Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. szeptember 29. - 17:49

Írta 2008. szeptember 29. - 17:37

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. szeptember 29. - 16:35

tanulni? mit?
Mondjuk úgy keresztülmenni Bpesten hogy egy pirosnál sem állsz meg.

Én sem vagyok félénk, volt hogy HHH-Népliget vonalat úgy tettem meg hogy 2 pirosnál álltam meg, mindkettõ 4 sávos út volt, de láttam futársrácot úgy keresztülrongyolni a 6 sávoson (persze keresztben), hogy nem kevésen múlt az hogy elüssék, de láthatólag kezelte a helyzetet.
Lehet hogy van mire nagyképûnek lennie... Vagy csak rossz kedve volt, ki tudja...most nem mesélem el pénteki probikeos élményemet egy vérprofi futársráccal... nekem inkább nagyképûnek, arrogánsnak, divatb*zinak tûnt, azt tõlem tekerhet évi 30*** km-t..
Tükrös téma nekem egyszer volt meg, de nem vagyok rá büszke. Csak kicsit kihozott a sodromból, hogy majdnem felkenõdtem 60 km/h körül egy idióta építõmunkás platós kocsijára. Kihajtott elém úgy, hogy elõtte rámnézett...
(persze nekem volt elsõbbségem)
Írta 2008. szeptember 29. - 16:33

blabla
Írta 2008. szeptember 29. - 15:43

most nem mesélem el pénteki probikeos élményemet egy vérprofi futársráccal... nekem inkább nagyképûnek, arrogánsnak, divatb*zinak tûnt, azt tõlem tekerhet évi 30*** km-t..nincs tükröm
lerúgták
a futárok között van jópár ön- és közveszélyes
viszont rengeteget lehet tanulni tõlük, mert azért nem kevés km van a lábukban, fejükben...
Írta 2008. szeptember 29. - 15:33

tanulni? mit?nincs tükröm
lerúgták
viszont rengeteget lehet tanulni tõlük, mert azért nem kevés km van a lábukban, fejükben...

avass be..!

vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 29. - 14:47

Írta 2008. szeptember 29. - 14:42

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. szeptember 29. - 14:27

A múlt héten az esõkben annyira elfogyott a bringámról az összes fékpofa, hogy most eléggé meglassult üzemmódban közlekedek. Kellene venni újakat. Lassabb haladás - több idõ a környezet felmérésére - kevesebb izzadás - plust 10 perc menetidõ.
Meg lassan körbeérek már a hátsõ kerekem racsnioldali átküllõzésével. Megint kiszakadt egy. Kezd a tököm telelenni vele.
--Trifo
tavaly télen pont emiatt váltottam SSrõl fixire .) kb nem is fogy a fékpofa csak vészhelyzetekben. No meg ha szimmetrikusra van fûzve akkor a kerék is erõsebb

vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 29. - 14:02

lerúgták

Írta 2008. szeptember 29. - 13:32

Te tükrödet is lerugom gond nélkülmilyen sok a helyi terminátor, hö

Engem tegnap 3 bringás akart összetörni.
Veszélyesek az arcok, na. Az autósokkal nem volt gondom, azok kiszámíthatóbbak.
mondtam én hogy az autósóknál csak a bringások nagyobb kötsögök
legjobban a futárokat utálom
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. szeptember 29. - 13:21

Meg lassan körbeérek már a hátsõ kerekem racsnioldali átküllõzésével. Megint kiszakadt egy. Kezd a tököm telelenni vele.
--Trifo
Írta 2008. szeptember 29. - 12:42

Nem a tükör a hülye, hanem a gazdája.
Aki nagyfiú, üsse a gazdáját.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. szeptember 29. - 12:24

Kb. annyira, mint minden egyéb ilyen apróhirdetõben.már bocs hogy ide is berombolok, de mit gondoltok, a bikemag apróban mennyire bízhatok, ha onnan vennék bringát? kinéztem egy szépséget, elég occsón, az illetõnek már eddig is volt több hirdetése (vélemény róla viszont egy sem). nem akarnék lopott bicót venni, rossz szájízem lenne, nekem is loptak már el kettõt.
Automatizált rendszerek, nincs igazán kontrollálva.
A magam részérõl az ilyen vásárlásoknál mindig kérek adásvételit. Ha nem akar írni a koma, akkor már pattanok is tovább.
Írta 2008. szeptember 29. - 12:02

Írta 2008. szeptember 29. - 11:52

1. Várom a zöldet a bringaúton, a rakparton (nemtom mien út, ahol régen volt a Mali, meg CM is indult onnan), vált a lámpa, indulok el, erre balról a piroson, 3 bringás nyélgázon. Ippenhogy ki tudtak kerülni.
2. Már Budán, Moszkva és Déli között, kanyarodósáv a Kékgolyó utca felé. Egyik oldalt parkoló autók, másikon az egyenesen haladó kocsisor. Vált a lámpa pirosra, fékeznek, sorolnak ide-oda az autósok, egyik be elém, fékezek, hátulról nyikinyiki, futárbringás arc meg kenõdik fel a hátamra satuzva.

3. Margit híd irányában lefelé, keresztezzük a rakpartot, piros a lámpa a bringaút felé. Állok a Duna felé, a másik oldalon szemben városi bringás arc. Vált a lámpa, tartok jobbra, ürge csordogál balra, vagyis felém, majd amikor már majdnem egymás mellé érünk, elrántja a kormányt balra, és elhúz keresztbe elõttem. Parádés satut nyomtam.

Veszélyesek az arcok, na. Az autósokkal nem volt gondom, azok kiszámíthatóbbak.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. szeptember 29. - 11:43

Tegnap Nati tekert pár eddig ismeretlen emberrel, volt egy fél éve bringázó srác, aki még nem tudta feldolgozni, hogy a bringást csak akadálynak tekintik, nem közlekedõpartnernek. Így egyszer egy autóst üldözött, majd leállt vele ordibálni, késõbb lemaradt, és közölte, hogy felszáll a hévre, mert tovább egy métert sem hajlandó tekerni ezek között a g..cik között

Írta 2008. szeptember 29. - 11:28

Tükörleverésre nemigen lennék büszke. Pénteken mondjuk engem is majdnem elcsaptak az Andrássyn. A bringaúton mentem és bekanyarodott elém valami nagy dög SUV. Szar volt. Szívdobogás, lábremegés meg egy artikulálatlan üvöltés volt az összes kisérõjelenség.
--Trifo
vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 29. - 08:55

Írta 2008. szeptember 28. - 23:23