Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. szeptember 06. - 21:29

A nagyonnagyonnagyfõnök sokszor rosszabul öltözik mint én pedig én sem vagyok egy... mi a jó szó divatmajom ?...
Ride everywhere.
.
Írta 2008. szeptember 06. - 21:25

Látom nem ismersz, de értem a viccet!

Nem eszek embert. Mindenkinek van egyénisége.
Tigger!
Igen, ott is vannak jó fejek - és nem is kevesen - csak hát az üzleti szokások, ugye.
Írta 2008. szeptember 06. - 21:21

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 06. - 21:20

Tigger, az üzleti élettel sajnos kûzdenem kell, mert ott "moderált" kiadásban kell üzemelnem.
Ott nem divat izomból arcba mondani a frankót. Ez van, de ha meleg van, rövidnaci és rövidújjú na meg szandi. Hát hülye vagyok, hogy öltönyt meg nyakkendõt vegyek fel?Elvégre nyár van!
Idén nyár elején kinnt voltam az USA-ban, LA-ben üzleti úton. Az elsõ napi tárgyaláson is lazán jelentem meg. Rajtam kívül senki más. Mivel én is tartottam egy rövid elõadást, bevezetés képpen az ésszerû öltözködéssel kezdtem. Másnap már mindenki lazult. Megy ez kérem...!
Konás!
tessék kéremszépen viselkedni!
Ha másért nem, hát légy tekintettel a koromra, meg a két kisüveges sörre, amit legurítottam!
Zoom!
105 kilót nyomsz!
TESÓÓÓÓÓ!!!!!
tudom nekem is volt(van) cégem (még ha nem is akkora

melelslg kint se mindenki "majom"
egy idöben a MS bizonyos részlegeinél (fõleg ahol szaktudás meg kreativitás is kellett a munkához, tehát nem a marketing osztályon

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 06. - 21:20

...
Ahogy én AGA-t megismertem, szerintem úgyis ütni fogja!
HEhe, kössz a bizalmat

Ride everywhere.
.
Írta 2008. szeptember 06. - 21:15

Ott nem divat izomból arcba mondani a frankót. Ez van, de ha meleg van, rövidnaci és rövidújjú na meg szandi. Hát hülye vagyok, hogy öltönyt meg nyakkendõt vegyek fel?

Idén nyár elején kinnt voltam az USA-ban, LA-ben üzleti úton. Az elsõ napi tárgyaláson is lazán jelentem meg. Rajtam kívül senki más. Mivel én is tartottam egy rövid elõadást, bevezetés képpen az ésszerû öltözködéssel kezdtem. Másnap már mindenki lazult. Megy ez kérem...!
Konás!
tessék kéremszépen viselkedni!
Ha másért nem, hát légy tekintettel a koromra, meg a két kisüveges sörre, amit legurítottam!

Zoom!
105 kilót nyomsz!
TESÓÓÓÓÓ!!!!!

Ahogy én AGA-t megismertem, szerintem úgyis ütni fogja!

Írta 2008. szeptember 06. - 21:15

Ezzel egyetértek, én is jól érzem magam a bõrömben, zsíromban.Kevesen tekernek 105 kilósan, akár 200 km-t.-reagálva Zsizsi hozzászólására.
AGA, üssed nyugodtan, te géped, te házad/lakásod.

Mennyi "droid" van a városban, Istenem!Mondjuk szombat van....-ezt meg csak úgy.

(na, megint elszúrtam, bocsi)
Írta 2008. szeptember 06. - 21:10

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 06. - 21:09

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2008. szeptember 06. - 21:05

Te tudod milyenek a szomszédaidSzerintetek agyonütnek a szomszédok, ha éjszaka elkezdem püfölni a beszorult középrészemet?
Akkor hidegebb van és talán könnyebben megindul..
de mit aggódsz a kalapács a Te kezedben lesz
Írta 2008. szeptember 06. - 21:04

Akkor hidegebb van és talán könnyebben megindul..
Ride everywhere.
.
Írta 2008. szeptember 06. - 21:04

akkora bõrben én is jól tudnám magam érezniÉrezze magát más kényelmetlenül!
Én jól érzem magam a bõrömben. ...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. szeptember 06. - 21:00

jaja , avagy ismerjük többek közt Szabcsi aláírásából :Ja, és szeretek õszinte lenni! Na az hoz meglepetést az emberek arcára! Érdemes lenne látni olyankor magukat!
"Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai."

Írta 2008. szeptember 06. - 20:59

akkor elég kényelmetlenül érezheted te is magad ebben a világban
pod!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. szeptember 06. - 20:52

Én jól érzem magam a bõrömben. Inkább hasonszõrû barátokat választok.
Nem járok öltönyben, pedig cégem - is - van, bringával járok a városban, ha nem kell kocsi az ügyeimhez, stb...
Ja, és szeretek õszinte lenni! Na az hoz meglepetést az emberek arcára! Érdemes lenne látni olyankor magukat!

Írta 2008. szeptember 06. - 20:50

De zsizsi kománk már nem is menõ így. Nem bánt a dolog?

Írta 2008. szeptember 06. - 20:49

Te csak ne bántsál engem! Gyárilag azt adták hozzá. És nem elég, hogy fehér, de még szarul is szólt. Most van helyette "agyba dugós" Sony.Nem, olyan csak VV-nek volt!
Nekem ízlésem van!

Írta 2008. szeptember 06. - 20:49

akkor elég kényelmetlenül érezheted te is magad ebben a világbanNekem ízlésem van!

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 06. - 20:48

Írta 2008. szeptember 06. - 20:42