torott BSG-20 keret tema: pontosan melyik resz kellene, es milyen szinben? BBB forgalmazok voltunk jo ideig, van itt egy lada garancias szemuveg
Van lencsétek is? Van egy ilyenem (felsõ) 3pár rommákarcolt lencsével, használhatatlan kategória.
Hát akkor megszokom. Úgyis fog mint a barom. Idõvel meg lecserélem az egészet valami értelmesre.annyit én is érzek új csõvel
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Szomorú vagyok.. ha azt kérdeztem volna, hogy jó e az sd7 aligátor tárcsával biztos kapok választ..
A sebesség mindent megold.
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
nálam van egy bsg-21es, ha az szóba jöhet, ahhoz is volt ilyen dioptriás cucc, meg is van hozzá. ezüst keret/narancssárgás tükrözõdõ lencse
Van egy fekete bsg-19-em optikai kerettel együtt és a szövet tartójával, szinte új.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
https://picasaweb.go...pleb1976/Bsg19#Van egy fekete bsg-19-em optikai kerettel együtt és a szövet tartójával, szinte új.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Valaki nem tud használtan BBB BSG-19 Powerview II szemüveget ami használható? Vagy csak keretet BSG-20 verzióhoz, szintén jó használtan. Eltört a keretem (olyan volt, mint az utóbbi, BSG-20), megvan hozzá a dioptriás lencsém még, amit elég drága volt megcsináltatni, szóval nem nagyon akarok egy teljesen új modellt, hanem inkább, amibe ez is jó. Amúgy kinézetre ilyen kör alakú az optikai lencse tartója.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A MALI bemutatótermében (Budapest, Bécsi út 136, Stop-Shop) 3 hétig megtekinthetõ lesz David Coulthard F1 versenyautója.
F1 a MALI-nál
Ride everywhere.
.
Bocs, nem láttam a másikat. Csak jáót akartam.szvsz elég ezt egy topikban kitárgyalni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu