Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

linkeljünk vmi gusztustalant? :D

pont kérni akartam

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
linkeljünk vmi gusztustalant? :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
még jó, hogy nincs itthon semmi kaja, mert most már én is éhes vagyok :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezért járok a KFC-be, ha mindenáron valamit tápolnom kell a belvárosban :)

Ott ismerek fõnököt. Megkérdezzem, hogy mibõl van? :D

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ezért járok a KFC-be, ha mindenáron valamit tápolnom kell a belvárosban :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Belém lehetett erõltetni a sört, szerintem akkor is bûn rossz, mint az összes alkoholos ital.

Sört szeretem, fõleg nyáron, meg amikor megdöglök és ejtõzök. Akkor a jó sör jól esik, meg a vesém is átmossa szó szerint, túlzásba nem viszem egyik alkoholt sem, annyira minimal szinten tartom az ilyen dolgokat. :D

Bort télen, amikor kiülök az ablakomban, bent meleg és forralt bor illat, kint a hófedte hegyek, az mesés, de egy jó száraz fehér bor, az téli/õszi idõkben egyébként is jól tud esni. :)

De hát nah, kinek a pap kinek a né.. ^^ Amúgy egyébként teát iszok nagyon sokat, meg házi szörpöket. Ezekre esküdök, mint üdítõk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Pont annyira, amennyire a sör. :)

És igen, támadjatok, de tegye fel a kezét az, akinek rögtön ízlett, és nem erõltette magába addig, amíg meg nem szerette a végére.

felraktam...:)

amúgy több elmentett cikkem is van ahol be van bízonyítva tudományosan hogy mértékkel kifejezetten egészséges :)

hamburgert meg itthon kell csinálni, oszt annyi.
amúgy a szaros meg a king, higinéilag rendben van ez nagy elõnye a lakókocsissal szemben, de azt is jobb ha nem tudod mibõl van. kinget pl amúgy én is szeretem, de szarosban pl csak a sültkrumplit bírom megenni. és aki még emléxik a wendys viszont q. jó volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
hamburgerre: garfildo. normális alapanyag, helyben készül minden. budaörsön és óbudán a panelben. egy hambival jól lehet lakni, fõleg a duplával.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Belém lehetett erõltetni a sört, szerintem akkor is bûn rossz, mint az összes alkoholos ital.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kubai: akkor is ekkora voltam :D Durva mi? Ja, nyóccázzal asszem.
Dormi: nem gyomortól, hanem hogy a meki tuti fix dologból csinálja a húst. Az ilyen sarki dolgok pedig... Akkor nem tudsz hibázni, ha melegszenyát kérsz sajttal, és kolbásszal. Az talán nem kutyából, vagy abból van, amit reggel melóba menet találnak. lásd gyroszosok, kínai kajáldák is.

Szóval inkább mekdönci, mint sarki valami kutyabörger.
Bár a baj velem van, kajában sem vagyok függõ :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

amikor picik voltunk, mindig azzal ijesztgettek, hogy a hús nem is hús, hanem a marha szeme... jóétvágyat :)

Marhaaprólék. :D De ez kb bárhol így van, szóval szerintem lényegtelen. :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

és basszus tök rég ettem mekkdonáccban, és most megkívántam. :S

amikor picik voltunk, mindig azzal ijesztgettek, hogy a hús nem is hús, hanem a marha szeme... jóétvágyat :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Szerintem finom. Tuti nem tápláló, és nem feltétlen egészséges, de biztos vagyok benne, hogy elõbb fogok f*sni, és hányni egy pici burgerezõ húsától, mint a mekdöncitõl... :)

Mondjuk ez gyomortól is függ. Meg aztán én se térek be minden random burgereshez, vagy veszek akármelyik sarki bódéból, de van jó hely ez tény. Magic Burger | Facebook Ezt gondolom ismerik páran, szerintem az egyik legjobb. Vagy is huh, asszem ez az. :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
kösz thez, kösz lor (a shipért külön pluszpont... :D)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

És igen, támadjatok, de tegye fel a kezét az, akinek rögtön ízlett, és nem erõltette magába addig, amíg meg nem szerette a végére.

Akkor azt már tudjuk hogy 14éves voltál, de akkor hány cm voltál? :D
btw, én még lógok neked 2 sörrel, nem? (paypal)

és basszus tök rég ettem mekkdonáccban, és most megkívántam. :S

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Szerintem finom. Tuti nem tápláló, és nem feltétlen egészséges, de biztos vagyok benne, hogy elõbb fogok f*sni, és hányni egy pici burgerezõ húsától, mint a mekdöncitõl... :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Sztem sem börgerking, sem mekdonelc nem finom, agyon van küldve mesterséges ízfokozókkal. Sokkal jobban szeretem inkább a pici burgerezõk húsait, amibe csak azt tesznek ami tényleg kell (marha húst meg só, bors :D ). Meg frissen sült hagyma, stb. Szóval nho nem szar a hamburger, csak nem ilyen tömegláncoknál kell enni, mert amit ezeken a helyeken 900-1000bõl kapsz az semmi, jobb helyen meg egy akkora burger, mint a fejed. :D

Felteszem, mert Pilsnerrel kezdtem és annak valami eszméletlen jó íze van. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

mert finom....

a kávé sosem lehet finom :)

tehat aki ugy gondolja hogy a big mac finom az teved? vagy mi?

ízlésficam.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

blogon: Még egy ilyen szeles nap, és beolvasztom a kerékpáromat, majd miután beadom a vastelepre, az árából veszek egy FOCILABDÁT.

Láttad volna, hogy a kicsilányom mit küzdött ma a szélben bringázva két gombóc fagyiért :)
17km 16"-os keréken, SS, hogy trendi legyen...

minek isztok kavet?

Az ízéért és a hangulatáért.

--Trifo