Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Az alföldön hogyan szánkóznak az emberek?

Ez gonosz volt. :D Amúgy vannak a panelek között ilyen dimbesdombos játszóterek, megaztán vannak dombságaink is (ahol a sok suttyó barmolja kroszzmotorral a természetvédelmi területet). De állítólag a Normafán vannak jó szánkópályák, ha tud valaki ilyenrõl, meséljen már, randinak sem utolsó :D

Ja meg van egy vízmûdomb, de arról max Travis Pastrana csúszna le úgy, hogy túl is éli :D Meredekebb mint amilyennek tûnik.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
A szánkó elé kötik a Bodrit és elé eresztik a Cirmost, osz' aggyad neki.
Egyébként meg itt is van némi szintkülönbség.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az alföldön hogyan szánkóznak az emberek?

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nálunk a bringatárolóból az egyik szomszéd lopja el a másik bringáját, következmények nélkül. én az 5.re cipelem, outi a nappaliban, monti az erkélyen. bajok lesznek tavasszal, hogy hova fér el a 3. ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Három bringámat tartom a szobámban és mind a három jelenleg koszos. :)
Direkt úgy van kialakítva a szobám egyik fele, hogy lehessen ott bringát tartani, szerelni. Hozzáteszem, nincs nagy szobám, de rendesen tele van pakolva :) .

A sebesség mindent megold.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

pár haverom is a szobájában tartja a bringát, vitrintisztán - pedig kint is tarthatnák, van kis sufni/garázs/etc, kertes házban laknak...miért jó a szobádban tartani a bringád? oké, hogy lemosom, ha összedzsuvázom, de azt túlzásnak érzem, hogy ilyen szinten lepucoljam minden egyes bringázás után, hogy simán felhozzam a szobámba...

Lopták már el a bringád?

Én csak annyira takarítom le, hogy ne hulljon róla a sár meg minden egyéb. Utána meg rárakom egy külön erre a célra kifejlesztett pokrócra, ami 74,26%-al jobban felfogja a koszt, mintha nem lenne.
Amióta ellopták a Calderát (három zárt ajtó, és két lakat alól), felcipelem a harmadikra, és aki mellõlem el tudja lopni, akkor gratulálok.:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
én szívesen behoznám koszosan is, csak akkor apám kivágna mint a macskát szarni.
amúgy a lenti tárolóban egy lakat, egy hevederzár, két karnyi lánccal a falba és egy U-lakat mellett csak a városi SS-t, meg egy crosst merek tartani, a DH velem alszik.
(és a lenti tároló is a kerten belüli mélygarázsban van)

erre a megoldásra meg nincs is elég helyem, se falfelület így marad a folyamatos pakolgatás ha épp kell valami a bringa mögül.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
pár haverom is a szobájában tartja a bringát, vitrintisztán - pedig kint is tarthatnák, van kis sufni/garázs/etc, kertes házban laknak...miért jó a szobádban tartani a bringád? oké, hogy lemosom, ha összedzsuvázom, de azt túlzásnak érzem, hogy ilyen szinten lepucoljam minden egyes bringázás után, hogy simán felhozzam a szobámba...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Éljenek a kreatív DH-s fiatal hölgyek :)

Feltöltött kép

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem nagyapám (kovács) csinált ilyen tartóvasat - de nem csak egy kampó, hanem van neki kis szára+talpa is, így 4 helyen húzza a falat, jobban tart. lefestettük, becsavartam 2réteg szigszalaggal, rámelegítettem egy vastagabb zsugorcsövet - a szárán a bringatartó pihen, a kampón meg a bringa. de az acélfelnis autógumit is elbírja, ha az kell...:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

sala, vagy valaki:
nem jársz a biker felé? kéne egy pár ilyen:
ICETOOLZ KERÉKPÁR TARTÓHOROG - Bringa Butik Webáruház

Holnap szólsz a Istvánéknak, holnapután bent lesz :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

sala, vagy valaki:

Saját célra kell?
Nekem van itthon 3 db, igaz teszkós és hatvan forintért vettem darabját. De ugyanez így ránézésre...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Székesfehérvár - Pest vonalon jár valaki? ( sry, hogy mégegyszer beírtam, de fontos lenne)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Rob , ha járnék , a pénzedet is bevinném... :(
de nem terveztem ebben a hidegben a bringázást

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sala, vagy valaki:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

van valakinek/ismerõsnek felesleges protektordzsekije olcsóért? (kb. L-es)

van egy L-es AXO-m

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Én már asszem maradok a standard S.B.P. vonalon, ha szájon át támad kedvem tudatmódosítani.

--Trifo

a vébéká sem rossz! Napersze nem a vörösboroskóla, hanem a Vodka Bomba Cataflam :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én már asszem maradok a standard S.B.P. vonalon, ha szájon át támad kedvem tudatmódosítani.

--Trifo

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
van valakinek/ismerõsnek felesleges protektordzsekije olcsóért? (kb. L-es)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Átfejelte, kidobók lenyugtatták, társaival ment át a kajáldához, ahol bumm meglepi leugrott.

Palmi: nem a filmtõl kapott sokkot :D Mármint nem csak.

Azt nem értem hogy simán elengedték a kidobók azután hogy átfejelte a vásznat? nem kellett volna kifizetnie vagy valami?