Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kiskubai ne légy hülye irány a kórház!! Már így is le fognak cseszni hogy nem mentél rögtön.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ja, vérrög, stb. Nem is értem hogy engedtek ki, mikor én amortizáltam le magam anno, nem is nyúltak hozzám, amíg meg nem lett a CT eredmény.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Jobbulást skacok. Kiskubai, tényleg be kellene menni egy vizsgálatra, meg pihenni egy kicsit...vagány dolog lábon kihordani egy agyrázkódást, de ez nem olyan, mint a nátha.
Ez amúgy a Kínok kínja verseny volt? Mi is tekeregtünk a környéken és nagyon nem irigyeltük a résztvevõket, ritka takony idõ volt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Már többször volt fejsérülésem, minden alkalommal benntartottak megfigyelésen, tudtommal ez is alap, mert elõfordulhat, hogy pár nap múlva lesz súlyosabb következménye.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
kiskubai: most akkor nem vittek be kórházba a bukás után??? CT alap lenne ilyenkor, nehogy késõbb legyen gáz.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Hányinger, émelygés, fejfájás. Kihordok lábon egy enyhe agyrázkódást?

Doki. Csak ne a kecskeméti baleseti sebészet, mert az ma borzalom.
off: Nézi a karom, a röntgent. "Hát erre mit mondjak?"
Megkérdeztem, hogy normális e, hogy nem hajlik rendesen: "Nem kell mindenkinek egész életében kinyújtott karral mászkálnia"
WTF????? Köszönöm magyar egészségügy.

ja és így félholtan még tudtam futni szegeden az ellenõrök elõl :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

morci lennek ha az enyem is ugy "leesne" es vmi pocs venne meg felaron.

ez a lényeg, én is így gondolom
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szerintem tanuljatok meg kerekparolni!

nekem nincs semmim ami kamionrol esett le.
morci lennek ha az enyem is ugy "leesne" es vmi pocs venne meg felaron.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jaa akkor Õ is megúszta külsérelmi nyomok nélkül :) Te is néztél gondolom mikor a fehér kisbusz mögött elverette melletted PBG és Jettison :DD

Azért szerencsére be tudtam mögéjük állni, miután kiállt a kisbusz. De azt azért hozzáteszem, hogy én "sajátzsíron" értem fel az elõttem lévõ bolyra pedig onnan indultam mint õk.
Az viszont undorító volt, hogy a bukás után az elõttem lévõ bolyban hogyan segített az autó a meditech-es cx bringás (ha jól láttam), igazából monti versenyzõ, srácnak. Akkor úgy voltam vele ha felérek rájuk, lerúgom az autóról tükröt (szerencséjükre nem értem utol a kocsit). A végén persze srác elõttem 20méterrel ért be a célba úgy meghalt.

Menj el orvoshoz!

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem Jettison elõttem bukott kb 10másodperccel, õt kerültem ki amikor én is elcsúsztam. :) Mondjuk lehet õ épségben megúszta.

Jaa akkor Õ is megúszta külsérelmi nyomok nélkül :) Te is néztél gondolom mikor a fehér kisbusz mögött elverette melletted PBG és Jettison :DD

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mindketten olcsón megúsztuk, voltak ott csontok is, amik törtek...

Amúgy PBG tegnap bukott, Mi ketten ma. Szerintem csak Ave és Jettison mentek végig egydarabban :D

Szerintem Jettison elõttem bukott kb 10másodperccel, õt kerültem ki amikor én is elcsúsztam. :) Mondjuk lehet õ épségben megúszta.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hozzád képest én olcsóm megúsztam. De öltözéskor láttam csak meg a jobb combom :( , a nadrágnak semmi baja, de bõröm az nincs.

Mindketten olcsón megúsztuk, voltak ott csontok is, amik törtek...

Amúgy PBG tegnap bukott, Mi ketten ma. Szerintem csak Ave és Jettison mentek végig egydarabban :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egészen pontosan kettõben, 1-1 dbot.. :D

Mai versenyrõl:

-Elszakadhatok? kérdezte a láncom pénteken.
-Eleshetek a kanyarban elõtted? Kérdezte az elõttem tekerõ sporttárs
-Kicsúszhatok alólad a vizes aszfalton miközben megpróbálod kikerülni? Kérdezte a kerékpárom
-Kicsúszhatok én is, és nekedmehetek? Kérdezte a mögöttem tekerõ csapattársam
-Lekoccolhatlak, és kettétörhetek? Kérdezte a bukósisakom
-Beleállhatok a kerekedbe? Kérdezte a hátsóváltóm

Fasza....Aztán szedegedhettem az alvadt vérdarabokat a hajamból miután bevittek kísérõautóval.

Hozzád képest én olcsóm megúsztam. De öltözéskor láttam csak meg a jobb combom :( , a nadrágnak semmi baja, de bõröm az nincs.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nekem kamionról leesett cipõm van, de az vadiúj volt és dobozostul, több méretben árulta

Egészen pontosan kettõben, 1-1 dbot.. :D

Mai versenyrõl:

-Elszakadhatok? kérdezte a láncom pénteken.
-Eleshetek a kanyarban elõtted? Kérdezte az elõttem tekerõ sporttárs
-Kicsúszhatok alólad a vizes aszfalton miközben megpróbálod kikerülni? Kérdezte a kerékpárom
-Kicsúszhatok én is, és nekedmehetek? Kérdezte a mögöttem tekerõ csapattársam
-Lekoccolhatlak, és kettétörhetek? Kérdezte a bukósisakom
-Beleállhatok a kerekedbe? Kérdezte a hátsóváltóm

Fasza....Aztán szedegedhettem az alvadt vérdarabokat a hajamból miután bevittek kísérõautóval.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nekem kamionról leesett cipõm van, de az vadiúj volt és dobozostul, több méretben árulta

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ez a kamionról leesett téma nekem valahogy nem áll össze... szerintem inkább kinnti maratonokra járnak "vasazni". Az oszták síközpontokban évek óta megy a versengés a magyar-lengyel-szlovák "síléctalálók" között, évente ezerszámra visznek el a hüttéktõl léceket. (Egy normális léc is 200K körül van ám)

Gondolom a nyári szezonban is kell valamit "dolgozni" ezeknek az "embereknek".

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Egyébként itt hirdet:Használt eladó Cube access carbon vázas kerékpár

azért a mail címet figyelitek?!: "lakatostibor..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Lehet azért tartok az ilyen kétes eredetû dolgoktól mert már megjártam egy kocsival amirõl eladáskor derült ki, hogy át lett ütve a motor meg az alvázszám.

nekem inkább morális aggályaim vannak. ami tudható hogy magánszemély, "féltett kincse" lehetett arra nem vinne rá a lélek hogy, és a többi........

Egyébként egyes márkák idõben való rendelés (Kellys 2010-es 2009 augusztusi rendeléssel és kifizetéssel) esetén pofátlan árakon beszerezhetõk. )

ez idén nagyon nics így

véletlen pont a kelliz az egyik ahol ismerem az "árakat" , de nem õk voltak az egyetlenek akik megnyirbálták a kisker árrést a fogyárak "kordában tartása" érdekében.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Valószínûleg teherautóról sikerült leépíteni õket. Egyébként egyes márkák idõben való rendelés (Kellys 2010-es 2009 augusztusi rendeléssel és kifizetéssel) esetén pofátlan árakon beszerezhetõk. Még ha egy márka lenne az összes bringa, de elég sokfélének tûnnek, így már az egy helyrõl vett 50-t jó kedvezményes áron variáció kiesett. :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

esetleges eljárás során mégse vádlottnak szólicccsanak :)

Lehet azért tartok az ilyen kétes eredetû dolgoktól mert már megjártam egy kocsival amirõl eladáskor derült ki, hogy át lett ütve a motor meg az alvázszám.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.