Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Tigrincs!
nem rólad/rólunk van szó ezek a dawg-ok nem nagyon tiszták max indulás elõtt :)

fabian, akkor Kálmánhegyi út mond valamit, amikor ott áll a sár akkor a bükkben azért van dagonya, fõleg hogy tar-kõ alatt az északi oldalon nem hogy sár de még jég meg hó is volt :) ezek meg ilyen tárkányi tóhoz bringázunk arcok voltak...

Kedvenceim megveszik a 200mm mozgo dh gépeket és pesten agyon gyalázák vele az ártatlan padkákat:D
ezeket imádom:)
Igaz van köztük pár normális arc tisztelet a kivétel de elég sok surmó is van:(
Hogy õk a Janik

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ma mink is lattunk ilyeneket
mentunk inni egy bambit a sziklaba osz feluton telefon miatt klara megallt
ekkor utolert ket arc akik mar messzirol arrol beszeltek, hogy amikor eladtam azt a bringat abban volt a mittomen kerek es az center lock-os volt valoban
majd mikor kikerultek lattam, hogy ket csillogo montin ulo susogos nacis gyerek
es az en fixim koszosabb meg sarosabb volt.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Tigrincs!
nem rólad/rólunk van szó ezek a dawg-ok nem nagyon tiszták max indulás elõtt :)

fabian, akkor Kálmánhegyi út mond valamit, amikor ott áll a sár akkor a bükkben azért van dagonya, fõleg hogy tar-kõ alatt az északi oldalon nem hogy sár de még jég meg hó is volt :) ezek meg ilyen tárkányi tóhoz bringázunk arcok voltak...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

az miért van hogy ma találkoztam vagy 25-30 bringással, de csak egy volt akinek a paripája nem csillogott villogott, engem meg úgy néztek mikor visszaértem a városba mint valami marslakót, egy nyugger házaspár össze is nézett, az öreglány mondta a tatának, hogy nézd, hogy néz ki az a bringás, erre odaszóltam pont úgy ahogy kell csókolom! :)
mondjuk a legfurább a szembe jövõ dh-s különítmény volt, kézre húzott full face 500mm-t mozgó gépek és mindenki mintha a boltból tekert volna haza, pedig a pálya arra van ahonnan jöttek :) már a mounti is státusz szimbólum vagy mi a fac van? :D

most fotózzam le hogy néz ki a dawg ?

pedig kb minden 2. bringázá után lemosom, és a 7végén csak a kellizt használtam.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

az miért van hogy ma találkoztam vagy 25-30 bringással, de csak egy volt akinek a paripája nem csillogott villogott, engem meg úgy néztek mikor visszaértem a városba mint valami marslakót, egy nyugger házaspár össze is nézett, az öreglány mondta a tatának, hogy nézd, hogy néz ki az a bringás, erre odaszóltam pont úgy ahogy kell csókolom! :)
mondjuk a legfurább a szembe jövõ dh-s különítmény volt, kézre húzott full face 500mm-t mozgó gépek és mindenki mintha a boltból tekert volna haza, pedig a pálya arra van ahonnan jöttek :) már a mounti is státusz szimbólum vagy mi a fac van? :D

Szilvásváradon senkinek nem fog csilogni a gépe az fix:)
amerre ma voltam tekerni szinte semmi sár nem volt de úgy néztem ki mint a varacskos disznó:)
Falun elmegy alapon:D olyan sáros voltam nem ismertek meg:D csak néztek ki ez az elmebeteg:)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
siksági gyerek ként, bejövöseb azért a dombos vidék tekeregni :)
othon a tekerés mellet is képes vagyok felhizni 3 hét alatt 4 kg is.

Ma itt tekeregtem:
Posted Image

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Azért mégsem ugyanolyan, mint hegyre menni. Legalábbis én másképp érzem.
Egyelõre úgy néz ki, hogy megyek. Sõt Tihanyba is megyek, ha normális idõ lesz (annak ellenére, hogy nem érzem magam felkészülve).

Persze hogy nem ugyanolyan, de nem is csinálom olyan sokat. Kevés olyan alkalom volt még idén, hogy hegyi résztáv volt, jó idõ volt, és kecskeméten voltam. Edzõtáborban voltak hegyek, Pesten vannak hegyek, a görgõn meg van brutál ellenállás :)

Tihanyra kíváncsi vagyok, ott végem lesz :D

iceshark: tavasz eleje van. Ilyenkor pipecnek kell lenni, nem erõsnek. :D :D :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Elég az 53-12 szembeszélben, nem vagyok én olyan erõs :) Idõfutamon is lesznek bajok, ott magamra vagyok utalva :D

Mjani: két hét múlva jössz az idõfutamra?

Azért mégsem ugyanolyan, mint hegyre menni. Legalábbis én másképp érzem.
Egyelõre úgy néz ki, hogy megyek. Sõt Tihanyba is megyek, ha normális idõ lesz (annak ellenére, hogy nem érzem magam felkészülve).

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Húzzál homokzsákot. :)

Elég az 53-12 szembeszélben, nem vagyok én olyan erõs :) Idõfutamon is lesznek bajok, ott magamra vagyok utalva :D

Mjani: két hét múlva jössz az idõfutamra?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

szembeszél-nagytányér-kónusz. Vagy görgõ. Vagy vonattal. Mármint fel, budapestre, és ott :)

Húzzál homokzsákot. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hogyan csinálod meg a hegyi résztávokat? :D

szembeszél-nagytányér-kónusz. Vagy görgõ. Vagy vonattal. Mármint fel, budapestre, és ott :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ahogy enté mondja, edzés szempontjából ki lehet használni :) Nincs az hogy 200-300m-es dombok vannak és változik folyamatosan a terhelés, lehet szépen egyenletesen pulzuszónában menni.

mondjuk az elmúlt 1 hónapban 2-3 alkalommal edzettem itthon, de nagyon jó volt végre síkon menni, nem az hogy 300m szint fel, 300m szint le, aztán az egész mégegyszer. És mégegyszer. És megint.

Hogyan csinálod meg a hegyi résztávokat? :D

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ahogy enté mondja, edzés szempontjából ki lehet használni :) Nincs az hogy 200-300m-es dombok vannak és változik folyamatosan a terhelés, lehet szépen egyenletesen pulzuszónában menni.

mondjuk az elmúlt 1 hónapban 2-3 alkalommal edzettem itthon, de nagyon jó volt végre síkon menni, nem az hogy 300m szint fel, 300m szint le, aztán az egész mégegyszer. És mégegyszer. És megint.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
van ott is, de neked legalább van lelkiismereted mert a többség le......ja a bringautat, -sávot
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
tiszta lelkiismeret furdalásom van mikor a csongrádi sugáruton (asszem :)) rálóg a furgon segge a piros kerékpársávra..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

és így ránézésre szeged, békéscsaba, szentes 100x élhetõbb városok mint budapest. -de azért szentendrérõl semmi pénzért nem mennék el- :)

abszolút egyetértek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
sokáig én se tudtam elképzelni hogy lehet vmi szép az alföldben

de aztán az útóbbi 2 évben elég sokat jártam az országot, és bizony van
azóta abszolút tervben van pl egy körõsök környéki kerékpártúra

és így ránézésre szeged, békéscsaba, szentes 100x élhetõbb városok mint budapest. -de azért szentendrérõl semmi pénzért nem mennék el- :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Egyébként nagyon jó hely Szeged, nem hagynám itt könnyen ha arról lenne szó, csak jó lenne egy kicsit változatosabb terep. Nem montis vidék ez, meg országútival is jobb lenne egy hegyi szerpentinen menni a "végtelen" Alföldön.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Alföld = országúti? :D

Azt nem mondom, hogy nem értékes. Mezõgazdaság szempontjából baromi jól ki lehet(ne) használni. De, mint látványosság, ja, semmi.

Azt nem mondom, hogy nem hasznos. Edzés szempontjából baromi jól ki lehet(ne) használni. De, mint élvezet, ja, semmi.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]