Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nekem van profi töltõm, ugyhogy levágtam a döltõ vezetéket a távirányítórol, nem az elemet zabálja, plusz látom ha kezd haldoklani az akksi, nem utolsó sorban percek alatt feltölni 1Amperrel

...És mindeközben Bandus zokog a háttérben amiért hozzá sem érhet a névnapi ajándékához mert apa játszik vele :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala, a taviranyitos minihelikopter tenyleg NAGYON addiktiv cucc :)

nekem van profi töltõm, ugyhogy levágtam a töltõ vezetéket a távirányítórol, nem az elemet zabálja, plusz látom ha kezd haldoklani az akksi, nem utolsó sorban percek alatt feltölni 1Amperrel

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
thez:
Éljenek a fiatalok!
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Jaja, mindig az vagyok! :)
Köszönöm :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
thez te orokre huszoneves vagy?
buek!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sala, a taviranyitos minihelikopter tenyleg NAGYON addiktiv cucc :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
épp akartam kérni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem másszunk át a megfelelõ topicba.:)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Dave,
Én örülnék, ha mi is annyi zéhát írnánk mint ti...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Buki, lehet ròla szò. Szabad az a 7vègèm (eddig). A guma meg mèg nincs forgalomban, de letesztelnèm, ha hozzàfèrhetö.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

"Csak legyen már vizsgaidõszak b+, ott legalább van 1-1 hetünk készülni, és nem kell bejárni meg a sok hülyeséget is csinálni"

dettó

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
off

kela: összeszámoltam csak neked.:D én most egyenesben haladok, 3. félév. szummázva ez a félév:
6 tárgy (2 félévközis+4 vizsgás), 30 kredit
11 nagyZH +1 pótZH (90 perc)
10+6+3 kisZH (~25-30 percesek, legalább 7/5/2 legalább elégségesre kellett)
5 darab 3 órás mérés, ~30 perces beugróval (10-15 oldal anyaga)
2 kötelezõen leadandó nagyházi (35-40 oldal és 25-30 óra tiszta munkaidõ per darab)

ezekbõl 3 ZH+5mérés és 2 ZH+10kisZH ment félévközi jegyért (6 és 4 kredites tárgyak), a többi csak az aláírásért. és ez csak egy light-os félév, mert van egy elmaradt tárgyam és annak az elõvizsgájára készülök most, nem vettem fel se szakmai választható tárgyat (4 kreditesek, vizsga, átlagosan 2 ZH az aláírás), se alibitárgyat (2 zéhá a 2 kreditért)...

azt te tudod, neked ez sok e vagy kevés - maradjunk annyiban, hogy az utolsó 2 hétben a BME-s szájakból a "Csak legyen már vizsgaidõszak b+, ott legalább van 1-1 hetünk készülni, és nem kell bejárni meg a sok hülyeséget is csinálni" elég sokszor elhangzott. szegény Corvinusos haverok meg itt sírnak, hogy "jajj vizsgaidõszak jajj vizsgaidõszak"...:D:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
voltam Gyõrben, nem szívtam töltelékkel, jófej tanárokkal találkoztam. de elbasztam, több helyen is. most már mennék vissza, de hülyeség lenne. majd az MSc-t pesten csinálom, aztán lesz valahogy. sokára van még az!

laborom itt is több van, mint Gyõrben, de azt imádom, meg a visszajelzések se rosszak róla...jaj pirulok.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

félév közben rengeteg zh-t irattak velünk is, mind aláírásért megy, hogy mehessek vizsgázni =)
Hál istennek még nem volt szerencsém 6 kredites vizsgához, valahogy eddig elkerült. Szerintem nem is lesz. Mivel a szakom (környezetmérnök) nem nagyon tud hova tartozni, a mérnökök, a term.tudományosok kívülállónak tekintenek ránk, a tanárok szeretik megmutatni, hogy lám, milyen hülyék vagyunk, illetve hogy az õ tárgyuk a legfontosabb. 3 év alatt a tapasztalataim szerint a szakmi tárgyaim a legegyszerûbbek, a töltelékkel meg szívunk...

Pannon Egyetem. és talán munkád is lesz a KM-mel. jaés.. a töltelékekkel nem fogsz szívni: ) cserébe a fizkém, meg a szervetlen laborok reggeltõl estig..
aztán egy kis fény a Bárkában, majd a Presszóban hajnalig, 8ra gyak, ebéd a Hungáriában, kis alvás és fény a Bárkában. márha Galó kiszolgál:D
ó..boldog gyermekkor.. deelb@sztam.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Nálunk heti 3 zh volt, körülbelül a 4. héttõl fogva. Én most annyira sem erõltetem az agyam, hogy ezt beszorozzam. :D Plusz laborok, gyakok. Ráadásul most hajtok, mert másfél év múlva megcélzom a BME-t is.
Részemrõl téma lezárva, mert már felkavarodott a gyomrom is

és nicsak törzsvendég lettem, minõ megtiszteltetés ért :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Érdekes ,ahogy dobálóztok a kreditekkel:) , van 2 db 0 kreditet érõ tárgyam is, amiket, ha nem teljesítek, jövõre is elsõs leszek, hiába gyûjtök mellé mondjuk 20-at:/ Azt hallottam, hogy a BME-n sok zh van, ez mennyit jelent, kb. idáig írtam 15-16-ot. Emellé lesz 10 vizsgám.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Majd szóljatok, ha vége az óvodától az egyetemig topiknak, köszi! :)

Nekem már megvan a dvd+cd kombó, már csak nosztalgiából is.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
OFF

1 kredit=30 munkaóra, és ez a legtöbb helyen az elfogadott. nálunk 14 hét van, heti 1 elõadással az 28 óra, ehhez jön még a ZH és az kerek egy kredit. de nincs 1 kredites tárgyunk. 2 kredit: két könnyû ZH adja a jegyet, vagy a pár üzemlátogatás alapján írt beadandó. az elsõ vizsgás tárgyak azok 3 kreditesek - ezek legtöbbje a 2 kredites tárgyak vizsgásított változatai. (nekem pl. az ergonómia kötelezõen választható gazdasági-humán tárgy volt, 2 kredites, de az ipari formatervezõknek már kötelezõen választható szakmai tárgy, 3 kredit és vizsgás, de az anyag ugyanaz)..a 4 kredites tárgyak meg a szabadon választható szakmai tárgyak, ott is van már vizsga a legtöbb helyen, de van, ahol csak félévközis a tárgy. de pl. most volt tárgyam, ami 6 kredites és félévközis - 5*3 óra labormérés, három zárthelyi...tavasszal meg volt 4 kredites, vizsgás tárgyam - jelentkeztem elõvizsgára, jó lett a zéhám. 7:45-kor fáradtunk be az elõadó szobájába, 8:35-kor már vettük a vizsga utáni sört és olvastuk az e-mailt mobilon: "...közepes lett beírva."

ez mondjuk így jól van, a féléves 30 tantervi kreditnek így általában a harmada már megvan a 14. hét végére. (nekem most írták be mindkét féévközibõl a jegyet, már van fix 10 kreditem és így tavaszra is megvan a 4*15=6 kredit..még 4 vizsga van és kész.) de fõleg elsõ félévben gyakori hogy elcsúsznak a gólyák/lazára veszik és tavasszal félõ, hogy nem lesz 30 kreditjük - haverom úgy csinált meg 35 kreditet tavasszal, hogy két vizsgakurzusa volt, az összes többi ilyen tárgyak voltak:
-Szeszkultúra
-Találmányok
-Gyógyfürdõk
-A Duna I.
- Látás nyelv emlékezet

és sorolhatnám:D:D:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

hát nekem sok a félévközi jegyesem. lesz kemény 3 vizsgám (4. lett volna a mikmak).
és inkább a 4-5-6 kreditesek a vizsgások.

félév közben rengeteg zh-t irattak velünk is, mind aláírásért megy, hogy mehessek vizsgázni =)
Hál istennek még nem volt szerencsém 6 kredites vizsgához, valahogy eddig elkerült. Szerintem nem is lesz. Mivel a szakom (környezetmérnök) nem nagyon tud hova tartozni, a mérnökök, a term.tudományosok kívülállónak tekintenek ránk, a tanárok szeretik megmutatni, hogy lám, milyen hülyék vagyunk, illetve hogy az õ tárgyuk a legfontosabb. 3 év alatt a tapasztalataim szerint a szakmi tárgyaim a legegyszerûbbek, a töltelékkel meg szívunk...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
bme-n nekem is vicces volt a mikro-makro, a másodikon konkrétan a vizsga elõtt 15 perccel kaptam meg a még meleg fénymásolatot :) Asszem 3as lett.

kötelezõen választható tárgyak: ûrdinamika, illetve vitorláshajók története(???) :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.