Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

torott BSG-20 keret tema: pontosan melyik resz kellene, es milyen szinben? BBB forgalmazok voltunk jo ideig, van itt egy lada garancias szemuveg

Van lencsétek is? Van egy ilyenem (felsõ) 3pár rommákarcolt lencsével, használhatatlan kategória.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

annyit én is érzek új csõvel :D

Hát akkor megszokom. Úgyis fog mint a barom. Idõvel meg lecserélem az egészet valami értelmesre.

Ride everywhere.

.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Dormi: megoldható a héten. Dobj telszám privátban és megbeszéljük.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
annyit én is érzek új csõvel :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nem tudom létezik-e egyáltalán, ez lett volna a valódi kérdés..
Végig néztem a csövet, nincs sérülés. Ha megfogom a csatlakozástõl pár centire akkor érzek valami mozgást mind a két végén, de máshol nem. Ennyit egy váltóbovdennél is érzek...

Ride everywhere.

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szomorú vagyok.. ha azt kérdeztem volna, hogy jó e az sd7 aligátor tárcsával biztos kapok választ..

Szerintem senki nem tudja a választ, nem olyan gyakori dolog a fékcsõ kinyúlása.

A sebesség mindent megold.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Szomorú vagyok.. ha azt kérdeztem volna, hogy jó e az sd7 aligátor tárcsával biztos kapok választ..

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
torott BSG-20 keret tema: pontosan melyik resz kellene, es milyen szinben? BBB forgalmazok voltunk jo ideig, van itt egy lada garancias szemuveg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Dormi: hol tört el a keret? Ripityára ment, vagy egy tiszta törés?

--Trifo

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

nálam van egy bsg-21es, ha az szóba jöhet, ahhoz is volt ilyen dioptriás cucc, meg is van hozzá. ezüst keret/narancssárgás tükrözõdõ lencse

Megnézném, ha összeillik, akár lehet is, hogy szóba jöhet, bár jelenleg még csak megnézni tudnám 1-2 hét múlva lenne csak keretem arra, hogy meg is tudjam venni sztem. De a megnézés az a héten is akár szóba jöhet, ha ráérsz, vagy vmi..

Van egy fekete bsg-19-em optikai kerettel együtt és a szövet tartójával, szinte új.

Ilyenem még nem volt amúgy, de tetszik, csak itt az a kérdés, hogy szél ellen mennyire védi/takarja a szemem, meg hogy áll szóval ezt elõbb ki kellene próbálni, ha nem is tekerni benne, de csak úgy megnézni. De te meg nem is vagy pesti, ahogy látom szóval az is gond lehet, bár akkor nem, ha ki sikerül próbálnom valami bringaboltban esetleg.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nálam van egy bsg-21es, ha az szóba jöhet, ahhoz is volt ilyen dioptriás cucc, meg is van hozzá. ezüst keret/narancssárgás tükrözõdõ lencse

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Vagy ha ez nem, akkor lehet próbálkozni ABS ragasztóval...

Hijjnye, most látom, hogy túlléptem a 3000hsz-en

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Van egy fekete bsg-19-em optikai kerettel együtt és a szövet tartójával, szinte új.

https://picasaweb.go...pleb1976/Bsg19#

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Valaki nem tud használtan BBB BSG-19 Powerview II szemüveget ami használható? Vagy csak keretet BSG-20 verzióhoz, szintén jó használtan. Eltört a keretem (olyan volt, mint az utóbbi, BSG-20), megvan hozzá a dioptriás lencsém még, amit elég drága volt megcsináltatni, szóval nem nagyon akarok egy teljesen új modellt, hanem inkább, amibe ez is jó. Amúgy kinézetre ilyen kör alakú az optikai lencse tartója.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

fizetös a Bikemarkt ès nem garantàlhatok a màs dolgaièrt.

érthetõ.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

A MALI bemutatótermében (Budapest, Bécsi út 136, Stop-Shop) 3 hétig megtekinthetõ lesz David Coulthard F1 versenyautója.
F1 a MALI-nál

Akkor bemegyek a felnimért...

Ride everywhere.

.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

szvsz elég ezt egy topikban kitárgyalni.

Bocs, nem láttam a másikat. Csak jáót akartam. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Valaki nem tud használtan BBB BSG-19 Powerview II szemüveget ami használható? Vagy csak keretet BSG-20 verzióhoz, szintén jó használtan. Eltört a keretem (olyan volt, mint az utóbbi, BSG-20), megvan hozzá a dioptriás lencsém még, amit elég drága volt megcsináltatni, szóval nem nagyon akarok egy teljesen új modellt, hanem inkább, amibe ez is jó. Amúgy kinézetre ilyen kör alakú az optikai lencse tartója.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
A MALI bemutatótermében (Budapest, Bécsi út 136, Stop-Shop) 3 hétig megtekinthetõ lesz David Coulthard F1 versenyautója.
F1 a MALI-nál

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
szvsz elég ezt egy topikban kitárgyalni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való