Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. május 11. - 14:05

szakadt városi, akár kemping biciklije lenne valakinek kölcsön bp-n?
Írta 2011. május 11. - 13:32

Na, mondtam volna, hogy viszek neked zsírt holnap, mert ott dolgozom attól a kúttól 200 méterre, de látom már megoldódott. Amúgy van ott a környéken még vagy 3-4 bringabolt, egy szerelvény szaküzlet, egy Praktiker és legalább 1 szerszámbolt is. Azokban több esélyed lett volna venni, mint a kúton.
Jha, csak a franc fog annyit gyalogolni, a Shell az a ház elõtt van.

Írta 2011. május 11. - 12:05

Ferenczi épületgépészet, én is csak ajánlani tudom õket. Ha nem lennék ennyire fillérb@szó, mindent tõlük vennék...
itt van, de a nevét nem tudom. Jó nagy bót és segítõkészek is szoktak lenni.
nem is értem, hogy a MÁV miért nem innen rendeli a szerelvényeket...

Írta 2011. május 11. - 11:10

hajtókart szeretnék lõni eBay-en és a posta horror lenne + esetleges vám...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. május 11. - 09:37

Csak arra, amit kettõnél többször meg kell csinálni és automatizálható.nektem ájtíseknek mindenre van egy scriptetek?
itt van, de a nevét nem tudom. Jó nagy bót és segítõkészek is szoktak lenni.melyik, hol, köszi
nem is értem, hogy a MÁV miért nem innen rendeli a szerelvényeket...
Még mindig jobb, mintha a feleséged kezdené sejteni, hogy a fõnöknõt buzerálod(Fönöknö kezd sejteni valamit...hiszen az ö bringáját buzerálom)

Tettem fel képet Hanka új bringájáról a babázós topikba.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. május 11. - 08:49

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. május 11. - 00:19

200 oldalban leirják, amit én 5-6 nap alatt szeretnék bejárni...
Sátor + hátsóguma kell még.
Pest volna 700-750km + kb. 250km onnan Apatin.
U.i
(Fönöknö kezd sejteni valamit...hiszen az ö bringáját buzerálom)
Írta 2011. május 10. - 23:16

, egy szerelvény szaküzlet,o
melyik, hol, köszi

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. május 10. - 23:08

Írta 2011. május 10. - 23:05

Na ez a pihent...
Eredetileg szmájlikból akartam kirakni a kérdést pontmártix jelleggel, script le is generálta, de a fórummotor nem engedett egy postba 138 szmájlit, csak tizet.
--Trifo

Írta 2011. május 10. - 21:47

Na, mondtam volna, hogy viszek neked zsírt holnap, mert ott dolgozom attól a kúttól 200 méterre, de látom már megoldódott. Amúgy van ott a környéken még vagy 3-4 bringabolt, egy szerelvény szaküzlet, egy Praktiker és legalább 1 szerszámbolt is. Azokban több esélyed lett volna venni, mint a kúton.Baze. Hogyan ne kezdjünk csapágyazás tisztításba c. rovat következik.
Megnéztem a polcon, ott van még gépzsír, WD40, király. Nekikezdek, szétszedem kormánycsapágyat, WD40-el letisztítom minden részét, hagyom kicsit 'kiszáradni'. Kezdenék összerakásba, kinyitom zsíros tégelyt, üres... A fszom bele... :DD
Nincs valakinek Haller utca közelében egy kevés, amennyi elég az összerakáshoz?Meghívom utána sörre, üdítõre, amit kér (kellõ határokon belül).
Poén, hogy lementem a házzal szemben lévõ Shell kúthoz, ahol van 3423425465543-féle bor, üdítõ, csoki, de gépzsír semmi, olajokat is ahogy néztem elég gyengus felhozatal. Na jó az is igaz, miért legyen. >.<
Amúgy a WD40 is az utolsókat rúgta, a végén azt is dobhattam ki.
Eredetileg szmájlikból akartam kirakni a kérdést pontmártix jelleggel, script le is generálta, de a fórummotor nem engedett egy postba 138 szmájlit, csak tizet.Ez nagyon pihent.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. május 10. - 19:48

na kesz, nemsokara megint mehet a paypal vmi ebay cumora.
nem volt eleg egy ebay fuggo a csaladba.
Írta 2011. május 10. - 19:38

Lesz egy rakat fölösleges középiskolai tankönyvem. Lehetõség szerint rászoruló, mérsékelt anyagi lehetõségû családnak adnám ingyen, egyéb esetben 2tankönyv ára 1 sör, ami nálam 300ft. Ha érdekel valakit, vagy tud olyanról akit érdekelne, dobjon egy e-mailt a kiskubai(KUKAC)gmail(PONT)com címre "Tankönyv" tárggyal, és amint kilistáztam hogy mik vannak, írok egy körlevelet.
Ez nagyon nemes gesztus.
Írta 2011. május 10. - 18:19

Írta 2011. május 10. - 18:03

Közben megoldottam ismerõssel, de azért köszi.
Amúgy cserélni fogom az egész kormánycsapágyat szerintem. Nem gyõzött meg szétszedve. Meg összerakva teljesen újan, jól zsírozva sem.
Pedig országútin amíg forog és nem kotyog addig teljesen jó.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 10. - 17:58

Ha eljössz érte kapsz ingyen tõlem.
Közben megoldottam ismerõssel, de azért köszi.

Írta 2011. május 10. - 17:56

Ha eljössz érte kapsz ingyen tõlem.Baze. Hogyan ne kezdjünk csapágyazás tisztításba c. rovat következik.
Megnéztem a polcon, ott van még gépzsír, WD40, király. Nekikezdek, szétszedem kormánycsapágyat, WD40-el letisztítom minden részét, hagyom kicsit 'kiszáradni'. Kezdenék összerakásba, kinyitom zsíros tégelyt, üres... A fszom bele... :DD
Nincs valakinek Haller utca közelében egy kevés, amennyi elég az összerakáshoz?Meghívom utána sörre, üdítõre, amit kér (kellõ határokon belül).
Poén, hogy lementem a házzal szemben lévõ Shell kúthoz, ahol van 3423425465543-féle bor, üdítõ, csoki, de gépzsír semmi, olajokat is ahogy néztem elég gyengus felhozatal. Na jó az is igaz, miért legyen. >.<

Írta 2011. május 10. - 17:41

Nincs valakinek Haller utca közelében egy kevés, amennyi elég az összerakáshoz?

Írta 2011. május 10. - 17:23

Nuca!
Pici bringa: Egyedi építésû F. MOSER országúti kerékpár
köszi, hogy gondoltál rám, most kicsit elvetettem a városi bringa összehozását.
Írta 2011. május 10. - 17:17