Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2011. April 15. - 18:24
Pulzusmérõ óra, Oregon SE120 eladó a Conrad webáruházban
ha jól méri a pulzust és kb. 2 évig mûködik is jól akkor kb már megéri az árát sztem.
mit gondoltok? érdemes kipróbálni?
polarom mellkaspántja kezd haldokolni, és az új mellkaspánt több mint maga ez a cuccos. (bicajos funkciók meg annyira nem izgatnak.)
Posted 2011. April 15. - 16:04
nekem is van olyan osztálytársam,aki megbukik.matek tagozaton matekbõl,apja-anyja matektanár,szóval lehet már csak dacból se tanul.de ezen kívül még esélyes 4-5 tantárgy amibõl bukik
Van vagy 5féle szakmai tárgyunk, azok változók, 2-3-4 a jegyem azokból, érettségi tantárgyak 3-4 (sajnos most évvégén kaptam csak észbe a jegyeket illetõen...), szóval nálam azért nem az van hogy bukdácsolok nyolcvan tantárgyból...
Savanyu: megpróbálom a lehetõ legtöbbet kihozni belõle.
Posted 2011. April 15. - 15:50
Posted 2011. April 15. - 15:39
Posted 2011. April 15. - 15:18
mit keresnek inkabb cnc forgacsolot vagy programozot
igaz ha amugy forgacsolo szakmad van lehet jobban jarsz a programozoval
a cnc forg gep sem csinalja mashogy, mint a hagyomanyos.
es akkor ha csak forgacsolot keresnek elony lehet, hogy ertesz a programozashoz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. April 15. - 14:51
amúgy gépészek hamár okj
ez (tegyük fel rendesen tanítanak) ér valamit ,vagy csak ebbõl is kicsi abból is kicsi és pont semmire nem jó (mint nálunk anno a gépszerkesztõk)
CAD-CAM informatikus - CNC-programozó OKJ-s tanfolyamunk
(középfokú szoftveres, meg kiadványszerkesztõ meg gépi forgácsoló alapképzettségem van hozzá)
vagy egy sima cnc forgácsoló többet ér?
köszi (tudom iskolás topik, de azt kevesebben olvassák
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. April 15. - 14:23
Posted 2011. April 15. - 14:13
mondjuk nálunk úgy ideologizálták meg, hogy azért volt 4 évig -1 jegy év végén, hogy utsó két évben összespórolják mindenkinek az 5-ösöket.
Posted 2011. April 15. - 13:53
jovo hetvegere ket fo reszire.
ugyes vagy kubai
lesz ez meg igy se
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. April 15. - 13:43
De baszki, a jegyjavítással mondasz valamit.
minimális ráfordítással megcsinálhatod az összeset 5-re, tudsz már mindent, szerintem a legjobb és még negatívumot se jelent, mert nem jelenik meg, hogy egyszer már buktál. ezt akartam én is csinálni, csak anyám nem engedte, így most egyetemen játszom el én is ezt.
Posted 2011. April 15. - 13:40
basszus, mekkora szerencséd van! szerintem mehetsz így is OKJ-ra, cserébe fel tudod javítani az összes jegyedet jobbra, szal aztán magasabb pontjaid lehetnek és már spanyol nyelvvizsgád is, mire beadod a jelentkezést. részemrõl: grat!
Nem mehetek OKJzni, mert nem adják ki az érettségi bizonyítványomat, ami kell az OKJ jelentkezéshez.
De baszki, a jegyjavítással mondasz valamit.
Magántanulóként csak osztályzóvizsgát kell tennem félév végén meg évvégén, amikre simán tudnék úgy tanulni hogy megírjam 4-5re.
Posted 2011. April 15. - 13:37
Nem buta vagyok, hanem elkövettem azt a hibát, hogy 100% leszarom-faktorral rendelkezem az informatika irányába, és infó szakon vagyok. Infoalapismeretkbõl buktam meg, és nem tehetek osztályzóvizsgát. De ha egész évben ellógtam volna az órákat, akkor most osztályzóvizsgát kéne tennem és tök simán átmennék.
Végeredményben azt szoptam meg hogy bejártam órára. Ilyen is van. Aztán több verzió lehetséges.
1.: Irány Spanyolország egy évre miközben magántanuló vagyok valahol egy olyan iskolában, ahol nincs IAI, és akkor kiadják félévkor az érettségi bizimet, amit most nem kapok meg
2.: Ugyanez csak Pesten.
3.: Újrajárom a 12-et, lehet elõnyömre válna.
Ja és rendszeresen 20perceket késtem az órákról, amiket nem írt be a tanár, pedig be kellett volna neki. Ha beírta volna, most tök simán 30% felett lenne a hiányzásom...És nem lehet utólag beírni, mert az osztályfõnök leadta már a hiányzási listát márciusig.
DE LESZ IDÕM KERÉKPÁROZNI
basszus, mekkora szerencséd van! szerintem mehetsz így is OKJ-ra, cserébe fel tudod javítani az összes jegyedet jobbra, szal aztán magasabb pontjaid lehetnek és már spanyol nyelvvizsgád is, mire beadod a jelentkezést. részemrõl: grat!
Posted 2011. April 15. - 12:59
legalább jut idõd bringázni!
Nem buta vagyok, hanem elkövettem azt a hibát, hogy 100% leszarom-faktorral rendelkezem az informatika irányába, és infó szakon vagyok. Infoalapismeretkbõl buktam meg, és nem tehetek osztályzóvizsgát. De ha egész évben ellógtam volna az órákat, akkor most osztályzóvizsgát kéne tennem és tök simán átmennék.
Végeredményben azt szoptam meg hogy bejártam órára. Ilyen is van. Aztán több verzió lehetséges.
1.: Irány Spanyolország egy évre miközben magántanuló vagyok valahol egy olyan iskolában, ahol nincs IAI, és akkor kiadják félévkor az érettségi bizimet, amit most nem kapok meg
2.: Ugyanez csak Pesten.
3.: Újrajárom a 12-et, lehet elõnyömre válna.
Ja és rendszeresen 20perceket késtem az órákról, amiket nem írt be a tanár, pedig be kellett volna neki. Ha beírta volna, most tök simán 30% felett lenne a hiányzásom...És nem lehet utólag beírni, mert az osztályfõnök leadta már a hiányzási listát márciusig.
DE LESZ IDÕM KERÉKPÁROZNI
Posted 2011. April 15. - 12:47
Uraim, ezennel bejelentem, hogy elb@sztam egy évet az életembõl. Aztán lehet hogy elõnyömre válik. Majd meglátjuk.
Részletek?
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. April 15. - 12:47
Posted 2011. April 15. - 12:36
Posted 2011. April 15. - 11:09
Posted 2011. April 15. - 10:42
Posted 2011. April 15. - 08:45
Hamarosan lesz K1 meccs. 4X éves magyar csóka meg egy godzilla
Posted 2011. April 15. - 08:45

Sign In
Create Account

Back to top