Mivan, másik lelécelt? Vagy csak kiismert?Vagy feljött a fórumra?Meg velem lehet jönne egy buksza, aztán lájtosan kellene mennem...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2008. July 23. - 19:56
Posted 2008. July 23. - 19:54
Ááá, én is mennék, de nem tudom, hogy mikor megyünk le körbetekerni. Meg velem lehet jönne egy buksza, aztán lájtosan kellene mennem...
Lehet elfáradnánk, megaludnánk valahol...
Lehet elfáradnánk, megaludnánk valahol...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. July 23. - 19:03
jöv héten valamelyik napon, amikor nincs szél vagy ha van szél és du 5ig végzek, akkor 5tõl másnap reggelig.
Posted 2008. July 23. - 18:43
200 felett kicsivel
mikor lesz ez? lehet csatlakozom
mikor lesz ez? lehet csatlakozom
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 23. - 18:42
Posted 2008. July 23. - 18:17
simán
érdi emelkedõt megrakom 52-16 al
érdi emelkedõt megrakom 52-16 al
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 23. - 18:10
Srákok, balaton körbetekerhetõ 10 óra alatt fixivel? 42-16. Jöv héten lesz a kalóz magyar bajnokság (vitorlás) Aztán gondoltam, ha nincs szél vlaamelyik nap, akkor elindulok körbe, csak sajnos max másnap reggelig viszza kell érnem
Posted 2008. July 23. - 15:19
Charon: bocsesz... elszüttyögtünk itt majdnem félkettõig, azt hittem, hogy már rég túl vagy a kajáláson. Nomeg bringa sincs most velem - ahogy veled se. Holnap talán nem lesz ennyire trágya idõ, és ma este talán meg tudom csinálni és akkor megmutatom a csillivilli új bringámat. A terv alapján broáfka lesz a neve
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. July 23. - 15:08
vendég_Charon_*
Posted 2008. July 23. - 15:07
Posted 2008. July 23. - 15:07
én is csodálkoztam ahogy tesom mesélte....ráadásul 2 óra alatt kétszer...
az ember azt hinné meghúzza magát mert fél....de nem
az ember azt hinné meghúzza magát mert fél....de nem
Posted 2008. July 23. - 15:04
para köbön...
átszaladna rajtam egy egér...elgondolkodnék, a továbbiakon..nem mintha,most nem..
átszaladna rajtam egy egér...elgondolkodnék, a továbbiakon..nem mintha,most nem..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. July 23. - 14:58
Lehet, hogy veszett volt
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. July 23. - 14:57
Pedig általában félénkenyebbek annál, mint sem, hogy rádmászzanak. Bár vannak érdekes dolgok
Posted 2008. July 23. - 14:44
tegnap pont barátnõnél búcsúzkotam és anya hívott h tekerjek haza de mán....
tesóm meséltem h nézte a tv-t és átmászott a hasám majd fel a függönyön....
átment másik szobába aludni ott a hátán mászott...nem tudtuk h került oda de egy teniszütõvel kivégeztem szegény párát...csak ki tudja lehet van még
tesóm meséltem h nézte a tv-t és átmászott a hasám majd fel a függönyön....
átment másik szobába aludni ott a hátán mászott...nem tudtuk h került oda de egy teniszütõvel kivégeztem szegény párát...csak ki tudja lehet van még
Posted 2008. July 23. - 14:25
és amikor bepánikol amiatt hogy beragadt, véletlenül azt a lábát kezdi el lerágni amelyik nincs beragadva:D:DA ragasztó meg a leggecibb dolog a földön...ha nem a feje ragad bele az egérnek, hanem a lába, akkor kínjában egy idõ után lerágja, és közben visít szerencsétlen...ennél a macskáink is barátságosabbak...nincs is azóta egér még a szomszédban sem:D
T-1 nap és megjön az új hajtómûvem:) (deore int.)
ma meg is csináltam ni a helyet a bringán, követtem az LL által elindított hagyományt, kisflex rulez:D:D
beszerelés majd powered by SRT
lépek túrt nézni
vendég_Charon_*
Posted 2008. July 23. - 14:00
Reggel szépen beöltöztem, téli neoprén kamásli a cipõre, rövidnadrág, fentre sub-zero, mez, esõálló széldzseki, kendõ, sisak...
... Az elsõ lejtõ végén a piros lámpánál bugyborékolt a hátsó kerekem. A keresztezõdés túloldalára érve már nem volt benne elég lég () Belsõcsere.... a pumpám meg hol van? Némi erõlködést követõen pontosan lokalizáltam, hogy othon az ablakpárkányon, ahol pár napja felejtettem. Szóval nyakig pestiszutykosan kénytelen voltam hazahévezni, otthon gyereket és asszonyt rémisztgetni a kinézetemmel, majd fürdést és átöltözést követõen hihetetlen életundorral a szent bkv-t igénybevévebejönni.
6 jegy kell ide be és majd este haza, ez kicsit mellbevágott. Még az idén veszek egy autót is. pffff
... Az elsõ lejtõ végén a piros lámpánál bugyborékolt a hátsó kerekem. A keresztezõdés túloldalára érve már nem volt benne elég lég () Belsõcsere.... a pumpám meg hol van? Némi erõlködést követõen pontosan lokalizáltam, hogy othon az ablakpárkányon, ahol pár napja felejtettem. Szóval nyakig pestiszutykosan kénytelen voltam hazahévezni, otthon gyereket és asszonyt rémisztgetni a kinézetemmel, majd fürdést és átöltözést követõen hihetetlen életundorral a szent bkv-t igénybevévebejönni.
6 jegy kell ide be és majd este haza, ez kicsit mellbevágott. Még az idén veszek egy autót is. pffff
Posted 2008. July 23. - 13:11
Nekem meg a MacBook-om muvel fura dolgot vagy 1 hete, bekapcsolaskor a gong utan vagy 15 masodperc amig feljon az alma, es a kis palcikak elkezdenek korozni alatta.
Disk Utility--verify disk---szep kis piros betus szovegek jelennek meg es a vegen valami hibauzenet, ezutan a repair disk gomb viszont inaktiv.
Mitevo legyek? tudom, van a beszeljukmac, de en most itt vagyok
Disk Utility--verify disk---szep kis piros betus szovegek jelennek meg es a vegen valami hibauzenet, ezutan a repair disk gomb viszont inaktiv.
Mitevo legyek? tudom, van a beszeljukmac, de en most itt vagyok
Posted 2008. July 23. - 12:56
nekem egyszer az ibook-om nem indult el...ott négy gombot kellett egyszerre megnyomni ...azóta is megy..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. July 23. - 12:55
Zsir, kosz
Faszom apple...
Azt azert meg kell jegyeznem, hogy ez a Sennheiser CX500 fules valami embertelen durva cucc. Orom a zenehallgatas vele.
Faszom apple...
Azt azert meg kell jegyeznem, hogy ez a Sennheiser CX500 fules valami embertelen durva cucc. Orom a zenehallgatas vele.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!