Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Még az enyémen is fent van a sárvédõ. Koszos az egész bringa, idén még nem volt lemosva (egyébként is csak verseny elõtt mosom le a bringákat :) ), pet palackos toldásom nincs, nem vált be, visszahajlította a menetszél, helyette van egy régi rikító zöld kulacsból kivágott darab, de az csak esõben van felcsavarozva, mert különben nagyon zörög.
Látnád az Arany Gabi bringáját... az szörnyen néz ki. :)

Nekem speciális megoldásom van: több palackból készült, téglalap alakú darabokat vágtam ki és egymást fedve lépcsõzetesen vannak feltéve, leginkább a szamurájok sisakjának hátsó toldáshoz tudnám hasonlítani. Majdnem a földig ér, viszont ha beleér valamibe sincs baj, mert el tudnak mozdulni egymáson az elemek.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ezek szerint már értelmezted Petõfi Sándor Az év végén és Arany János Mindvégig címû alkotását? Elég gyorsan ment.

jó lenne ha ebben is úgy haladnék mint a _ zországúton. De már megvolt a két vers jellemzõinek az ismertetése, most jön az életrajzi háttér, aztán pedig az összehasonlítás :) És holnap reggel mindezt leírni papírra, kézzel.

De szavam nem lehet, volt rá négy napom, amit inkább kerékpározással (és melózással) töltöttem el.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ebbe beleértettem a bringát is. Az enyémen még mindig sárvédõ van, extra igénytelen pet palackos toldással, kb. a hajléktalan kerékpár megfelelõje.

Még az enyémen is fent van a sárvédõ. Koszos az egész bringa, idén még nem volt lemosva (egyébként is csak verseny elõtt mosom le a bringákat :) ), pet palackos toldásom nincs, nem vált be, visszahajlította a menetszél, helyette van egy régi rikító zöld kulacsból kivágott darab, de az csak esõben van felcsavarozva, mert különben nagyon zörög.
Látnád az Arany Gabi bringáját... az szörnyen néz ki. :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezek szerint már értelmezted Petõfi Sándor Az év végén és Arany János Mindvégig címû alkotását? Elég gyorsan ment.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ebbe beleértettem a bringát is. Az enyémen még mindig sárvédõ van, extra igénytelen pet palackos toldással, kb. a hajléktalan kerékpár megfelelõje.

Aki menõ, az SIDI talpbetétet használ laffantyúnak. :D

(Én szntén PETpalackot.)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Nagyon egyetértek, néha már így is zsúfoltnak érzem az erdõt! Bár ha belegondolok ez is csak pénzkérdés, ha lenne több lóvé mehetnék én is hét közben, mikor az átlagember melózik.

nem feltétlen

én pl simán mehetek 7köznap. igaz, gumit már nem bírok venni a bringára.....

ja ha már Gabi említette, jó állapotú (jó 95%-os) conti téli gumi L200-asra való valakinek ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
MJani: A kerékpár a "kerékáros ruházat" része. Sõt, az villog a legjobban :)

--Trifo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egyetértünk.

Akkor a bringa nem számít, csak az, hogy mi van rajtad? :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Itt a tavasz, minden élölénynek joga van a természetben "sportolni".

Jó hogy élõlényt írtál, így nem kötök bele. :)

be is b@szna, ha minden köcsög a kedvenc ösvényeinken akarna mászkálni, mert neki mittomén milyen biciklije van/meg jóidõ/meg jog a telibevertrekreációjához/meg mittomén
így is megy már a b@sztatás parkosok stb-k által, nemmég, ha ellepnék az ösvényeket a "rontenkájberek"
maradjon a fõutcán, s fagyizgasson, vitatkozzon a retves használhatatlan kerékpárútjáért a vénasszonyokkal/terhes kismamákkal az elsõbbségért, azt csá, engem nem zavar, sõt
Ha megnézed, sok l200, meg nylonparaszt hilux kruzol a városban, de el sem tudná képzelni, milyen az, amikor a galagonya hangosabban csikorog a kocsi fényezésén, mint az õ foga közben.
s ez így van rendjén, sztem.

Nagyon egyetértek, néha már így is zsúfoltnak érzem az erdõt! Bár ha belegondolok ez is csak pénzkérdés, ha lenne több lóvé mehetnék én is hét közben, mikor az átlagember melózik.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

be is b@szna, ha minden köcsög a kedvenc ösvényeinken akarna mászkálni, mert neki mittomén milyen biciklije van/meg jóidõ/meg jog a telibevertrekreációjához/meg mittomén
így is megy már a b@sztatás parkosok stb-k által, nemmég, ha ellepnék az ösvényeket a "rontenkájberek"
maradjon a fõutcán, s fagyizgasson, vitatkozzon a retves használhatatlan kerékpárútjáért a vénasszonyokkal/terhes kismamákkal az elsõbbségért, azt csá, engem nem zavar, sõt
Ha megnézed, sok l200, meg nylonparaszt hilux kruzol a városban, de el sem tudná képzelni, milyen az, amikor a galagonya hangosabban csikorog a kocsi fényezésén, mint az õ foga közben.

Egyetértünk.

Teljes mértékben egyetértek veled. Csak a külsõségek számítanak. És a ruha teszi az embert, a kerékpáros világban is.

Akkor a bringa nem számít, csak az, hogy mi van rajtad? :)

A sebesség mindent megold.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
én már megvárom míg elõre köszönnek, meguntam a sok nem köszönök bringást

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én mindenkinek köszönök, a rövidgatyás hétvégibringásnak, meg a Cervelo Test Team, Discovery Channel stb. nálunk tartózkodó profijainak is. Csak röhögök magamban azon, aki úgy csinál, mintha nem is látna.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én szoktam köszönni a dhsoknak is, és a dirtösöknek is, ha látom hogy pályára megy/onnan jön (védõ, bukó, saras...stb), amúgy nem.
Viszont ha a polarx-el megyek, minden országútis b@szik visszainteni :)

Most pedig írok egy 2-3 oldalas esszét

Értelmezze Petõfi Sándor Az év végén és Arany János Mindvégig címû alkotását. Összehasonlító elemzése során térjen ki a hangnem különbségére és a lant motívum szerepének bemutatására.

címmel.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
amióta lecseréltem az umfet a konára már az érinthetetlennek hitt arcok is hajlandóak visszainteni... :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

nem nem a koszos bringa a lényeg, itt nálunk ellenben azzal ahol te élsz(nem nem személyeskedni akarok inkább csak ellentétet vonni), az átlagfizetés 3-4szeresébõl nem veszel olyan bringát amivel egy jó páran a városban flangálnak 14 évesen, oke ha van rá pénze vegye meg, de tudod itthon a magyar a 7es bmw-vel parkol a lakótelepen a nagymami bútoros lakás elõtt mert itt az a státusz, hogy mlyen autód van, és ez kezd kialakulni a hazai bringás életben is. Ami persze nem baj, legyen sok szép bicó, de példának elég rossz a suliban a szegényebb gyerekek is arra vágynak hogy ilyenülk legyen aztán vagy kifacsarja a szülõ magából vagy nem, de a sima merev vázas merida full xt-vel a városban kerózni már égõ lesz, pedig bõven sok az is oda....én csak azt szeretném látni hogy a téren bandázó sok százezres bicóval egyszer a hegyen találkozzak sportlás közben és ne azt lássam hogy menõ ülni a millás gépen és sört vedelni a város fõterén a suliban meg azt hangoztatni mennyire fasza nagy bringás arc vagyok.
jut eszembe, van itt egy pálya amin sokáig a rekordot egy merev vázas pár tízezer forintos bringával tartotta egy srác(elmebeteg;)) ette is a kefét a nagy dh-s társadalom :)
szóval érted mire célzok...szívem szakadt volna meg ha pl. régebben a lapierre-el jártál volna kocsmázni és csak oda :)

Teljes mértékben egyetértek veled. Csak a külsõségek számítanak. És a ruha teszi az embert, a kerékpáros világban is.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nem nem a koszos bringa a lényeg, itt nálunk ellenben azzal ahol te élsz(nem nem személyeskedni akarok inkább csak ellentétet vonni), az átlagfizetés 3-4szeresébõl nem veszel olyan bringát amivel egy jó páran a városban flangálnak 14 évesen, oke ha van rá pénze vegye meg, de tudod itthon a magyar a 7es bmw-vel parkol a lakótelepen a nagymami bútoros lakás elõtt mert itt az a státusz, hogy mlyen autód van, és ez kezd kialakulni a hazai bringás életben is. Ami persze nem baj, legyen sok szép bicó, de példának elég rossz a suliban a szegényebb gyerekek is arra vágynak hogy ilyenülk legyen aztán vagy kifacsarja a szülõ magából vagy nem, de a sima merev vázas merida full xt-vel a városban kerózni már égõ lesz, pedig bõven sok az is oda....én csak azt szeretném látni hogy a téren bandázó sok százezres bicóval egyszer a hegyen találkozzak sportlás közben és ne azt lássam hogy menõ ülni a millás gépen és sört vedelni a város fõterén a suliban meg azt hangoztatni mennyire fasza nagy bringás arc vagyok.
jut eszembe, van itt egy pálya amin sokáig a rekordot egy merev vázas pár tízezer forintos bringával tartotta egy srác(elmebeteg;)) ette is a kefét a nagy dh-s társadalom :)
szóval érted mire célzok...szívem szakadt volna meg ha pl. régebben a lapierre-el jártál volna kocsmázni és csak oda :)

a bringaszállító

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Mo´n a koszos bringa a kimittud mérleg? :)

Itt a tavasz, minden élölénynek joga van a természetben "sportolni".
Ma senki nem okoskodott a menetrendbe és 20°C körüli idö volt.
7-vége marad a közlekedöedényeknek

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
vagy a lánckerék kiszakítja..

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

ma mink is lattunk ilyeneket
mentunk inni egy bambit a sziklaba osz feluton telefon miatt klara megallt
ekkor utolert ket arc akik mar messzirol arrol beszeltek, hogy amikor eladtam azt a bringat abban volt a mittomen kerek es az center lock-os volt valoban
majd mikor kikerultek lattam, hogy ket csillogo montin ulo susogos nacis gyerek
es az en fixim koszosabb meg sarosabb volt.

aztán van búslakodás amikor összeolajozza a lánc az adidas nacit :)

a bringaszállító