Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nem lehetne hogy topikot nyitni csak modi jóváhagyással lehessen ?
néha nem ártana

nyomjál rá egy Moderációt kérek gombot kérlek és gyorsan elintézem!

http://t1.gstatic.co...jYtDZZzAVNwUzYw

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Igen, igen.
Jöhetnek a problémás helyzetek, hozzászólások!
Igyekszem majd segíteni rendet tenni. :)

nem lehetne hogy topikot nyitni csak modi jóváhagyással lehessen ?
néha nem ártana
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Légyszi ezt BMFT találkozó Répáshuta, 2011.02.25-27. írja át valaki erre: BMFT találkozó Répáshuta, 2012.02.25-26.
Köszi!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hát eddig nem jönnek...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Igen, igen.
Jöhetnek a problémás helyzetek, hozzászólások!
Igyekszem majd segíteni rendet tenni. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Andris

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Te?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Új moderátor. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hó, le vagyok maradva. A légifotón látom, hogy kötél és beülõ is kell a lejutáshoz, de ugye az sokszor régebbi, s nem az aktuális állapotnak felel meg.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nincs, emiatt azóta is per van.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hülye kérdés, de ugye jól emlékszem, hogy a Megyeri-hídról nincs lehajtó (vagy lejáró) a Szentendrei sziget felé?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

nekem teljesen jó
csak az apró iszonyat csiga de az kb mindig

bocsánat,apró nem a fórum

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Nekem is én azthittem azért mert sza..... a netem
De akkor máshol a gond.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nekem teljesen jó
csak az apró iszonyat csiga de az kb mindig
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Másnak is döglassú a fórum hónapok óte ezidõtájt?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
zeezoltano
vazz, ma csomót dumáltunk napközben, aztán hazafelé Buksi mondta, hogy Te voltál :)
utólag örülök, hogy megismerhettelek :)

tibo84

tibo84

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok sporttársak.
Egy új kerékpáros klub megalakulásáról szeretnék nektek írni.
Bemásolnám ide a hivatalos levelünket.
Kérdések nyugodtan jöhetnek, szívesen várjuk õket.

A csapat alapkoncepciója hogy a szabadidejükben szívesen kerékpározó embereket összegyûjtse, számukra adjon, egy közösséget ahol ûzhetik szeretett sportjukat. Egyaránt várjuk azokat, akik ritkábban tekernek, a túrázókat, illetve az amatõröket, akik egészségmegõrzés céljából kerékpároznak. A csapatnak ugyan nem elsõdleges célja a versenyeken eredményeket elérni, de ettõl függetlenül versenyzõk, versenyezni kívánók is csatlakozhatnak.
A csapathoz egyébként bárki csatlakozhat, aki vállalja, hogy vásárol a csapatruházatból legalább egy rövid ujjú mezt és rövidnadrágot, illetve aktív tagja lesz a csapatnak – azaz részt vesz havonta legalább 1-2 alkalommal a meghirdetett eseményeken (közös edzés, verseny, túra, csapatépítõ, stb.). Ugyanis szeretnénk, ha nem csak a mez tartana össze minket, hanem baráti közösség is lennénk!
Mit nyújt Neked a csapat? Mint már említettük fentebb egy közösséget, ahol jó hangulatban lehet kerékpározni. Természetesen szervezett edzésekkel, kerékpározásokkal támogatjuk ezen tevékenységet. Plusz a versenyezni vágyóknak összeszervezzük a versenynevezését, esetlegesen a versenyre való le- és visszautazását. Ha van rá kedv és igény, akkor tervezünk többnapos túrákat is, ahol bejárhatjuk az ország ismeretlen vagy éppen ismert régióit. Tervezünk külföldi túrákat, kerékpározásokat is. Bár ezeket már akkor úgy célszerû megejteni, hogy megtekintünk mellette egy-egy legendás nemzetközi versenyt (pl. Tour de France, Paris-Roubaix, Világbajnokság, stb.) is!
És akkor a végére a mocskos anyagiak. Tagjaink számára jelenleg nem tudunk kerékpárokat, felszerelést, ingyenes nevezéseket és egyéb anyagi támogatásokat nyújtani. Ebbõl következik, hogy a csapatmezt saját pénzbõl kell finanszírozni, de ezen kívül annyit fektetsz, bele ebbe a sportba amennyit Te gondolsz. Plusz tagdíjat nem számolunk fel, edzéseink ingyenesek (mûködõképes, biztonságos kerékpár és bukósisak kötelezõ), a többi eseményen pedig okos szervezéssel próbáljuk kímélni mindannyiunk pénztárcáját! A tagok kommunikálni tudnak egymással például a versenyre lejutás, túrák teljesítése, kerékpáralkatrész vagy felszerelés vásárlás esetén. Mindannyian tudjuk, hogy a szervezõk és boltok is kínálnak kedvezményeket nagyobb létszámok esetén.
Ha felkeltettük érdeklõdésedet, akkor vedd fel valamelyik szervezõnkkel a kapcsolatot!
Fekete Tibor (e-mail: tiborfekete84@gmail.com )
Sándor Tamás (e-mail: sandor.tamaska@gmail.com)
Hegyi Emil Péter (e-mail: hegyi.emil.peter@gmail.com )

Köszönöm hogy elolvastad

Üdvözlettel

Fekete Tibor

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Otthonrol is tud neked szurkolni. :D:DD:DDD
Ott virágozz, ahova elültettek!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kinéztem a Dakaron a Volvo-s Alfie Cox-ot magamnak, gondoltam különleges kocsi, neki szurkolok...erre nem leég a kocsi az elsõ szakaszon :D

nem szeretném, ha kijönnél majd akármelyik maraton/xc versenyemre is :D biztos, ami biztos!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kinéztem a Dakaron a Volvo-s Alfie Cox-ot magamnak, gondoltam különleges kocsi, neki szurkolok...erre nem leég a kocsi az elsõ szakaszon :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"