Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
buék minden rontenkájber pupáknak!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

"A szerelem olyan, mint egy cápa. Ha nem tud el�rejutni, beledöglik. �s amit mi itt babusgatunk, az egy döglött cápa."

A szerelem olyan, mint a medve, amikor alszik nincs felkelve.

Mindenkinek biciklizesban gazdag, balesetmentes tekerest, versenyzest. Rendormentesen. :P
Ott virágozz, ahova elültettek!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Boldog új évet mindenkinek!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
"A szerelem olyan, mint egy cápa. Ha nem tud elõrejutni, beledöglik. És amit mi itt babusgatunk, az egy döglött cápa."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Boldog Új Évet Mindenkinek!

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

es hova lett vdani?

hopp egy sör.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Csabi nyugi én tavaly 110-el rongyoltam be a mint anyosomtól megtudtam a 50 es tábla után a trafiba és azóta sem jött semmi. Szerencsére nem jöttek utánunk csak erõsen néztek mind hárman a trafi mögül.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sziasztok! Szlovák autópályán sikerült mennünk 5 km-t egy kis benézésnek köszönhetõen. Persze matricánk nem volt. Igen ellentmondó infókat találtunk, ara vonatkozóan, hogy van-e kamerás ellenõrzés (állítólag csak a teherautókra vonatkozó matrica van elektronikusan rögzítve), mik errõl a tapasztalataitok? Rendõr, pályakontroll, nem kapott el minket, de ez persze semmit sem jelent...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az egy fasza baki annyiért. Akkor mehetünk gyalogtúrázni is ezután. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Egy pár napja kértem segítséget bakancs vásárlás ügyileg.
Megoldódott.
Engedtem a le árazásoknak és az Intersportban vettem egy Lowa bakancsot 23.990ft ért. Szerintem jól jártam vele tiszta bõr GTX bakancs. Azért sikerült ennyiért mert már nem gyártott modell az utolsó darab volt ill most jól jött a minden termékre igaz -20% még akkor is ha már le volt értékelve.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Helóóó! : ) Miujság veletek? : ) Nem, nem törte fel senki a felhasználóm, csak pakolászok a szobámban, aztán megtaláltam pár Berguson-os számlát, meg ezt-azt amazt, aztán gondoltam magamban felnézek : ))

Tényleg, megvannak még a tyúkok? Azt ne vond hogy nem, mert kénytelenek leszünk az asszonnyal csalódni benned :) Ilyen fasza hobbija nagyon kevés embernek van szerintem. Komolyan!

--Trifo

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!
kaphatnék egy lájkot erre képre?
https://www.facebook...&type=1
köszönöm szépen :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak! :)
Feltöltött kép

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
kellemes karácsonyt és balesetmentes kilométerekben gazdag boldog új évet kívánok minden fórumozónak!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagy arc vagy :) mondjuk olyan felespoharam van. bogrere vadaszok egy ideje, a turkiz szinure
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
tamaska: Valaki nagyon akar szabadulni a kincseitõl, gondoltam téged érdekelhet: finkenhorst1 | eBay

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hát megvagyok, a CC-t már eladtam, motorozok, autókázok, de a bringa is megmaradt triál formájában : ) Csajok jönnek mennek : )) Ötödéves vagyok már a Gépipariban, szeretnék továbbtanulni, aztán külföldön keresni valami munkát ha minden jól alakul : ) CNC tanfolyamra járok, nyelvvizsgát is megcsinálom nemsokára : ) És veletek miujság, mik történnek a világnak ezen részén? : ))

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es hova lett vdani?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Helóóó! : ) Miujság veletek? : ) Nem, nem törte fel senki a felhasználóm, csak pakolászok a szobámban, aztán megtaláltam pár Berguson-os számlát, meg ezt-azt amazt, aztán gondoltam magamban felnézek : ))

Nekem a Google kidobta a neved Selle San Marco SKN nyereggel kapcsolatban, arról érdeklõdtem volna egy pár hónapja.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
csao,
néha felreppent a kérdés, hogy mi lehet Veled, megettek-e a tikok'...
bringa? suli? csajok?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu