Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Hmm új témakör megmozdulásoknál, edzés néven. :))))

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. ...

Manapság akár államelnök is lehet az ilyenbõl...;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
van esetleg valakinek munkából/ismerõsbõl kifolyólag hozzáférése maradék/kukaszökevény ponyvához? :o

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. Ennyire elfelejtettek írni az emberek, vagy csak ez az átlag tudás manapság?

Ez az átlag.

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Helyette Esztergom van furdesi alternativanak.
(visegrad, fellegvar, bobpalya, apatkuti patak, szentlaci, kompozas, nagymaros, hegyes teto ilyesmi egyeb a kornyeken ahova meg gyerekkel mennenk)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lepence engem is érdekel, bár sok reményt nem fûzök hozzá... :(

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Soproni Critical Mass utáni bringaszépségverseny. Tessék engem lájkolni (félreértések elkerülése végett a 11. kép), viszont lájkolok érte :D

Bringaszépségverseny! | Facebook

Volt a CM után csapatverseny: bringapóló (5 lehetõség egy pólós kapusnak gólt lõni), belsõcsere (nyertük 50 mp-vel), görgõ (gyermek áttéttel 3 perc, úgy szedtek le a bringáról), ügyességi pálya (7 sör után haver leesett a pallóról) és végül 25 kg-s DH bringa emelés fej fölé nyújtott kézzel. Mi nyertünk, 15ezer forint leiható "üdítõ" volt a jutalom, meg nyertünk valami kenutúrát is :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

az egész érettségivel (és most a nyelvvizsgával is) az a bajom, hogy nem gondolkozni tanít meg, hanem típusfeladatokat bemagolni

Az ellenkezõjét tapasztalom. Rohadjak meg ha egy tipusfeladatot is megcsináltam az elmúlt 1 évben. Vagy ha bármit is csináltam az elmúlt 1 évben.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

2 éve egyik ismerõsöm sírt, hogy milyen nehéz volt a matek (nem emelt) és talán a 3-as meglesz. Ott elõtte a 19 feladatot 21 perc alatt csináltam meg és nem vagyok egy matek zseni..... Amikor a legtöbb pontos feladat az, hogy adott egy lámpa 3 méter magasan, 120 fokban világít az égõ, mekkora területet világít meg? (nyilván a feladat sarkított, de szerintem érthetõ). No comment.

Apám volt pár éve matekon felügyelni. Karó festéséhez kellett ugye felületet számolni, hogy mennyi festék kell. A csajnak kijött valami 30 köbméter. Apu próbált segíteni, hogy gondolj csak bele, hogy az mennyi...nem nagyon értette a delikvens a problémát.

egy olyan karót kellett festeni aminek a teteje ki van hegyezve? abban az évben írtam én :) ajjj de régen is volt.
az egész érettségivel (és most a nyelvvizsgával is) az a bajom, hogy nem gondolkozni tanít meg, hanem típusfeladatokat bemagolni és mechanikusan csinálni. na meg egyetemen az ember visszasírja ezt az egész hacacárét :)

Nem sztorizgatjuk, tudom ám, hogy a fórum sem értelmesebb ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mire vegre sikerul uj nyerget szereznem, szetszedeskor kiderul, hogy elnyalta magat a rogzito csavarja. Szerzek uj nyeregcsovet, erre a nyeregbilincs halt meg. pff
Megyek iszok egy pohar pohar vizet. Ha az is elromlik en nem tudom....

Valakinek van informacioja a lepencei furdorol? Lesz iden nyitva? Aki oda kezdett epitkezni becsodolt... en meg eppen arrafele mennek csaladostuk nyaralni majd.

A karodat visszavarrták, amit a pikkbullunk leharapott?:)

Ugye nem sztorizgatjátok tele érettségis cuccal a falat? :) Nem, a katonaévek sem érnek...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Hihetetlen, hogy olyan emberek is mehetnek most vizsgázni, akik nem tudják leírni, hogy érettségi. Ennyire elfelejtettek írni az emberek, vagy csak ez az átlag tudás manapság?

szoktál fórumokat, meg kommenteket olvasgatni ?
akkor kérdés ?

nekem nemrég például azt írták hogy nem vagyok kellõen szakképzet.

Charon tudok adni egy specko vagy 1 kona bilincset, csak gyere el érte :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

2 éve egyik ismerõsöm sírt, hogy milyen nehéz volt a matek (nem emelt) és talán a 3-as meglesz. Ott elõtte a 19 feladatot 21 perc alatt csináltam meg és nem vagyok egy matek zseni..... Amikor a legtöbb pontos feladat az, hogy adott egy lámpa 3 méter magasan, 120 fokban világít az égõ, mekkora területet világít meg? (nyilván a feladat sarkított, de szerintem érthetõ). No comment.

Apám volt pár éve matekon felügyelni. Karó festéséhez kellett ugye felületet számolni, hogy mennyi festék kell. A csajnak kijött valami 30 köbméter. Apu próbált segíteni, hogy gondolj csak bele, hogy az mennyi...nem nagyon értette a delikvens a problémát.

Az elsõ részt beszoptam ma, jó nehezek voltak. Pont az ilyen trigonometriás feladatok haladnak nagyon, és ilyen nem volt benne...a második része viszont jóóó :)

És az elsõ részében volt minden, nem csak ilyen bénaságok...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mire vegre sikerul uj nyerget szereznem, szetszedeskor kiderul, hogy elnyalta magat a rogzito csavarja. Szerzek uj nyeregcsovet, erre a nyeregbilincs halt meg. pff
Megyek iszok egy pohar pohar vizet. Ha az is elromlik en nem tudom....

Valakinek van informacioja a lepencei furdorol? Lesz iden nyitva? Aki oda kezdett epitkezni becsodolt... en meg eppen arrafele mennek csaladostuk nyaralni majd.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Tigger figyelmébe:
Rock Shox Recon 351 « ÁR NÉLKÜL « Kategóriák tallózása

kösz :)
és basszus meg is venném
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.206 hozzászólás
Tigger figyelmébe:
Rock Shox Recon 351 « ÁR NÉLKÜL « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
valami mod szóljon már rá
http://forum.bikemag.../csabber-23562/
pécsieknél bejelentettem, ment tovább komlóra...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Így VOLT-ra kénytelenek leszünk gyalog menni :)

várj, lemaradtam valamirõl!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Adtam, bár amennyit buktam rajta félig lopták...a mûértõ haverok mérgesek, mondván a legszebb bringám volt...az már más kérdés, hogy nem használtam.