Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Höri!
Az elmúlt 20 évben hány doppingesetrõl hallottál a kajak-kenu szakágból? Én egyrõl sem.
A megszámlálhatatlan érem mellett elhiheted, hogy orrba-szájba ellenõrzik õket itthon és külföldön egyaránt.
Bringásból (és nem csak a nagy körversenyeken), atlétából, súlyemelõbõl stb. pedig minden évben több tucat megbukik.
Azt sem lehet mondani, hogy jó orvosaik vannak és elõrébb tartanak, mint a Wada, mert sajnos szegények mint a templom egere. Egy jobb pro-tour csapatnak sokkal nagyobb, többszöröse a költségvetése, mint itthon a kajak szövetségnek egy évre a sok száz versenyzõre.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Minden sportban jelen van a drog. Senkirõl sem látszik hogy szedi-e vagy nem. Az hogy a bringa "doppingos sport" arról a Tour, meg a média tehet, nem jelenti azt hogy nagyobb a cheaterek aránya mint más sportokban.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Te hogyan értelmezed azt a postot?
Az a "és hát ugye" a sajnálkozás vagy részvét legkisebb jele nélkül elég félreérthetetlen.
A következõ postban kölyök8 mire asszociált ebbõl?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Zoli sztem Thez postját egy cseppet félreértetted...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

de fazeg, 36 évesen... és hát ugye sportolói szervezet, még csak meleg sem volt, nap sem....

:(

Te most mire próbálsz célozni úgy, hogy a kajak-kenuról a legkevesebb fogalmad sincs?
Összekevered a sportágakat! Ezek nem kerékpárosok, atléták, súlyemelõk....
Magyarország egyik legnagyobb sportolóját és sportemberét vonod kétségbe a halála napján!
De tudod mit, menj le a csepeli kenutelepre (a strand mellett van a Hollandi úton) és ott hangoztasd a sejtéseidet!
Garantálom, hogy cafatokra szednének! Én már voltam ott, virággal és mécsessel, nem rágalmakkal!
Eddig azt hittem rólad, hogy Te a normálisabb fórumozók közé tartozol.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Kolonics Gyurinak R.I.P.!

Sala nálad meg kíváncsi vagyok meddig lesz meg az új canga vagy mikor jön meg a még újabb :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
na bicaj lábon
fékcsõ kicserélve
tag felfujva

villa kijavitva( O gyürû elszakadt)

rugócsere kéne.. Kevés 350
valakinek 400x3,25?

Még igy is , hogy a puhébb rugó van benne eszméletlenül gyorsul, meg sem mozdul sprintnél.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

74 pontom lett a 75bõl kreszen:), most pedig lépek le Füredre lazítani, aztán Almádiba bringázni. :)

két hét múlva már senki nem fogja kérdezni, hogy sikerült...
meg nem is jelent semmit.

ha még olvasod holnapig az üzenõfalat, akkor lökj egy telefonszámot priviben, holnap hosszút kell mennem, összefuthatunk Veled meg Cj-vel is.
ha gondolod...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem jobb a Meridol? Nekem ez a Corsodyl mindig hazavágta a nyelvemet, 1 hétig mindennek fogkrémíze volt :)

ne ijesztegess :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

74 pontom lett a 75bõl kreszen:), most pedig lépek le Füredre lazítani, aztán Almádiba bringázni. :)

Én a könyvet sem olvastam el, és ugy lett 72 pontom. :) ha jol emlékszem 20 percen belül töltöttem ki a tesztet :D
Rutin hibátlan, forgalom hibátlan, bár 6éves voltam amikor elõször egyedül vezettem.Egészségügyi vizsga is hibátlan, bár az nem nevezhetõ vizsgának ami 2 percig tart. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De bazz, 5. olimpiája lett volna. Az 20 év.
És 20 éve van a csúcson. Ennyit nem lehet végigdrogozni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de fazeg, 36 évesen... és hát ugye sportolói szervezet, még csak meleg sem volt, nap sem....

:(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Igazán még mindig nem tudom mit írjak rá.
De legalább abban, amit szeretett...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Edzés közbe halt meg Kolonics György.Megdöbentõ tragédia,nyugodj békébe,gyuri.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
barátnõm tegnapi búcsú beszólása:
"ha nagyot akarsz minden áron
próbáld ki a szexet kerékpáron"

:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dehogy nincs.
Már lebeg elõtted a bömbölõ zene és száguldozás... ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tudom, nincs is semmiféle ilyen gondolatom :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az még nem jelenti azt, hogy tudsz vezetni.
Sõt azt sem, hogy normálisan fogsz tudni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rip:(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nyugodjon békében....:(