Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Van egy atomerömü tool valah a neten, ott el lehet jàtszani, hogy medig sugàroz ( európa tèrkèp) hibàsobàs esetèn. Nincs biztonsàgos hely, lehet megnyugodni.

ezt érti valaki?

egyébként sosem fórumozok részegen és pár év múlva remélem, hogy én sem itt fogok poshadni.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Van egy atomerömü tool valah a neten, ott el lehet jàtszani, hogy medig sugàroz ( európa tèrkèp) hibàsobàs esetèn. Nincs biztonsàgos hely, lehet megnyugodni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
irigy leszek Rád

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

ez így korrekt!
csak ne sivatagosodjunk el :)
amúgy töröm a fejem, hogy érdemes-e hajtani saját lakásért, autóért stb... meg fogom-e érni, hogy azt még valaki rajtam kívül is élvezze, lesz-e idõm utána még gazdasági függetlenséget teremteni?

Talán, csak meg kell találni azt a helyet a bolygón, ahol nem mos el az árvíz, nem remeg a föld, nem egy vulkánon/tövében vagy és legkevésbé keverik a szart. Nekem van egy tippem, kis szerencsével legkésõbb 3év múlva ott is leszek. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
ilesmit, vaterán kívû hol lehet eladni( vagy legalábbis próbálkozni) ?

kösz

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem errõl valahogy ez jut mindig az eszembe

YouTube - V mint vérbosszú (V for Vandetta) - "Parlament, mint szimbólum"

fuck me, i'm famous!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ez így korrekt!
amúgy töröm a fejem, hogy érdemes-e hajtani saját lakásért, autóért stb... meg fogom-e érni, hogy azt még valaki rajtam kívül is élvezze, lesz-e idõm utána még gazdasági függetlenséget teremteni?

Mi az, elkezdtél félni a valóságtól? Mi van mégsem az lesz, mint mondják?
A végén még másképpen fogod szemlélni a világot... és elveszítik a teljes kontrollt.

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem ...

azt elfelejtettem leirni, hogy 5méter magas betonkeritéssel körbevenni... Mert a lustábbja inkább el fogja lopni amit Te megtermelsz, ha beüt a krahh......

fuck me, i'm famous!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nekem ez a terv, kis faház, nagy telek, kandalló, fúrt kút , veteményes, egy két tyúk.
esetleg ha nagyon el leszek eresztve napkollektor vagy szélkerék

ez így korrekt!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
én is mondom faternak az egyik birtokot tartsuk meg
jó lesz az még...elkapirgál ott pár tík, pulyka, meg elröfög 2-3 malacka stb

Nuca engem érdekelne.

hm. Réka mit szól hozzá ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egy már van, nem vagy te egy kicsit telhetetlen?:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem ez a terv, kis faház, nagy telek, kandalló, fúrt kút , veteményes, egy két tyúk.
esetleg ha nagyon el leszek eresztve napkollektor vagy szélkerék

fuck me, i'm famous!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ne izgulj, ilyen nem lesz. Hamarabb lesz háború és elveszik mindened, megölnek stb.

szerintem az túlélhetõ. nem vagyok/vagyunk olyan helyen, poszton, ami félelemre adna okot.

azt mondom, hogy jó ötlet az önállósodás (föld, állatok stb) viszont a helyszínt is meg kell jól választani, nem biztos, hogy ez a gps koordináta megfelelõ a "túlélésre". nem csak az éghajlatváltozás miatt, hanem mert sok tûz között találhatja majd az ember magát, fõleg mert tényleg egy vízkészlet fölött ülünk (no meg földgáz, de az kevésbé lesz fontos dolog) legjobb egy északabbra lévõ picit sziget lenne, olyan helyen, ami nem kellhet egyik "nagyhatalomnak" sem, földi javakkal ellátva.
ha valakit érdekel holnap józanul belinkelhetem az elõadás anyagát meg a grafikonokat, ha megtalálom. (volt szó olajról, vízrõl, levegõszennyezésrõl, területi igényekrõl)

elõször is részegen nem fórumozunk :D, másodszor pedig légyszíves linkeld be, érdekel! :)
a kis szigettel az a baj, hogy ugyanaz megeshet vele, mint most pl. japánnal. tudod a Petõfi versben is az van, hogy "... azért a víz az úr!"

szerintetek ebbe hányan gondolnak bele ma a világon és mondjuk magyarországon? szerintem marha kevesen.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

SalaÚr! mikor érkezik a bringád?

elvileg
márc vége Noton
ápr vége ViktorII

Zee köszi, h benéztél, akkor amit beszéltünk, állom!

fuck me, i'm famous!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszönjük Nuca engem érdekelne.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Azért Dubajt ne féltsétek olyan nagyon. A GDP kevesebb mint fele származik olajból.
Még most is, amikor az olajár az egekben.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nekünk egyetemen volt errõl egy elõadásunk, hogy mibõl mennyi van még a Földön, mi milyen következményekkel fog járni. másfél órás elõadás volt, remegve jött ki a sok környezetmérnök-tanonc óráról :) érdekes dolgok ezek, nem az unokáinkat fogják ezek érinteni, hanem MINKET.
azt mondom, hogy jó ötlet az önállósodás (föld, állatok stb) viszont a helyszínt is meg kell jól választani, nem biztos, hogy ez a gps koordináta megfelelõ a "túlélésre". nem csak az éghajlatváltozás miatt, hanem mert sok tûz között találhatja majd az ember magát, fõleg mert tényleg egy vízkészlet fölött ülünk (no meg földgáz, de az kevésbé lesz fontos dolog) legjobb egy északabbra lévõ picit sziget lenne, olyan helyen, ami nem kellhet egyik "nagyhatalomnak" sem, földi javakkal ellátva.
ha valakit érdekel holnap józanul belinkelhetem az elõadás anyagát meg a grafikonokat, ha megtalálom. (volt szó olajról, vízrõl, levegõszennyezésrõl, területi igényekrõl)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

itt 25 centit írnak
Index - Tudomány - Elmozdult a Föld forgástengelye

lassan el kell kezdeni önállósodni/függetlenedni. úgy mindentõl és mindenkitõl.
venni nagy birtokot, erdõt, állatokat és növényeket tartani.
szerintem megérjük azt az idõt, amikor fordul az értékrend, a mindennapi megélhetésért is harcok folynak majd...

Ne izgulj, ilyen nem lesz. Hamarabb lesz háború és elveszik mindened, megölnek stb.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A CNN szerint a Japán fõsziget 2,4 métert, a föld tengelye pedig 10 cm-t mozdult el. Az aggasztó hír pedig, hogy már három reaktor van veszélyben.

itt 25 centit írnak
Index - Tudomány - Elmozdult a Föld forgástengelye

lassan el kell kezdeni önállósodni/függetlenedni. úgy mindentõl és mindenkitõl.
venni nagy birtokot, erdõt, állatokat és növényeket tartani.
szerintem megérjük azt az idõt, amikor fordul az értékrend, a mindennapi megélhetésért is harcok folynak majd...
mert ahogy a Dubait paródizáló képen is mutatja, ránk is ez vár:
Feltöltött kép

/bocs a letargikus hangulatért, újabban foglalkoztat a "jövõ"/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
SalaÚr! mikor érkezik a bringád?