és ez a jó eset....2 akár 3 nap is lehet, mire visszajön a pénz
(hétfõn felad, kedden átvesz, csütörtök-péntek pénz vissza...)
Én ennél általában hosszabb átfutási idõvel kapom vissza, mikor küldök valamit.
és ez a jó eset....2 akár 3 nap is lehet, mire visszajön a pénz
KiskubaY
Ehe. Így már értem, hogy miért volt olyan a hangod, mikor felhívtalak. Bocsicsitt, érettségiztem a múlthéten. Meg kellett ünnepelni. Nézd meg a szintrajzon az elsõ emelkedõt. Jelöld be. OTT fogok leszakadni.
Egyébként megint vasárnapi verseny elõtt csütörtökön, szóval csúszni fog a forma, hétfõn megyek 40es átlaggal 200at
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
csitt, érettségiztem a múlthéten. Meg kellett ünnepelni. Nézd meg a szintrajzon az elsõ emelkedõt. Jelöld be. OTT fogok leszakadni.
Egyébként megint vasárnapi verseny elõtt csütörtökön, szóval csúszni fog a forma, hétfõn megyek 40es átlaggal 200at
csitt, érettségiztem a múlthéten. Meg kellett ünnepelni. Nézd meg a szintrajzon az elsõ emelkedõt. Jelöld be. OTT fogok leszakadni.
A sebesség mindent megold.
Megint verseny elõtt pár nappal?
vodka-pezsgõ-energiaital a világ létezõ legalattomosabb kombó!!!!!!!
volt már rá példa hogy a pakk 2 nappal a feladás után megérkezett a címzetthez, a pénz meg 1,5 hét múlva jött vissza...2 akár 3 nap is lehet, mire visszajön a pénz
2 akár 3 nap is lehet, mire visszajön a pénzHa valaki postai utánvéttel elküld valamit, ami másnap megérkezik, onnantól mennyi idõ mire hozzájut az árához?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
20:15-tõl Jégkorong vb negyeddöntõ: Oroszország - Kanada. Bitang lesz
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ferenczi épületgépészet, én is csak ajánlani tudom õket. Ha nem lennék ennyire fillérb@szó, mindent tõlük vennék