Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2011. May 03. - 17:21

Posted 2011. May 03. - 17:15

Manapság akár államelnök is lehet az ilyenbõl...Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. ...

Posted 2011. May 03. - 14:34

Posted 2011. May 03. - 14:00

Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. Ennyire elfelejtettek írni az emberek, vagy csak ez az átlag tudás manapság?
Ez az átlag.
A sebesség mindent megold.
vendég_Charon_*
Posted 2011. May 03. - 13:56

(visegrad, fellegvar, bobpalya, apatkuti patak, szentlaci, kompozas, nagymaros, hegyes teto ilyesmi egyeb a kornyeken ahova meg gyerekkel mennenk)
Posted 2011. May 03. - 13:53

Posted 2011. May 03. - 12:42

Bringaszépségverseny! | Facebook
Volt a CM után csapatverseny: bringapóló (5 lehetõség egy pólós kapusnak gólt lõni), belsõcsere (nyertük 50 mp-vel), görgõ (gyermek áttéttel 3 perc, úgy szedtek le a bringáról), ügyességi pálya (7 sör után haver leesett a pallóról) és végül 25 kg-s DH bringa emelés fej fölé nyújtott kézzel. Mi nyertünk, 15ezer forint leiható "üdítõ" volt a jutalom, meg nyertünk valami kenutúrát is

Posted 2011. May 03. - 11:57

az egész érettségivel (és most a nyelvvizsgával is) az a bajom, hogy nem gondolkozni tanít meg, hanem típusfeladatokat bemagolni
Az ellenkezõjét tapasztalom. Rohadjak meg ha egy tipusfeladatot is megcsináltam az elmúlt 1 évben. Vagy ha bármit is csináltam az elmúlt 1 évben.
Posted 2011. May 03. - 11:27

2 éve egyik ismerõsöm sírt, hogy milyen nehéz volt a matek (nem emelt) és talán a 3-as meglesz. Ott elõtte a 19 feladatot 21 perc alatt csináltam meg és nem vagyok egy matek zseni..... Amikor a legtöbb pontos feladat az, hogy adott egy lámpa 3 méter magasan, 120 fokban világít az égõ, mekkora területet világít meg? (nyilván a feladat sarkított, de szerintem érthetõ). No comment.
Apám volt pár éve matekon felügyelni. Karó festéséhez kellett ugye felületet számolni, hogy mennyi festék kell. A csajnak kijött valami 30 köbméter. Apu próbált segíteni, hogy gondolj csak bele, hogy az mennyi...nem nagyon értette a delikvens a problémát.
egy olyan karót kellett festeni aminek a teteje ki van hegyezve? abban az évben írtam én

az egész érettségivel (és most a nyelvvizsgával is) az a bajom, hogy nem gondolkozni tanít meg, hanem típusfeladatokat bemagolni és mechanikusan csinálni. na meg egyetemen az ember visszasírja ezt az egész hacacárét

Nem sztorizgatjuk, tudom ám, hogy a fórum sem értelmesebb

Mire vegre sikerul uj nyerget szereznem, szetszedeskor kiderul, hogy elnyalta magat a rogzito csavarja. Szerzek uj nyeregcsovet, erre a nyeregbilincs halt meg. pff
Megyek iszok egy pohar pohar vizet. Ha az is elromlik en nem tudom....
Valakinek van informacioja a lepencei furdorol? Lesz iden nyitva? Aki oda kezdett epitkezni becsodolt... en meg eppen arrafele mennek csaladostuk nyaralni majd.
A karodat visszavarrták, amit a pikkbullunk leharapott?

Ugye nem sztorizgatjátok tele érettségis cuccal a falat?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. Ennyire elfelejtettek írni az emberek, vagy csak ez az átlag tudás manapság?
szoktál fórumokat, meg kommenteket olvasgatni ?
akkor kérdés ?
nekem nemrég például azt írták hogy nem vagyok kellõen szakképzet.
Charon tudok adni egy specko vagy 1 kona bilincset, csak gyere el érte

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 03. - 11:25

2 éve egyik ismerõsöm sírt, hogy milyen nehéz volt a matek (nem emelt) és talán a 3-as meglesz. Ott elõtte a 19 feladatot 21 perc alatt csináltam meg és nem vagyok egy matek zseni..... Amikor a legtöbb pontos feladat az, hogy adott egy lámpa 3 méter magasan, 120 fokban világít az égõ, mekkora területet világít meg? (nyilván a feladat sarkított, de szerintem érthetõ). No comment.
Apám volt pár éve matekon felügyelni. Karó festéséhez kellett ugye felületet számolni, hogy mennyi festék kell. A csajnak kijött valami 30 köbméter. Apu próbált segíteni, hogy gondolj csak bele, hogy az mennyi...nem nagyon értette a delikvens a problémát.
Az elsõ részt beszoptam ma, jó nehezek voltak. Pont az ilyen trigonometriás feladatok haladnak nagyon, és ilyen nem volt benne...a második része viszont jóóó

És az elsõ részében volt minden, nem csak ilyen bénaságok...
Posted 2011. May 03. - 11:21

Posted 2011. May 03. - 11:14

vendég_Charon_*
Posted 2011. May 03. - 10:31

Megyek iszok egy pohar pohar vizet. Ha az is elromlik en nem tudom....
Valakinek van informacioja a lepencei furdorol? Lesz iden nyitva? Aki oda kezdett epitkezni becsodolt... en meg eppen arrafele mennek csaladostuk nyaralni majd.
Posted 2011. May 02. - 22:01

Tigger figyelmébe:
Rock Shox Recon 351 « ÁR NÉLKÜL « Kategóriák tallózása
kösz

és basszus meg is venném
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 02. - 21:43

http://forum.bikemag.../csabber-23562/
pécsieknél bejelentettem, ment tovább komlóra...
Posted 2011. May 02. - 21:11

Posted 2011. May 02. - 20:30