Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Kislányom ilyennel nyomja (szintén 20", 3 sebesség)
Pegasus Race 1.00
http://www.fahrradla...460F1000100.jpg

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Nem chesini. Trifo 12" elsö pedàlos masina kel. Volt egy scott de otromba szèles gumival meg nehèz. Pukkyt èrdemes vàsàrolni, hasznàltan is kapsz èrte mèg pènzt.

Megtaláltam a Puky oldalát... A Crusader 20-3 pl egészen jó lenne nekünk. Pont az a konfig, amire az itthoni boltokban azt mondták, hogy áhh, ilyen nincsen kéremszépen: 3 fokozatú agyváltó, aluváz, merev villa.

Bloke, gondolom na volt a vège. Egal, elba..tam. Trifo egy nèmet forumban van gyerektelòtuning topik, de sala is kihozhat egy kis "èletet" belölük. Volt egy 20"os lapierre monti az 100eu volt, telòs uj àllapotu.

Biztosan szüksége van a gyereknek arra a telóra, méretarányosan nézve egy kicsit ballonosabb guminak több haszna van.
Lapierre-bõl azért szivesen vennék telósat is 100EUR-ért. Csak ne lenne olyan messze, mert így ha neten tudok is venni ilyesmit ennyiért, akkor a szállítással együtt már duplája.

és ha igazán sikeres lesz, akkor pedig nem kell neki óra, mert nem számít az idõ :)

Akkor én is sikeres vagyok. Pedig akartam órát venni, miután ez elõzõ kipusztult, de vagy túl gagyi volt mind, vagy túl drága, amit sajnáltam volna szétverni bringázás közben. Úgyhogy leszoktam, most zsebórám van, alias telefon.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Boldog születésnapot, kipage!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tucc élni E!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elokerult a vilagjaro!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
...akkor még nem gondoltam, hogy ilyen sokan látni fogják ezt a képet :-)

Kösz megint mindent Rebell!

Nagyon jó helyen laksz... :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Nemrég mentek el @Bruce & Buki tölem :)
Bukival tekertünk egy nagyot, Bruce meg sziklát mászott.
Pózolós kép: :P
Posted Image

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Érdekes olvasni, hogy már a magyarországi országútizás is küzdõsporttá nõtte ki magát...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ott vagyunk "a futottak még" bolyban, az érdekünk közös, hogy minél kevesebb energiával minél gyorsabban haladjunk, erre meg elkezdi rángatni a sort egy erõs ember (amit csak én tudtam átvenni), pedig a boly élén négyen-öten összeálltunk és húztuk a bolyt. Ezt többen megcsinálták, mert körrõl-körre változott a boly összetétele (csak én voltam a biztos résztvevõ :) ), végül egy-két kör alatt leszakították magukat, pedig nem voltak gyengék. Az elsõ kettõ ilyen személynek még szóltam, hogy minek kell ezt, de nem igazán értették a kérdést.
A másik meg az, vagyunk páran, akik vezetnek, de amikor mennénk hátra akkor nem akarnak visszaengedni a sorba, csak a sor végére, pedig aki nem akar beengedni nem is akar vezetni. Ezt valahogy nem értem, a 4-5. körben ennek megfelelõen a sor végén utaztam a végig.
Ja, és a hegy. Mindenki úgy ment fel rá körülöttem minden körben mintha az utolsó emelkedõ lett volna. Hova siettek? Az az 5-10mp mit számít?

A mezõny után értem be nem sokkal a "bolyommal", és engem az idegesített fel, hogy úgy lökdösték fel egymást az utolsó emelkedõn, meg felrakták a padkára egymást, mintha az életük múlt volna azon, hogy 535235234. vagy 535235235. lesz...Inkább lemaradtam és végignéztem ahogy lökdösõdnek és begurultam mögöttük...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ott vagyunk "a futottak még" bolyban, az érdekünk közös, hogy minél kevesebb energiával minél gyorsabban haladjunk, erre meg elkezdi rángatni a sort egy erõs ember (amit csak én tudtam átvenni), pedig a boly élén négyen-öten összeálltunk és húztuk a bolyt. Ezt többen megcsinálták, mert körrõl-körre változott a boly összetétele (csak én voltam a biztos résztvevõ :) ), végül egy-két kör alatt leszakították magukat, pedig nem voltak gyengék. Az elsõ kettõ ilyen személynek még szóltam, hogy minek kell ezt, de nem igazán értették a kérdést.
A másik meg az, vagyunk páran, akik vezetnek, de amikor mennénk hátra akkor nem akarnak visszaengedni a sorba, csak a sor végére, pedig aki nem akar beengedni nem is akar vezetni. Ezt valahogy nem értem, a 4-5. körben ennek megfelelõen a sor végén utaztam a végig.
Ja, és a hegy. Mindenki úgy ment fel rá körülöttem minden körben mintha az utolsó emelkedõ lett volna. Hova siettek? Az az 5-10mp mit számít?

Régen Balatonfüredre jártam Bike Extrém-be, Batyki Péterhez, õ mesélte, hogy tulajdonképpen egy verseny elég volt neki, hogy kiábránduljon a hazai országúti versenyzésbõl. A hegyes versenyeken én is mindig egy kisebb leszakadó csoportban kötök (kötöttem) ki és a csoport nagy része sose hajlandó dolgozni. Nem tudom, hogy azért mert a tévében ezt látja a profitól (aminek ugye megvan az oka), vagy csak ennyire nem érdekli.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi volt?

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Reggel sokáig gondolkoztam azon, hogy menjek-e, péntek estére megbetegedtem, tegnap már a nyugalmim is magas volt és volt egy kis hõemelkedésem, aztán mivel ma reggel jobban voltam, mentem.
A mezõny második felébõl rajtoltam. A "hosszú" emelkedõ közepén, a sík részen, valaki(k) bukott elõttem, aztán satufék, láb letesz, újra elindul, nagy nehezen a 71es útig sikerült felzárkózni a mezõny végére, de a parton a hátszélben nem sikerült kipihennem magam, így leszakadtam (eddig csak aerob kapacitást növeltem idén és sprint edzéseim voltak, ezek jól mentek csak most nem kellettek :) ), ezután a leszakadók bolyában mentem. Meg kell állapítanom, az országútisoknál van jó pár butának (szépen fogalmazva :) ) nevezhetõ egyén.
Jövõhét idõfutam. :)

Mi volt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Legalább száraz volt....uttttolsó körben amikor nagyon megnyúlt a sor az emelkedõn, sikerült leszakadnom...Neked hogy ment? PBG-vel találkoztam a mezõnyben, Õt megismertem (AZ ÚJ BICIKLIJÉVEL, AMINEK A MÁRKÁJÁT ELTALÁLTAM EGY LEVÉLBEN), de téged nem láttalak.

Reggel sokáig gondolkoztam azon, hogy menjek-e, péntek estére megbetegedtem, tegnap már a nyugalmim is magas volt és volt egy kis hõemelkedésem, aztán mivel ma reggel jobban voltam, mentem.
A mezõny második felébõl rajtoltam. A "hosszú" emelkedõ közepén, a sík részen, valaki(k) bukott elõttem, aztán satufék, láb letesz, újra elindul, nagy nehezen a 71es útig sikerült felzárkózni a mezõny végére, de a parton a hátszélben nem sikerült kipihennem magam, így leszakadtam (eddig csak aerob kapacitást növeltem idén és sprint edzéseim voltak, ezek jól mentek csak most nem kellettek :) ), ezután a leszakadók bolyában mentem. Meg kell állapítanom, az országútisoknál van jó pár butának (szépen fogalmazva :) ) nevezhetõ egyén.
Jövõhét idõfutam. :)

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Már bánom, hogy levettem a sárvédõket. :)
De szerintem felszárad a rajtra, elég erõs a szél.
Most nézem az idokep.hu-t. Ott havazik. :S

Legalább száraz volt....uttttolsó körben amikor nagyon megnyúlt a sor az emelkedõn, sikerült leszakadnom...Neked hogy ment? PBG-vel találkoztam a mezõnyben, Õt megismertem (AZ ÚJ BICIKLIJÉVEL, AMINEK A MÁRKÁJÁT ELTALÁLTAM EGY LEVÉLBEN), de téged nem láttalak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Egyébként... ezekkel az órákkal az a baj, (amit linkeltem azzal is...) hogy bazi nagyok.
Gondolom Magginak elég nagy keze lehet, nekem a 176 centimhez "normális".
Ezért egyszerûen hülyén néz ki egy normális csuklón egy 40+ átmérõjû óra.

Látom nem csak én gondolom így. Ezért is adtam el az elõzõ órámat, vékony a csuklóval és zongoristaujjakkal vagyok megáldva. :(

Maggi, emlékszel a defy hátteremre? Pont az az óra van betéve. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

akkor Te egy sikeres embernek számítasz! :D

kár hogy ez a banxámlámon nem látszik .....:) vagy inkább :(

hátizsák -camelback- leginkább az "egyéb" rovatba fér az apróban, jól sejtem ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Annyira nem nagy a kezem ahhoz képest amekkora vagyok, M-es kesztyût hordok...ami nem mondható nagynak

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Egyébként... ezekkel az órákkal az a baj, (amit linkeltem azzal is...) hogy bazi nagyok.
Gondolom Magginak elég nagy keze lehet, nekem a 176 centimhez "normális".
Ezért egyszerûen hülyén néz ki egy normális csuklón egy 40+ átmérõjû óra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Maggi ez még mindig nagyon tetszik akárcsak a hozé által linkelt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Szerintem mindenkinek van olyan korszaka, amikor olyan órák tetszenek neki,
ami tele van mindenféle biz-basszal.
Azurán rájön, hogy az egyszerû a szép. :)

Azért Õt nem adnám vissza... :)