Komlón pl. élõben is meg lehetett nézniSala: Kittinek volt egy olyan csecse csajos bringája, tán valami speci.. az mi is volt pontosan? képed van róla?

Komlón pl. élõben is meg lehetett nézniSala: Kittinek volt egy olyan csecse csajos bringája, tán valami speci.. az mi is volt pontosan? képed van róla?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Trifó, bár nem tudom, hogy pontosan hogy megy, de Te biztos, hogy kellesz ahhoz az anyujából való táplálkozáshoz?!
Jorci jégerébõl minél többen isznak, annál kevesebbet kell nekem.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
csak az elmult 3napban 2szer azott be a teto.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Le kellene tenni a kocsit Pesten és átballagni a zépéhez.Vagy ahol találkozunk.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Jorci már nekünk nem is örül,nem is megyünk
Egyébként én kocsival megyek, hátha most a hátulja deformálódik
Csak hogy érek oda hatra... akkor van még csúcs,nem?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"