Kanálgépet lehet kapni katonai boltokban? Kitaláltam, hogy kell nekem egy.
Lehet. De mi értelme van? Ha az embernek van bicskája - vagy bármi más kése - akkor sokkal hasznosabb egy spork. Akár titánból.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
dzsásztubíklír: Nem,semmilyen szándékaim nincsenek a leányzó felé, csak mindegy érdekességként említettem meg (teret adva ezzel mondjuk Magginak, lehet hiba volt
), hogy akinek a képét 1 éve belinkeltem, azzal azóta meg is ismerkedtem, kb tök véletlen, és most egy edzõtáborba megyünk. Ahol kerékpározni fogok, nem csajozni.
Szerintem nem rád szólt a kolléga, hanem a többi szájaskodóra. A leányka amúgy tényleg helyes - mondhatni gondolatébresztõ - de azokat a gondolatokat mindenki tartsa meg magáak legalább addig, amíg valami versenyen utol nem érte, hogy közölhesse személyesen.Nem mentés, csak rám lett szólva fórumtárs kolléga által hogy ejnye, ez illetlenség. És ha komolyak volnának a szándékaim, (mármint egyáltalán volnának szándékaim
)valóban az lenne
szép mentés
Ejnye no, mekkora szája van egyesekneka lánykára: hogy Whist fórumtársat idézzem... "Taknyosra szo...nám"
A kedvencem (asszem valakinek itt a fórumon ez az aláírása):
A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. - Lance Armstrong
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem tudom versenyzik-e, de én a fórumon találtam egyet (másoknál is láttam sokszor leírva, nem tudom ki az eredeti szerzõ):
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ing, gatya?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->