Arra gondolsz, ami réstegelt lemezbõl készült? Azt tán 2 éve láttam a BringaExpón, még a vasutas parkban. Csinos darab. Olyat tervezel készíteni?egy két éve láttam egy videót, amin egy idõsebb magyar férfi készített egy mûködõképes fabiciklit. De sehol nem találom ezt a videót. Valaki tudja esetleg, hol találom?Köszi!
Na meg már ha úgyis itt vagy, nem tudsz váltetlenül olyan helyet, ahol eperfa deszkát (vagy akármilyen darabot) lehet venni?
Miért pont SuSe? Desktopra kell neked, nem?OpenSuse-ra fel!
Velem is fordult elõ ilyen, csak ott a leánykának volt defektje és én segítettem ki egy ragasztással. Mikor aztán flörtölni kezdett volna, akkor csak egy-két koccantás a vázon a karikagyûrûmmel egy mosoly kiséretében...Nemvolt nálam a pumpa (három hátizsák 1 pumpa). Ezt próbáltam neki elmagyarázni. miután ö is flörtölni kezdett, ránéztem az órára és 160 volt a pulzom
(vén kecske vagyok már, nem vagyok hozzászokva az ilyenhez)
De a legszebb ilyen segítõs sztori az volt, amikor egy út szélén szerelõ fickónak megálltam segíteni, akkor láttam, hogy az egyik alkarja hiányzik. Mire odaértem, már kicserélte a kerekében a belsõt egy lakáskulcsot használva szerszámként és össze volt rakva az egész, csak pumpája nem volt. Baszki, én két ép kézzel se biztos, hogy szét tudnék szedni egy kereket kulccsal.
Emberünk meg vígan bringázik BP-szerte a fél karjával úton/útfélen/villamossínen stb.
--Trifo