Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Tudtam, hogy nem lehet túl bonyolult :D :w_morde:

Köszi :)

(google nem dobta ki)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
www.redbullairrace.hu :-)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hol van (van?) a Red Bull Air Race programja?
Sehol sem lelem.
Aztán kéne, hogy mi mikor lesz kb.

redbull.hu be sem jön, airrace.hu-n meg semmi info.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
visszatértem a szigetelésbõl. a nagyszinpadosok közül iron maiden ütött, tankcsapda szintén. a többi felejthetõ volt. r.e.m-et meg nem láttam. egyéb fellépõk közül a jazz sátorban látott fiatalok tetszettek

szerk: a pendullum nem jött el.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem belógott a diófa ága a kocsi útjába. De vastag volt, és nem tudtam letörni. Balta fent a házaban. Vontatókötél meg volt a kocsiban. A többit kitalálod:D
Vazze, mi van CJ, mint önjelölt modi? Elmegyek 1 hétre szopni a nagykarbantartást, erre a konnektor lóbálja a netet? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az én gondolatomat folytatta csak.
Mester : ja.

"Bringásnak kölcsön ne adj"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Erre láttam itt egy idézetet valakinek az aláírásában.
" ...Mert itt ilyen buddhista moderáció van, kézzel ássuk ki a földet nehogy a gilisztákban kárt tegyünk..." Asszem így van. Ha tévedek valaki javítson ki :)

Zorg aláírásában van.
Egyébként arra célzol, hogy nem elég szigorú a moderálás?

A sebesség mindent megold.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Akkor tudom ki azaz illetõ :D Neki szól az aláírásod :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az idézett ember idetolhatná az arcát, vagy elég ha utal..... kicsitsemgáz....

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Rá lehet fogni hogy mindnek lelke van, de akkor fel kéne kapni azt a lábbelit, amit a tibeti szerzetesek hordanak, nehogy agyontapossanak akár egy hangyát is...

Erre láttam itt egy idézetet valakinek az aláírásában.
" ...Mert itt ilyen buddhista moderáció van, kézzel ássuk ki a földet nehogy a gilisztákban kárt tegyünk..." Asszem így van. Ha tévedek valaki javítson ki :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://www.dhlhusega....hu/kalkulator/

tájékoztató árnak egynek jó...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nemtudja valaki hogy egy normál kb 120x90x15cm és 2kg-os csomagnál mennyi a dpd-s szállítás??
néztem a hivatalos honlapot, de csak a nemzetközi meg a magyar benzinfelár van fent

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

én wombatokat:D
http://images.google... keresése&gbv=2

dá cukiii :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mert Tökölt használják, nem Budaörs :) Pedig lehet közelebb van, bár ugye így a Duna fölött repülve "kevesebb" lakott terület felett kell elhaladniuk.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: érdekes,én itt a budaörsi reptértõl nem messze még semmi nyomukat nem láttam/hallottam, pedig egész délelõtt reggel 7tõl kint voltam a kertben. de akkor ott vannak nálatok (ha jól gondolom, te most dolgozol valahol Csepelen?), nem tûntek el. :D

2 éve láttam õket, jó volt, csak az a nagy tömeg...hát nemtudom, kinézzek-e.

edit: áhhá, tehát ezért.:) 2 éve még Budaörsrõl mentek, ebben biztos vagyok...de hát van logika abban, amit írsz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Rá lehet fogni hogy mindnnek lelke van, de akkor fel kéne kapni azt a lábbelit, amit a tibeti szerzetesek hordanak, nehogy agyontapossanak akár egy hangyát is...

Redbull Air Ride. Szeretem. Már most :) Csak ne felettünk játszadoznának, reggel óta kezd kicsit kiakasztó lenni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Igen végigolvastam, és úgy kezdõdik az egész, hogy eddig az volt a vélekedés, hogy tavasszal nem, hanem inkább augusztusban piszkáljuk a diófát ha már le akarunk vágni róla ágakat. De mivel végigolvastam kiderült, hogy a diófa kibírja ha tisztességesen visszametszik, és nagyjából mindegy, hogy mikor csinálja az ember.
Amúgy van a fák levágott ágvégeire való "festék" amivel ha bekened a "sebet" akkor nem fog "elvérezni" tutira.
Én vágtam már le minden évszakban ágat a diófáinkról, és kurvára nem hatja meg õket. Az udvarunkban van 4 vastagabb törzsû és 5 vékonyabb. Tudom mirõl beszélek, pedig nem alföldi paraszt vagyok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tomidny, te ezt végigolvastad, vagy csak idedobtad? ;)
Hát, lehet itt nõnek ilyen b*zi fák ebben a megyében, meg a mi ismerõsi körünkben, de itt nem jó móka ilyenkor metszeni.
Meg én jobban hiszek a szememnek, mint amit olvasok. Ugyanis a dió elég gyorsan nõ, és ha útban van egy ág, kénytelen vagyok lenyesni, de nem mindegy mikor csinálom. Így marad a fel/arrébbkötözés. ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

én vakondokat tenyésztek

én wombatokat:D
http://images.google... keresése&gbv=2

TripleB

TripleB

bentlakó