Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Na akkor az meg lesz nézve holnap.

Majd beszámolót róla!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Alex! Ott most állítólag sí- és szánkópálya lett építve!

szerk: naugye (:

Na akkor az meg lesz nézve holnap.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Amúgy móka, csak olyan izmaimat érzem most, amirõl nem tudtam, hogy létezik :)

Én ezt akkor éreztem, amikor elkezdtem futni. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Én síeltem ma. Életemben elõször. Azt tapasztaltam, hogy ezen sincs fék :-) És ha az ember hátradõl, és hátrateszi a súlyt, mint az egyfékes bicajoknál, akkor pedig nem lassulni fog :-) Amúgy móka, csak olyan izmaimat érzem most, amirõl nem tudtam, hogy létezik :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Ott a vízmûdomb! Találd má fel magad! :)

Alex! Ott most állítólag sí- és szánkópálya lett építve!

szerk: naugye (:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Jó, élni akarok :D Bár most állítólag építettek rá valamit hogy alkalmas legyen sielés-féleségre ?? :S

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Na mi lett, találtál szánkót?
És, fõleg, találtál havat?! :D
Bár most mondta Dóri, hogy a családjánál Kunszenten van vagy 30 centi hó :)

Ja végülis itt kecskeméten volt szánkózás öcsipókkal, de nem volt egy katarzis élmény :D hó az itt is van, csak SZINT nincs.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
öcsémék voltak kint Normafán délelõtt - nem kell valakinek 2*8-10 kiló tûzifa?:D:D (konkrétan ripityára törtek 2 szánkót..:D)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Lenn az alföld tengersík vidékin
Ott vagyok honn, ott az én világom;

De ha szánkózásra adom fejem,
annak értelmét kurvára nem látom.

Na mi lett, találtál szánkót?
És, fõleg, találtál havat?! :D
Bár most mondta Dóri, hogy a családjánál Kunszenten van vagy 30 centi hó :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Lenn az alföld tengersík vidékin
Ott vagyok honn, ott az én világom;

De ha szánkózásra adom fejem,
annak értelmét kurvára nem látom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

probalj nekem kuldeni.
szolok ha mukodik :-)

Mi mikor teszteljük? ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ebay-rõl (Hollandiából) rendeltem egy limitált szériás stbstb modellautót csoporttársam öccsének Karácsonyra. a drágábbik (futárszolgálat) szállítást választottam.

amióta itt lakunk a postás sose hozza ki a csomagot, csak egybõl dobja be a kis értesítõt - én meg persze álljak 40 percet sorba a "Budaörs szégyene" címet évek óta birtokló postahivatalban egy sima ajánlott levélért is, mert a postásunk b*szik rendesen végezni a munkáját. egyszer elkaptam, elmagyaráztam hogy egyetemista vagyok, de. 10-ig általában itthon vagyok, csöngessen be - ugyanúgy sz*rik rá, jön a kis értesítõ, csöngetés nélkül. oké, beállok a sorba...

megyek most ki havat lapátolni, persze hogy koppanásig be van gyûrve egy csomag a postaládába. 5 réteg kartonpapír, dupla pufizacsi, fragile felirat - de azért koppanásig begyûri, nyilván eltörik a modellautó. kérdem nagymuttert, csöngetett-e valaki reggel (õk 6kor már fent vannak) - senki. más dolog hogy szopatnak és 40 percet kell sorban állnom mert trehányul végzik a munkát, meg más dolog hogy 6k HUF anyagi kárt okoznak nekem meg nagy szomorúságot egy 10 éves srácnak, hogy még késve sem kapja meg a karácsonyi ajándékát...

mit lehet ilyenkor tenni? mármint azelõtt, mielõtt felhúzom magam és leordítom a fejüket, hogy "a többit ki se hozod, de ezt bezzeg be kellett gyûrni,mi?"...

blueshark: múlthét kedd este mentem le Balatonra - az M7-en, majd utána a 710/71-en konkrétan a kocsi orrát nem láttam, akkora köd volt. külsõ sávban araszolt mindenki 60-al - néha felbukkant egy-egy vakmerõbb(csak 7-es BMW-s, A6/A8 Audi-s vagy merdzsós volt ilyen), aki belsõ sávban 150-el elrongyol. oké, végül is szembe nem jönnek, az út elég száraz, az meg az õ dolga hogy bízik e abban hogy aki 60-al araszol a köd miatt az mind a külsõ sávban közlekedik...de amikor a 710-esen (fûzfõi elkerülõ) 110-el a kurvan*gy ködben, a csupa havas úton kielõzi az 5-6 autóból álló sort, vagy a 71-esen a "bukkanónak" felfele, hasonló körülmények között kielõz, akkor azért én is imádkozom, hogy csak ne jöjjön szembe senki...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

egész jól haladtunk havas volt végig de ésszel lehetett rajta menni. Utána láttam pár örültet

detto, Dunaújváros-Szeged 3 óra alatt :(, most már tudom miért van ennyi baleset ha leesik a hó konkrétan ügy elõz az állatja be nem látható kanyarban, hogy pont egymás mellett vagyunk már a menekülõ utat kerestem ha véletlen jönne szembe valaki csak sajnos nem volt más csak árok de megúsztam szerencsére :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
probalj nekem kuldeni.
szolok ha mukodik :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Köszi, pénzküldés akadozik.:S

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Én is be tudtam lépni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a honlap bejon most penzt nem akarok kuldeni igy az passz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Paypal nálatok mûködik?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Vagy legalábbis valami új anomália...
Index - Bulvár - A grönlandi meleg miatt fagyott be Nyugat-Európa

Váncsa - Zud :)

"Mongóliában szûnni nem akaró hóvihar volt, és extrém hideg. A mongoloknak van is egy szavuk erre, a „zud" vagy „dzud", ez akkora hideget jelent, amitõl a haszonállatok elpusztulnak. Most zud van. A zud amúgy nem valami új keletû divatszó, Mongóliában azelõtt is elõfordultak olyan telek, amikor pusztult az állatállomány, csak régebben nem tudták, hogy ez a globális felmelegedés miatt van. Azt hitték, hogy a hideg miatt. A mai, modern gondolkodású, környezettudatos mongolok persze megtanulták, hogy a zud igazából felmelegedést jelent. Hideg azért van, mert az idõ egyre melegebb.

Sokat próbált, buddhista nép a mongol, semmin se csodálkozik. "