Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

RamonLatino márkájú triangulum van otthon :)

--Trifo

Honnan van? :) Érdekli a gyerkõcöket a cintányér esetleg? Vannak ilyen pici, ujjra rakhatók (nekik kb egésztenyeres :D ), ha gondolod...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Töltöttem én is. Miért csak egy használatban levõ telefon márkát lehet megjelölni? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Mikor még fél10kor is rudakat furkálok, és elõreláthatólag ezt fogom csinálni éjfélig, akkor jut eszembe, hogy ti nem is ismeritek még azt az én-emet, amelyik hangszereket készít családi vállalkozás keretében. Egy kis reklám.

RamonLatino márkájú triangulum van otthon :)

Elõre is elnézést kérek a dupláért, csak mobilos topikot nem mindenki nézi.

Ezt

töltsétek ki minél többen és osszátok meg Fb, twitter, iwiw, egyéb fórum, levelezõlista.
Léccilécci, köszike!

Én is kitöltöttem.

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Mikor még fél10kor is rudakat furkálok, és elõreláthatólag ezt fogom csinálni éjfélig, akkor jut eszembe, hogy ti nem is ismeritek még azt az én-emet, amelyik hangszereket készít családi vállalkozás keretében. Egy kis reklám.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Kitöltöttem. Hajj de jó lenne, ha már most tudnék venni egy BlackBerry Torch 9800-t. :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
mi a tét?

(kitöltve)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
Elõre is elnézést kérek a dupláért, csak mobilos topikot nem mindenki nézi.

Ezt

töltsétek ki minél többen és osszátok meg Fb, twitter, iwiw, egyéb fórum, levelezõlista.
Léccilécci, köszike!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Bloke: Attól nem tudod megkérdezni, akitõl jött az sms? :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Smsbe vissza, hogy Afk, bike!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem tudsz megjelenni osz kesz
valaszolj neki, hogy vilag vegen vagyok he.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Jó ég tudja. Nem volt tettes, a legutóbbi kihallgatás után úgy váltunk el, hogy akkor mostantól nyomoz az Interpol (külföldi rendszám volt).

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha feljelentést tettél, akkor azt tudtommal nem lehet visszavonni, csak a bíróságon, vagy ha magán bûnvádi, vagymi, ha meg hivatalból indítottak eljárást, akkor még annyira sem, de majd jön Falkúszó Kala Zoli és mexakérti. :)

Szerk.: szal azt kellene tudni elõször is, hogy milyen eljárás folyik

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Bocs, de nem ez volna a lényeg. Tudom, hogy kitõl jött az sms, korábban már beszéltem vele.

Nem kérhetem a nyomozás megszüntetését?

Továbbra is ez érdekelne.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
És meg is akarnak erõszakolni a bíró székében... :D
Itt arra gondoltam, hogy nem hivatalos, de hasznos módja.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Engem simán csak felhívott anno vmi XP zászlós, hogy ekkor és ekkor jelenjek meg a kapitányságon tanúskodni vmi ügyben, mert XZ engem jelölt meg, mint tanút. Semmi hivatalos levél meg idézés meg ilyesmi nem jött. Ja, nem volt csõbe húzás, tényleg vártak az adott idõben az adott kapitányságon. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Levél számít hivatalosnak, amiben aláírás van, meg ilyen esetben szerintem a pecsét is. Én nem szenvednék vele. Ameddig nem kapnék posta által levelet, amit kapásból csak úgy vehetek át, hogy alá kell írnom, hogy megkaptam. Ez az SMS-ezõs dolog, ez baromira nem hivatalos ilyen ügyekben.

Lehet tõrbe akarnak csalni! >.<

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
thez: ez OK, deaz SMS egyáltalán nem minõsül hivatalos értesítésnek szerintem. Tán egy telefonhívás sem. Arról nem is beszélve, hogy a fake feladós SMS küldés még mindig nem megoldhatatlan probléma.

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Miért, az jobb, ha rejtett számról hivatalosan felhívnak, és mire elköszön, már elfelejtetted, hova mikor és hogyan menj? Egy sms többet ér, benne vannak az adatok, és minden, amire szükség van.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Még tavaly elütöttek bringával BP-n. Nem lett nagy károm, de mivel nem állt meg a vezetõ, hirtelen felindulásból hívtam a rendõrséget. Azóta már egyszer kihallgattak. Most kaptam egy sms-t, hogy újjabb kihallgatásra kell mennem, de de nem igazán érek rá és messze vagyok BP-tõl. Nem kérhetem a nyomozás megszüntetését? Többe kerül a kihallgatásra utaznom, mint a károm volt.

SMS-t??? Felhívni se képesek?

--Trifo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Még tavaly elütöttek bringával BP-n. Nem lett nagy károm, de mivel nem állt meg a vezetõ, hirtelen felindulásból hívtam a rendõrséget. Azóta már egyszer kihallgattak. Most kaptam egy sms-t, hogy újjabb kihallgatásra kell mennem, de de nem igazán érek rá és messze vagyok BP-tõl. Nem kérhetem a nyomozás megszüntetését? Többe kerül a kihallgatásra utaznom, mint a károm volt.