Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2008. July 31. - 06:02
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. July 30. - 22:59
Nem ma volt Kiscsillag???
És voltam ma Pesten. Bazzzzzzzz...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. July 30. - 20:47
Posted 2008. July 30. - 20:30
Sala te pedig bulj el.
nem rajtam múlt...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 30. - 20:30
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. July 30. - 20:24
Posted 2008. July 30. - 20:23
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. July 30. - 20:21
fél3 fele probálnék.. mer 3kor lelép a kollega aztán nehéz telefonozni.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 30. - 20:10
hivj fel holnap, mert napközben az ilyesmit simán elfelejtem.rob: priv?
ugy 3 körül délután. és addig ne tedd le, amig nem mondtam, hogy kész a diszpó. azzal ne hagyd magad lerázatni, hogy majd megcsinálom
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 30. - 20:08
majdnem én szolnokon csináltam másfél év alatt szinte nulláról felsõfokot angolból. anélkül, hogy a feladatokat sulykolták volna. ha keresel valamit, akkor kisebb nyelviskolát keress, mert a nagyok futószalagon nyomják a cuccot, a tanárok jönnek-mennek...Úgy értettem a papír mellé jönne jól a vokábljuöri. Hogy is szokta mondani a nagyobbik Varga? Lux flexi?
amerikait én speciel sokkal jobban szeretem, mint a karót nyelt királynõs angolt. gyászos akcentus...J: hallgass BBC-t. vagy nezzed is. ha tudod valami modon. igazi original kiralyno angollal beszelnek, amit meg is lehet erteni nem ugy mint az ausztralt vagy az amerikait
majd ha lábra áll a sala racing technology, akkor szólj kell-e egy jóféle munkatársneki sajnos
de az uj arc is jó fej
eztet irta:
mi mindannyian követtük a Travis kutatásodat(fejlesztésedet) a technikai területen, tehát képben vagyok. Átadom üdvözleted Briannak, ha látom. Bármilyen kérdésed/kérésed van, továbbra is a rendelkezésedre állunk
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. July 30. - 20:00
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 30. - 19:37
a többieknek is, de nekik váltós géppel nem olyan nagy durranás
Posted 2008. July 30. - 18:44
Élmény volt srácok, ésmindekinek kösz aki eljött jah meg badacsonynál akkora köd volt nem láttam az elsõ kerekemet, utána megállitott egy cseh vagy lengyel csoka, mutassam meg neki merre van szeged. lerajzoltam, erre adott 1 liter energia italt
Sala te pedig bulj el.
Posted 2008. July 30. - 17:10
de az uj arc is jó fej
eztet irta:
mi mindannyian követtük a Travis kutatásodat(fejlesztésedet) a technikai területen, tehát képben vagyok. Átadom üdvözleted Briannak, ha látom. Bármilyen kérdésed/kérésed van, továbbra is a rendelkezésedre állunk
fuck me, i'm famous!
Posted 2008. July 30. - 17:02
Az elsõ egy régi vicc:
Az elefánt meg az egér mennek a hídon, ami döng alattunk.
Erre mondja az egér, hogy:
-Figyeled, hogy dübörgünk?
A második, meg egy kérdés, hogy neked mondott-e fel, vagy nekik?
Mert a szövegbõl nem derül ki, bár valószinûsíthetõ.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. July 30. - 16:42
"Figyeled, hogy dübörgünk?"
Tényleg! Neked, vagy nekik?
ezt kifejthetnéd
fuck me, i'm famous!
Posted 2008. July 30. - 16:24
a piripócsba bele
felmondott a Hayes Corp. nál a beépített emberem
"Figyeled, hogy dübörgünk?"
Tényleg! Neked, vagy nekik?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. July 30. - 16:20
Én leginkább angol nyelvû számítógépek könyvekbõl tanultam angolul. Nem az angol miatt, csak nem volt az adott infó hozzáférhetõ más nyelven - ahogy sokszor ma sem. Viszont ennek következménye egyrészt az, hogy egy csomó szónak még ma is csak nagyon ködös elképzelésem van a kiejtésérõl (pl manual), illetve az, hogy idõnként meglepõdöm, hogy az adott kifejezést a nem-IT világban is használják, valami egészen másra, mit amit gondoltam.
Valamint, mivel ezeket az írásokat általában nem angolok készítik nem angoloknak, a nyelvi finomság is szinte teljesen hiányzik belõlük. Még tán az amerikanizmus/anglicizmus is elmosódik. Gondolok itt a lift/elevator, vagy aluminium/aluminum jellegû dolgokra.
--Trifo
Ezzel én is ugyanígy vagyok, sõt olyan szinten hozzászoktam az angol IT szövegekhez, hogy ugyanazt magyarul sokszor kevésbe értem, mint angolul. Szóval ha szakkönyvet/man-t/helpet/egyebet kell olvasni és választani lehet, angolul olvasom. Ebbõl kifolyólag beszélni szakmai dolgokról sokkal jobban tudok, mint normál társalgási témákról
Posted 2008. July 30. - 16:12
felmondott a Hayes Corp. nál a beépített emberem
fuck me, i'm famous!
Posted 2008. July 30. - 14:58
Bazz 8 éve szerelek autót és nem húzzák milliók a zsebem..
valamit rosszul csinálok...
nem is ugy ertettem hogy otthon leszel milliomos vele
csak ugy hogy idekint a szakmunkasokat durvan megfizetik legyen az autoszerelo, vagy acs vagy komuves vagy akarmi.
J: hallgass BBC-t. vagy nezzed is. ha tudod valami modon. igazi original kiralyno angollal beszelnek, amit meg is lehet erteni nem ugy mint az ausztralt vagy az amerikait
RAUH-Welt
B E G R I F F