Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
gondolom nem segit hogy ekezet nelkul irok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Huszonévesen is kialakulhat még dislexia? Többedik alkalommal is csatolásnak olvasom ki a csõlátást.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ééééén tudom ! :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

A magyar bikemag fórumnak tényleg Szlovéniát kell reklámoznia? Nem visszás ez egy kicsit? :confused:

csolatas rulez.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
itt meg mi készül? :D

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

A magyar bikemag fórumnak tényleg Szlovéniát kell reklámoznia? Nem visszás ez egy kicsit? :confused:

Szerinted mit kéne reklámoznia? Nem azt amiért fizetnek?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
diszkrimináció?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha lesz fuvarom Tiszaújba csütörtökön, akkor megoldható. Ez késõbb derül ki még...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Egy hajtómûvet kéne nekem elhozni Pestrõl Miskolcra,tud nekem valaki segíteni ebben a dologban?Esetleg Koca fórumtárs?!Rólad biztosan tudom hogy mozogsz a Miskolc-Pest vonalon,de bárki segítségét elfogadom!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

jaja.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ez a legtöbb mi adható?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Pihentem. Elmúlt az émelygés, és a fejfájás is. Azért nem vittek be, mert azért ANNYIRA nem csaptam oda magam, csak azért nem esett jól.

Trifo: Én sem estem át a kormányon, kikérem magamnak :)

Jövõhétvégén meg vinni akarnak Ausztriába a Tchibo kupára....lehet fogadni, 20, vagy 30km után állítanak ki az utolsó elõtti dögsorból? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nemrég nekem is sikerült elcsúszni egy 10Ft-os nagyságú olajfolton. De abból csak egy kis könyökseb lett, meg úgy 20.000Ft-nyi szakadt ruha.

--Trifo

A ruhám megúszta.

abban meg úgzis van nem csekély gyakorlatod :)

Ja. :D

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Tisztára olyan, mint ha jégen csúsznál.

abban meg úgzis van nem csekély gyakorlatod :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nemrég nekem is sikerült elcsúszni egy 10Ft-os nagyságú olajfolton. De abból csak egy kis könyökseb lett, meg úgy 20.000Ft-nyi szakadt ruha.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Aztakurva... Most rendesen megszaporodott akkor a kormányon túliak társasága. Durvák vagytok, gyerekek!

--Trifo

Én nem lettem kormányon túli, a kormánynak ezen az oldalán maradtam :) , csak bemutattam, hogyan kell egyenes olajos úton lefeküdni a bringával. Tisztára olyan, mint ha jégen csúsznál.

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
na hogy beálljak a sorba:én is estem ma :Dde nem volt túl komoly,csak külsõ nyomai vannak,bükkszentkereszten duatlonon bele borultam az árokba 30-35 km/h körül.és ekkor hagytam el a gumileszedõmet...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Aztakurva... Most rendesen megszaporodott akkor a kormányon túliak társasága. Durvák vagytok, gyerekek!

--Trifo

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

-Beleállhatok a kerekedbe? Kérdezte a hátsóváltóm

Miért van déjá vu érzésem? : D

Nagyon szerencsétlenkedek az utóbbi két hétben, de szerencsére idén még csak kétszer buktam, egyszer álló helyzetben, egyszer meg nagyon lassan mentem. Gyógyulj meg, és nem ártana megnézetni magad!
Kecsói kórházhoz: Mikor ínszalagszakadásom volt, sikerült úgy begipszelni a lábam, hogy a lábujjaimról teljesen lejött a bõr húsig, illetve a kislábujjam konkrétan úgy elhajlott, hogy most is látszik...