85e a 4db vadiúj adac tesztgyõztes pirelli p7 cinturato. Egyébként nagyobb méretben annyira nem éri meg a használt. Nekem 20 e dpórolás lett volna egy garnitúrára. Annyit meg nem ér meg a kétes eredet.
17"-ben is ennyi?
85e a 4db vadiúj adac tesztgyõztes pirelli p7 cinturato. Egyébként nagyobb méretben annyira nem éri meg a használt. Nekem 20 e dpórolás lett volna egy garnitúrára. Annyit meg nem ér meg a kétes eredet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ne reménykedj. Szerinted nõ építene sörnyitót a bringájába?
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Pisz nevu forumtag avatarjaban ki az a szoke?
ha o Pisz nevu kolleg[in]a akkor bocs
RAUH-Welt
B E G R I F F
Érdekel. Tõle vetted te is az említett gumikat?
Most épp ilyet találtam:
Eladó Michelin Primacy Hp Extra Load nyári 215/55R16 92 V TL 1908
Amúgy ez a százalékos érték hogyan számítandó?
--Trifo
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Értem, kreatív megoldás. Mivel rögzítetted õket egymáshoz és a sárvédõhöz?
huzozar
A sebesség mindent megold.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Hol vetted?Én pl. pont most vettem használtan 4db 205/55 R16-ot 40e-ért kb 70-75%-ak, az elõzõ is ilyen volt még 4 nyarat mentem velük gond nélkül, ja és ennyiért nem barummal vagy wanlee-vel megyek hanem felsõ kategóriásokkal kb megint vagy 3 évet és spóroltam kb 130e pénzt
Így értem. De ez mondjuk nem az az eset, amikor a gumisnál van felhalmozva sok-sok használt gumi eladásra.konkrétan azért mert sikerült végre megszabadulni az L200-tól (beszámítattuk), viszont annyira nem voltak nagyvonalúak,
hogy adjuk vele a kb 2000 km-t futott, nem gagyi téli gumit. kb ennyi
ha lenne több lóvé mehetnék én is hét közben, mikor az átlagember melózik.
Már többszöt tûnõdtem el rajta, hogy miért ad el valaki egy 95%-os gumit?
NE ÍGY! NE ÍGY!
POPszegecs forever!
Gondoltam már arra is, hogy két kis erõs papírcsipeszt felszegecselek a sárhányó aljára, és akkor a laffantyú könnyedén leszedhetõvé válik.
--Trifo
Már többszöt tûnõdtem el rajta, hogy miért ad el valaki egy 95%-os gumit? Már csak azért is, mert épp nyári gumira kéne váltani és megfordult a fejemben, hogy használtat vegyek - 215/55 R16 méretben elég harapós áron vannak újonnan.
--Trifo
Már többszöt tûnõdtem el rajta, hogy miért ad el valaki egy 95%-os gumit? Már csak azért is, mert épp nyári gumira kéne váltani és megfordult a fejemben, hogy használtat vegyek - 215/55 R16 méretben elég harapós áron vannak újonnan.nem feltétlen
ja ha már Gabi említette, jó állapotú (jó 95%-os) conti téli gumi L200-asra való valakinek ?
Nekem PVC padlóból kivágott darab van feltéve, mivel kicsitt nagyobb lett az eredeti tervnél, így éppen földig ér. De ha nincs erõs hátszél, akkor a menetszél felhajtja kissé, és az úgy épp jó.Aki menõ, az SIDI talpbetétet használ laffantyúnak.
(Én szntén PETpalackot.)
POPszegecs forever!Értem, kreatív megoldás. Mivel rögzítetted õket egymáshoz és a sárvédõhöz?
Nekem speciális megoldásom van: több palackból készült, téglalap alakú darabokat vágtam ki és egymást fedve lépcsõzetesen vannak feltéve, leginkább a szamurájok sisakjának hátsó toldáshoz tudnám hasonlítani. Majdnem a földig ér, viszont ha beleér valamibe sincs baj, mert el tudnak mozdulni egymáson az elemek.