Bécsi út, Budakalász, Óbuda környékén mondjatok pls, néhány jó konyhával rendelkezõ éttermet, amelyek vasárnap is nyitva vannak. THX!
budakalász---country tanya
Bécsi út, Budakalász, Óbuda környékén mondjatok pls, néhány jó konyhával rendelkezõ éttermet, amelyek vasárnap is nyitva vannak. THX!
Serpenyõs (Szépvölgyi u. eleje): jó nagy adagok, kerthelyiség is (legalábbis nyáronBécsi út, Budakalász, Óbuda környékén mondjatok pls, néhány jó konyhával rendelkezõ éttermet, amelyek vasárnap is nyitva vannak. THX!
NE ÍGY! NE ÍGY!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
de o nem lehet ilyen ven
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én topikon belül szoktam keresni, ki is dobálja a hozzászólásokat, viszont számomra teljesen érthetetlen módon, idõrendileg teljesen összekuszálva.
...így én is inkább a google-t használom. Van még mit hegeszteni a rendszeren.
Elment a gépész.
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
hahh! megnyugodtam! már kb a létezõ összes kombinációt kipróbáltam, de sehogy sem találtam meg amit kerestem. mindig csak a topikot dobta ki, postot sosem..
ha valaki tartana egy kis elõadást a keresõ helyes használatáról, befizetnék:)
hahh! megnyugodtam! már kb a létezõ összes kombinációt kipróbáltam, de sehogy sem találtam meg amit kerestem. mindig csak a topikot dobta ki, postot sosem..
ha valaki tartana egy kis elõadást a keresõ helyes használatáról, befizetnék:)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"