Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37914 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nekem is van olyan osztálytársam,aki megbukik.matek tagozaton matekbõl,apja-anyja matektanár,szóval lehet már csak dacból se tanul.de ezen kívül még esélyes 4-5 tantárgy amibõl bukik

Van vagy 5féle szakmai tárgyunk, azok változók, 2-3-4 a jegyem azokból, érettségi tantárgyak 3-4 (sajnos most évvégén kaptam csak észbe a jegyeket illetõen...), szóval nálam azért nem az van hogy bukdácsolok nyolcvan tantárgyból... :)

Savanyu: megpróbálom a lehetõ legtöbbet kihozni belõle.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nincs eltékozolt év
attól függ, mi a célod

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nekem is van olyan osztálytársam,aki megbukik.matek tagozaton matekbõl,apja-anyja matektanár,szóval lehet már csak dacból se tanul.de ezen kívül még esélyes 4-5 tantárgy amibõl bukik

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en szondaznam a kornyekbeli cegeket
mit keresnek inkabb cnc forgacsolot vagy programozot

igaz ha amugy forgacsolo szakmad van lehet jobban jarsz a programozoval

a cnc forg gep sem csinalja mashogy, mint a hagyomanyos.
es akkor ha csak forgacsolot keresnek elony lehet, hogy ertesz a programozashoz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
nálunk anno volt olyan torna tanár aki 4. év végén buktatta meg az egyik srácot, amúgy bõ 4 fölött volt az átlaga. és tornából akkor nem volt pótvizsga

amúgy gépészek hamár okj
ez (tegyük fel rendesen tanítanak) ér valamit ,vagy csak ebbõl is kicsi abból is kicsi és pont semmire nem jó (mint nálunk anno a gépszerkesztõk)

CAD-CAM informatikus - CNC-programozó OKJ-s tanfolyamunk

(középfokú szoftveres, meg kiadványszerkesztõ meg gépi forgácsoló alapképzettségem van hozzá)

vagy egy sima cnc forgácsoló többet ér?

köszi (tudom iskolás topik, de azt kevesebben olvassák :))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
nálunk aki azzal tanult tovább -1 jegy minimum, hogy felkészítsék a "való világra". hogyarohadékok, az, hogy felvételi pontok meg ilyenek, nem érdekelte õket. csak azért nem estem a tanárnak 10 körömmel neki, mert belehalt volna, ülni meg nem szeretnék :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
mondjuk olyan gány suliról is ritkán hallani ami érettségi évben g*cizik. nekem is 60%-os törim lett bukott kisérettségivel ebbõl következõen kerekített kettes évvégi jeggyel. :DD

mondjuk nálunk úgy ideologizálták meg, hogy azért volt 4 évig -1 jegy év végén, hogy utsó két évben összespórolják mindenkinek az 5-ösöket. :D így pl matekból aki továbbtanult vele az 5ös, aki nem az 4es. dolgozat 11., 12.-ben már nem is volt...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vki matra kornyeken tud szallast?
jovo hetvegere ket fo reszire.

ugyes vagy kubai
lesz ez meg igy se

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

De baszki, a jegyjavítással mondasz valamit.

minimális ráfordítással megcsinálhatod az összeset 5-re, tudsz már mindent, szerintem a legjobb és még negatívumot se jelent, mert nem jelenik meg, hogy egyszer már buktál. ezt akartam én is csinálni, csak anyám nem engedte, így most egyetemen játszom el én is ezt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

basszus, mekkora szerencséd van! szerintem mehetsz így is OKJ-ra, cserébe fel tudod javítani az összes jegyedet jobbra, szal aztán magasabb pontjaid lehetnek és már spanyol nyelvvizsgád is, mire beadod a jelentkezést. részemrõl: grat!

Nem mehetek OKJzni, mert nem adják ki az érettségi bizonyítványomat, ami kell az OKJ jelentkezéshez.

De baszki, a jegyjavítással mondasz valamit.
Magántanulóként csak osztályzóvizsgát kell tennem félév végén meg évvégén, amikre simán tudnék úgy tanulni hogy megírjam 4-5re.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Nem buta vagyok, hanem elkövettem azt a hibát, hogy 100% leszarom-faktorral rendelkezem az informatika irányába, és infó szakon vagyok. Infoalapismeretkbõl buktam meg, és nem tehetek osztályzóvizsgát. De ha egész évben ellógtam volna az órákat, akkor most osztályzóvizsgát kéne tennem és tök simán átmennék.
Végeredményben azt szoptam meg hogy bejártam órára. Ilyen is van. Aztán több verzió lehetséges.
1.: Irány Spanyolország egy évre miközben magántanuló vagyok valahol egy olyan iskolában, ahol nincs IAI, és akkor kiadják félévkor az érettségi bizimet, amit most nem kapok meg
2.: Ugyanez csak Pesten.
3.: Újrajárom a 12-et, lehet elõnyömre válna.

Ja és rendszeresen 20perceket késtem az órákról, amiket nem írt be a tanár, pedig be kellett volna neki. Ha beírta volna, most tök simán 30% felett lenne a hiányzásom...És nem lehet utólag beírni, mert az osztályfõnök leadta már a hiányzási listát márciusig.

DE LESZ IDÕM KERÉKPÁROZNI :)

basszus, mekkora szerencséd van! szerintem mehetsz így is OKJ-ra, cserébe fel tudod javítani az összes jegyedet jobbra, szal aztán magasabb pontjaid lehetnek és már spanyol nyelvvizsgád is, mire beadod a jelentkezést. részemrõl: grat!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

legalább jut idõd bringázni! :)

Nem buta vagyok, hanem elkövettem azt a hibát, hogy 100% leszarom-faktorral rendelkezem az informatika irányába, és infó szakon vagyok. Infoalapismeretkbõl buktam meg, és nem tehetek osztályzóvizsgát. De ha egész évben ellógtam volna az órákat, akkor most osztályzóvizsgát kéne tennem és tök simán átmennék.
Végeredményben azt szoptam meg hogy bejártam órára. Ilyen is van. Aztán több verzió lehetséges.
1.: Irány Spanyolország egy évre miközben magántanuló vagyok valahol egy olyan iskolában, ahol nincs IAI, és akkor kiadják félévkor az érettségi bizimet, amit most nem kapok meg
2.: Ugyanez csak Pesten.
3.: Újrajárom a 12-et, lehet elõnyömre válna.

Ja és rendszeresen 20perceket késtem az órákról, amiket nem írt be a tanár, pedig be kellett volna neki. Ha beírta volna, most tök simán 30% felett lenne a hiányzásom...És nem lehet utólag beírni, mert az osztályfõnök leadta már a hiányzási listát márciusig.

DE LESZ IDÕM KERÉKPÁROZNI :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Uraim, ezennel bejelentem, hogy elb@sztam egy évet az életembõl. Aztán lehet hogy elõnyömre válik. Majd meglátjuk.

Részletek?

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
legalább jut idõd bringázni! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Uraim, ezennel bejelentem, hogy elb@sztam egy évet az életembõl. Aztán lehet hogy elõnyömre válik. Majd meglátjuk.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Négykézláb?

Esélyes. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nem, hanem mint a Tigrisek!

Négykézláb?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
nekem 6 éve van meg a mobilom, megvett 3 elõlapot 2 billentyûzetet és 1 aksit. Mellette a most koptatom a 3. melléktelefont.
Hamarosan lesz K1 meccs. 4X éves magyar csóka meg egy godzilla :D Hajrá!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Lábon? Mint a bogarak?

Nem, hanem mint a Tigrisek!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts