Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Na de nem is mondta, hogy ma menne. :)

ez jól hangzik, csak ma nem mûködik :-)

Dave: http://www.utvonalterv.hu/ - ja, látom már írta a szikár srác is. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
se a hév, se a villamos, amúgy stimmel :)

3-assal kimész kaNpóna, majd 138assal vissza csepel, ahonnan meg séta :)

vagy ráülsz a kerékpárodra, és kitekeregsz, ad1: nem 41 perc, és nem 4 átszállás :)

amúgy www.utvonalterv.hu , ahol kiválasztod vagy a bkv-t vagy az autót, vagy a kerékpárt :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

thez: mi miatt nem mûködik?boNba?

ja, pl nem jár a csepeli hév, meg egy csomó más bkv sem a környéken
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Feltöltött kép

Ha valaki tud tanácsot adni, azt megköszönném; német ebayre regisztráltam volna, de a bankkártyás azonosításnál nem enged tovább, mivel nem választottam "érvényes tartományt". Hát nem is, mivel nálunk ilyen nincs. Mit kéne varázsoljak, hogy ezen továbbjussak?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Shaun: köszi, akkor még egy érv, hogy ne Adidast vegyek. :)

Jorus: köszönöm. :) a csepeli-hévre gondoltam én is, próbálgattam a bkv útvonalterevzõt mindenhogy, meg a google mapsen is nézegettem a megállókat, de egyik sem akarja ismerni a HÉV-járatokat...pontoson mi ez az oldal, ahol ezt csináltad?

kela: ha jók az emlékeim, akkor te nem vagy egy kis darab gyerek, és versenyszinten ûzõd a kézilabdát...nyilván ez jobban igénbeveszi a cipõt, mint a pehelysúlyú hobbifocizás. :D amúgy nekem is ott van elkopva a régi Nike, ahol a legszélesebb a lábfejem (kicsivel a lábujjaim töve elõtt). megkérdeztem kíváncsiságból, és azt mondta ortopédorvos, hogy ez nem gond, mert alapvetõen így kell elkopni egy ilyen teremcipõnek annál, akinek nincs semmi baj a járásával...

thez: mi miatt nem mûködik?boNba?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Feltöltött kép

ez jól hangzik, csak ma nem mûködik :-)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
mande barung
http://index.hu/tudomany/yetiv080729/

nyíhehe

jó közel ülök a bombához légvonalban
a szomszédban az István és László kórházakat meg gondolom macerás lett volna kiüríteni
arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha nem tudják hatástalanítani, akkor hova viszik (merre, hogyan)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem eddig az olasz cuccok voltak a legjobbak. Diadora, Lotto.
Illetve nem tudom, hogy létezik e még a Laudrup féle Patrick. Én régen abban játszottam és nem volt vele semmi baj. A kevésbé barátságos mérkõzésekre hordtam, mert csvaros volt, fémstopli készlettel. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
háát nem tudom, de nálam max. másfél év és kiszakad legalább 2 helyen... eddig a legótvarabb a Nike volt, aminek a lábfejem legszélesebb részénél kopott ki a talpa:confused:

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Dave: Adidast ne is vegyél (terem), mert már csak ragasztott az orruk, nem vart mint régen.
Teremben egy ezer éves Nike Tiempo-t koptatok, de lassan csereérett lesz.
Mûfûre pedig adidas pulsado

Jó focit ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Feltöltött kép

cspelre járók: hogy jutok én el tömegközlekedve mondjuk a Móriczról Csepelre, a Gubacsi-híd végénél lévõ céghez (duna utca 20onakárhány...) ?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Kifutó darabokat hernyós, illetve stoplis. Én vettem Lotto-t, meg Umbro-t. A stoplis Lotto, az 12900 helyett volt 2900. :)

Nekünk hasonló módon lett 1000 Ft/db-ért túraszandálunk. Két és fél éve hordjuk, tehát "minõség".

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
cspelre járók: hogy jutok én el tömegközlekedve mondjuk a Móriczról Csepelre, a Gubacsi-híd végénél lévõ céghez (duna utca 20onakárhány...) ?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kifutó darabokat hernyós, illetve stoplis. Én vettem Lotto-t, meg Umbro-t. A stoplis Lotto, az 12900 helyett volt 2900. :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Olee, miféléket? teremcipõ vagy stoplis? nekem is kellene egy, jól elhagytam a régit az utolsó iskolai napon du., amikor fociztunk...takarítóbácsi meg valszeg benyúlta, egyik esõsebb reggel az én 2 éve lehagyott, marketingajándék kabátomban jött iskolába, amit szintén elhagytam...érdekes, eddig 2 Adidas cipõt hagytam el, egyet általánosba, egyet gimibe. a kettõ közt volt egy Nike Total 90-em, annak már agyon van kopva a talpa, meg a fûzõje is rojtos, 5 évig használtam. a Puma stoplisom, amiben anno játszottam még Veszprémben, az is megvan...de az Adidast mindig elhagyom, nem is veszk többet.

edit: kösz, akkor benézek holnap.:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hozé, a budaörsi Decathlonban marha olcsón lehet most focicipõt venni. Én már beruháztam. Csak gondoltam szólok, mert hamar el fogják vinni õket.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Van itt valaki, akinek tetõtérbeépítés + félszocpol kérdésében már van tapasztalata?

Mi ott elakadtunk, amikor mondták, hogy valami 80 %-os készültségnél viheted a számlákat(!), majd kiküldenek egy szakértõt, aki megállapítja nem csalsz, lopol, hazudole, majd eldöntik mehet e a lé.
Aztán még érdekes lehet az elidegenítési tilalom (talán 5 év)
Szóval 1 gyerek, félszocpol = 450.000 Ft - nem biztos, hogy megéri a hercehurca

nem linkelek, mert abból a lényeg általában kimarad

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Ja, én voltam.
nullahathúszharminchathuszonkilencpí

Egyébként az a lényege annak amit mondtál, hogy nem szívja fel a vizet, amit odaköp és erõsebb szívóteljesítmény kellene, ha jól sejtem?

@Dante: Téged KI KELLENE TALÁLNI, ha nem lennél :D

Elmentem akkor.

Nem, azoknak a víznyomása kicsi. Olyan, mintha lenne egy szar magasnyomásúd. Csak pacsálsz vele.
Igazából persze az az igazi, ha kejak a vízpumpa is, meg a szívómotor is a gépben. Illetve, ha nem dugyattyús, hanem membrános a pumpa.
Holnap megkérdezem az illetékeseket, hogy mennyi lenne egy háztartásí méretû és lehetõleg árú gép.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Biztos, hogy darázs volt és nem lepke? ;)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, én voltam.
nullahathúszharminchathuszonkilencpí

Egyébként az a lényege annak amit mondtál, hogy nem szívja fel a vizet, amit odaköp és erõsebb szívóteljesítmény kellene, ha jól sejtem?

@Dante: Téged KI KELLENE TALÁLNI, ha nem lennél :D