Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37914 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
csinálhat olyat a MÁV, hogy a vonatpótló buszokra nem engedi fel a bringát?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

lehet mink is megyünk bükk ezen részire....

Gyertek! Savanya is lehet jön.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

börtönt a dh-soknak

[u

na ezt egyébként támogatom
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet mink is megyünk bükk ezen részire....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Titok. :)

Jól van!
Ha hétvégén a Bükkben lefújnak gázsprével és letepernek, meg madzag és szögesdeszka lesz mert tilosban járok, a te lelkeden szárad majd!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na! Hol? melyik?

Titok. :)

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

A kedvenc lejtõm kijelölt út...

Na! Hol? melyik?

Picasa _Alex_

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, honnan származik az írás?

értem én, hogy a dh-hoz pálya kell, meg minden, de ha tilos, akkor min csodálkoznak? tényleg azt érik csak el vele, hogy azokkal is ki fognak babrálni, akiket eddig békén hagytak.
olvastam valahol, hogy a sok-sok rugóútnak, brutál fékeknek az a hátulütõje, hogy komoly terep és sebesség kell alá az élvezethez, komolyabb mint teszem azt fele akkora rugóúttal vagy egy merevfarúval tekerve. ez magával hozza azt, hogy újabb és újabb pályák kellenek, amik ritkán legálisak. az eredmény pedig látható. :( fel kellene fogni végre, hogy az erdõben csak vendégek vagyunk, jogilag meg - nagyrészt - tilosban járunk.

Csapattársam, aki rendszeresen bringázik az ottaniakkal, küldte köremailben.

Olvastam én is (talán egy ufo tollából származik :) ). Igaza van.

Nem nagyrészt hanem 99.9%-ban(a 0.1% a Soproni pálya amit az egyik kommentelõ írt, ha az tényleg legális).
"82. § (1) Az erdõgazdálkodó hozzájárulásával szabad az erdõterületen:
...
(2) Az erdõterületen kerékpározni és lovagolni, motorral, illetõleg gépkocsival közlekedni csak az arra kijelölt úton szabad."
Az arra kijelölt utak viszont mind aszfalt vagy dózerutak, ergo Magyarországon hegyikerékpározni tilos.

A kedvenc lejtõm kijelölt út...

A sebesség mindent megold.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Boldogot PBG!:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

fel kellene fogni végre, hogy az erdõben csak vendégek vagyunk, jogilag meg - nagyrészt - tilosban járunk.

Nem nagyrészt hanem 99.9%-ban(a 0.1% a Soproni pálya amit az egyik kommentelõ írt, ha az tényleg legális).
"82. § (1) Az erdõgazdálkodó hozzájárulásával szabad az erdõterületen:
...
(2) Az erdõterületen kerékpározni és lovagolni, motorral, illetõleg gépkocsival közlekedni csak az arra kijelölt úton szabad."
Az arra kijelölt utak viszont mind aszfalt vagy dózerutak, ergo Magyarországon hegyikerékpározni tilos.

Picasa _Alex_

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.208 hozzászólás
Jani, honnan származik az írás?

értem én, hogy a dh-hoz pálya kell, meg minden, de ha tilos, akkor min csodálkoznak? tényleg azt érik csak el vele, hogy azokkal is ki fognak babrálni, akiket eddig békén hagytak.
olvastam valahol, hogy a sok-sok rugóútnak, brutál fékeknek az a hátulütõje, hogy komoly terep és sebesség kell alá az élvezethez, komolyabb mint teszem azt fele akkora rugóúttal vagy egy merevfarúval tekerve. ez magával hozza azt, hogy újabb és újabb pályák kellenek, amik ritkán legálisak. az eredmény pedig látható. :( fel kellene fogni végre, hogy az erdõben csak vendégek vagyunk, jogilag meg - nagyrészt - tilosban járunk.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Vicces! Haha! Akkor már drogozzunk is meg lövöldözzünk niggerekre, az se durvább. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
úúúúristen! :o
börtönt a dh-soknak

Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
nagyrészt aszfalt lesz az enyém is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Majd amikor a rendõr szó nélkül menet közben leszed a bringádról, mert látja, hogy nincs prizmád, a földön fekve meg arcon fúj, akkor te se csodálkozz...
(Persze kicsit eltúlzom a párhuzamot).

Nem túloztad el.
És a történet alapján (kifeszített madzagok, szöges lécek) még rosszabb végkimenetel is lehetett volna.
Nem hagynám ennyiben a helyükben.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

akkor én most megyek is az erdõbe biciglizni....:)

Én meg aszfaltra. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
akkor én most megyek is az erdõbe biciglizni....:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Na ja, önbíráskodásnak még katonaságban sincs helye.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez onbiraskodas akkor is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

EZ egy érdekes dolog. Mivel nem engedték nekik a pályát, ( = bringázást ott), ezért ez egyértelmû. Kezelhetõ figyelmeztetésként.

és mondjuk aki nem tud róla, azt meg üssük le a kerékpárról, nem ez a helyes eljárás ennek a közlésére
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.