van, 2000HUF+1sör áron bárkinek csont hibátlanra megírja mind2 zéhát, és még meg is védi õket, szóval a megajánlott 4es a zéhák alapján garantált. az elsõ pár keresetbõl vett mûbajszot-szakállat meg pár nullás szemüveget, szóval a legtöbb mérnök személyijében szereplõ képre tud hasonlítani:D és meg is éri a dolog, 4 kredites tárgy az 4800 ha elbukod, ez meg így 4500 körül jön ki, ha mindkét zéhát vele iratod:D:D
na majd kereslek ha egyszer lesz kedvem újra felvenni

de amúgy nem is értem mit kéne ezzel a tárgyal csinálni. elsõ mikrora elmentem egy db kinyomtatott puskányi készüléssel, 35%
pótmikrora rágyúrtam, puska nélkül 35%
1 kredites tárgy miért vizsgás?
(mindjárt megkapjuk az offot)
Írta 2010. december 13. - 23:26

Ez a kispáldokukoncertdvd egész jó lett:)
Megmondom õszintén, letöltöttem, DVD formátumban. Nem tudtam elmenni és nem akartam más elõl elvenni a helyet, csak a dvd miatt.
Tényleg jó lett, de mint több helyen is említettem már - kiadhatnák, BluRay-en vagy valami fizetõs oldalról elérhetõvé tehetnék a butítatlan változatot... Szó nélkül fizetnék érte
Írta 2010. december 13. - 23:22

kela: a fiatalabbak között vannak ilyenek...
nálunk BME-s mikro és makroökonómiára szakosodott egy közgázos spanom - elég "univerzális" arca van, 2000HUF+1sör áron bárkinek csont hibátlanra megírja mind2 zéhát, és még meg is védi õket, szóval a megajánlott 4es a zéhák alapján garantált. az elsõ pár keresetbõl vett mûbajszot-szakállat meg pár nullás szemüveget, szóval a legtöbb mérnök személyijében szereplõ képre tud hasonlítani:D és meg is éri a dolog, 4 kredites tárgy az 4800 ha elbukod, ez meg így 4500 körül jön ki, ha mindkét zéhát vele iratod:D:D
nekünk múltkor merült fel másolás gyanúja (szó se volt róla, egyszerûen ugyanazt a típushibát néztük be, de utána máshogy számoltunk), persze a többi tesztbõl már megvolt a pontszám, szóval nem volt para. ott mondta gyakvez, hogy módosíccsák a szabályt és "Ha a másolás gyanúja igazolhatóan jogos, akkor a hallgatók aláírást nem kaphatnak.". namost ez akkor komikus, amikor nem írnak ülésrendet a 150 fõs vizsgateremben, elköveted a típushibát jobbhátul és a balelöl ülõ Ferikével együtt húznak meg. de más helyett ZH-t írni azért rizikós, fõleg, ha személyazonosító igazolványt is kell mutatni, mert az már akármivel való visszaélés meg közokirathamisítás, ha alá is írod a neve mellett, és az erõsen jogellenes vagy mi..
nuca: nálunk a 2 kredites tárgyak azok a "két, minimális tanulással megírható 3-4-es ZH" vagy "pár üzemlátogatás+ 6-7 oldal beadandó" tárgyak, de még a 4 kredites szakmai tárgyak se a nehezen teljesíthetõk közé tartoznak...EGY kredit?!? az pontosan azt jelenti, hogy minden héten részt vett az EGY darab elõadáson, illetve az EGY darab zéhára elment és teljesítette - ezt akármilyen szigorú is az egyetem, röhögve meg lehet csinálni.
Írta 2010. december 13. - 23:15

Írta 2010. december 13. - 22:55

Most jut eszembe: cyclocross vb.-re nincs kedved kijonni? St-Wendel, januar 29.-30. En ott akarok lenni. Ha jol neztem 165 km lenne neked.
Írta 2010. december 13. - 22:35

Írta 2010. december 13. - 22:20

Írta 2010. december 13. - 22:19

Eperfa alatt, gecc' aztakurva, feleségem még a párnát harapja kínjában...
sátán, b+, sátán :-))))
amugy európában még az ateista is keresztény
fogorvosnál, erõs sárgánál, mikor indulnak a többiek, vagy kemoterápiára várva
OMG :-)
Írta 2010. december 13. - 22:19

Buki, ilyet tudnál hozni, ha jössz?
Continental Fahrrad -Baron 2.3
Utananezek.

Karacsony elott mar nem jutok el hozzad... De januartol megint kint leszek, elorelathatolag aprilisig, max. egy-ket hetre megyek haza. Ha kesz a gep, megyek!

Írta 2010. december 13. - 22:12

Az én esetemben egy dicséret lett a következmény. Az kapta a tanártól, aki helyett írtam a vizsgát. Mikor beültem, oszt elkeztük, akkor keztem kérdezgetni, hogy ezmegez milyen tankörm, mert az az infó lemaradt.jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?
tizennyolc évvel ezelõtt volt, áááááááá, akarommondani úgyis elévült már.
A lebukás meg egy hatalmas kirugással.Ha nem buktok le és jól sikerül a vizsga, akkor hatalmas berúgással jár
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. december 13. - 22:07

olyat kérdezhetek, hogy melyik egyetemen történt?
Pécsen történt az eset.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. december 13. - 22:05

Írta 2010. december 13. - 22:04

Unokatestvérem csak úgy poénból megírta a haverja zh-ját, amikor a haverja másnapos volt és nem ment be megírni. Természetesen lebukott. Nagy balhé lett belõle, pedig 0 pontot ért el
. Nem rúgtak ki a végén senkit.
olyat kérdezhetek, hogy melyik egyetemen történt?
Írta 2010. december 13. - 22:04

jártas valaki olyanban, hogy milyen következménnyel jár egyetemen, ha xy helyett más írja meg a zh-t?
Unokatestvérem csak úgy poénból megírta a haverja zh-ját, amikor a haverja másnapos volt és nem ment be megírni. Természetesen lebukott. Nagy balhé lett belõle, pedig 0 pontot ért el

A sebesség mindent megold.
Írta 2010. december 13. - 21:56