Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
jöhet

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

az is nirvánával tölt el, ha a fülledt és zsúfolt héven utazol, mint a szardínia a konzervben?
;)

Visszahozod? :D:D:D
Fizetek érte sörborpálinka?

Nem volt extra tömeg sehol, mert elaludtam, és fél 11 után értem be. 8 körül valszeg gázosabb lett volna.

Amúgy tegnap is BKV-ztam hazafelé a Keletibõl késõ este. Volt szerencsém kurvákat szórakoztató rendõrbácsikat látni. Megálltak az útszéli lányok mellett, majd kis idõ múlva már nagyon vidámak voltak a lánykák. A rend õrei, waze.

Diszk ügy... ha már elindulok vele, kb mindegy, hogy a postára viszem, vagy hozzád vissza. Bár ez utóbbi esetben a nagy papírdoboz visszaszállításától eltekintenék.

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Én kifejezetten élveztem a kilométeres sétát a HÉV-ig. Nem áztam el nagyon, nem fáztam, viszont van ennek valami speciális hangulata, ami olyan buddhista féle nyugodt boldogsággal tölt el.

De hazafelé már biciklivel megyek. Befelé jövet megsimogattam :)

Charon: akkor most mi a lõcs legyen azzal a doboznyi diszkkel? Ha adsz címet, feldobom postára...

--Trifo

dettó.. jópár év után kipróbáltam újra a bkv-t :D

hát nem gyõzött meg.

Marad az egyéb, értelmesebb közlekedési mód :)

Esõ jó, csak kivágott SPD-s talpú cipõben... VÉgülis az elsõ 5 percben még kerülgettem a tócsákat, utána áttrappolás mindenen :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
ROFLMAO

Nekem 3 hónapot kellett könyörögnöm náluk, mire a packetlosst megcsinálták. Mert AZ szerintük nooormális. :) Nem hiba, hanem "feature".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
November rain hangulat.
A fibernet meg elmehet a búsba. Havi 7 azaz hétezer forintért ne ázzon be a elsõ esõre az egy azaz 1 megabites internyet. (1024/256 kbit)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mondták, h éjszakától fog esni. Hát esik. Mégiscsak szeptember van :)

Tegnap éjjel f12-kor olyan meleg volt, hogy izzadtam mint egy paci, aztán amint hazaértem, betettem a gépet, és beledõltem a kádba, hallom, hogy nem csak a zuhanyrózsából ömlik a víz, és jött a friss, finom esõillat be az ablakon a hûs levegõvel... Nájsz!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
az is nirvánával tölt el, ha a fülledt és zsúfolt héven utazol, mint a szardínia a konzervben?
;)

Visszahozod? :D:D:D
Fizetek érte sörborpálinka?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én kifejezetten élveztem a kilométeres sétát a HÉV-ig. Nem áztam el nagyon, nem fáztam, viszont van ennek valami speciális hangulata, ami olyan buddhista féle nyugodt boldogsággal tölt el.

De hazafelé már biciklivel megyek. Befelé jövet megsimogattam :)

Charon: akkor most mi a lõcs legyen azzal a doboznyi diszkkel? Ha adsz címet, feldobom postára...

--Trifo

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, alig bírtam fölkelni.
De összeszedtem magam.
És túl is vagyok mindenen.
Mára ennyi. :D

Annyire nem rossz ez a hétfõ.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hétfõ+esõ+meló=nemszeretemhangulat. :(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nálunk esik. :)

Beázott a cipõm.
De volt egy kis fugaszil a laborban, így ezt is megoldottuk. :D:D:D
Gumicsizmában kellene járni, olyan tó keletkezett az intézet bejárata elõtt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

es olyat nem lehetne hogy az itteni lassan mar ket hete tarto mindennapos esot kapjatok meg ti, en pedig a 40fokot es a kaprazo napsutest? hm?

csak az elmult 3napban 2szer azott be a teto.

Na kaptál a melegbõl? Nálunk esik. :)

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Tam: ezt az esõt szívesen odaadjuk... :)

Mai napig nem értem, hogy a meteorológiának mi köze a valósághoz... 30-40 percnél többet elõre még nem tudtak VALÓSAN meg"jósolni"... :)

szal kössz nekik a reggeli sétát!

(és ilyen témában még egyetemi szakot is indítanak... legaranyosabb, olyan mint a politológia... :chin:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala: Kittinek volt egy olyan csecse csajos bringája, tán valami speci.. az mi is volt pontosan? képed van róla? :D

2008 Specialized Big Hit / gromhit
ELADÓ! ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Komlón pl. élõben is meg lehetett nézni ;)

majd ha "leszokok" a 7/7 munkanapról akkor több idõt szánok efféle dolgoknak is, igen.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem pitch comp?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tam: RX7, de sajnos nem az enyém, hanem az egyik ismert ízeltlábú hegedûmûvészé.
Képek lesznek, csak ma nem volt idõnk csinálni. Remélem a két buzeránsnak sem, akik a felüljáróról fotóztak.

Koca: az ajtó azóta is úgy van. :D Idén nyáron nem használtuk. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Sala: Kittinek volt egy olyan csecse csajos bringája, tán valami speci.. az mi is volt pontosan? képed van róla? :D

Komlón pl. élõben is meg lehetett nézni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor legközelebb.
Vagy már a gyerekkel együtt! ;)

Csak majd engedjenek még be...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Trifó, bár nem tudom, hogy pontosan hogy megy, de Te biztos, hogy kellesz ahhoz az anyujából való táplálkozáshoz?!
Jorci jégerébõl minél többen isznak, annál kevesebbet kell nekem. :)

Nos, konkrétan rám nincs szükség a tápláláshoz, de az anyukára igen, és õ is szeretett volna jönni.

Ííííbazz... Most jut eszembe, hogy aznap este fogom hazahozni a családot Miskolcról. Gyász.

Amúgy idõközben nekilendült a frissítõ esõ. Jó hallgatni.

--Trifo