Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kela az nem futár volt hanem egy olyan profi dörtös frirájdos aki saját maga szerint nem átlag fogasos. .

elözõ nap üvöltözve közölte hogy mekkora köcsögök vagyunk hogy nem a park tool szerszámot adjuk az õ vérprofi kezébe -mert õ különb mint a többi akinek az ere a célra kikészített dobozból adunk - hanem azt kapja amit más és nem teszünk különbséget a sok kis hüjegyerek meg a profi bikerek közt . mellesleg én is azokkal a szerszámokkal szoktam szerelni ha valami olasmi van amit megcsinálok

csak a zsákból, ruházatból következtettem ill. mintha egy SS -t vagy fixit láttam volna..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

aha, értem, szal ha valamiben jobb vagyok ,mint más akkor rögtön arrogáns és lenézõ lehetek vele.. a pár perc alatt, amíg várakoztam, elõadta magát, hogy szeretne egy jobb világot, ahol az emberek megértik egymást és figyelnek egymásra ( fuck cops feliratú sapka rulez;) ) ill. ,hogy õ mikor odament a bolthoz és szerszámot kért(gondolom nemigen fizetett érte) akkor csak vmi amatõr minõségût kapott, na akkor kezdett velünk, hogy mi amatõrök veszünk amatõrbiciklit, míg õ profi vesz profit... bla bla.. ok.

Kela az nem futár volt hanem egy olyan profi dörtös frirájdos aki saját maga szerint nem átlag fogasos. .

elözõ nap üvöltözve közölte hogy mekkora köcsögök vagyunk hogy nem a park tool szerszámot adjuk az õ vérprofi kezébe -mert õ különb mint a többi akinek az ere a célra kikészített dobozból adunk - hanem azt kapja amit más és nem teszünk különbséget a sok kis hüjegyerek meg a profi bikerek közt . mellesleg én is azokkal a szerszámokkal szoktam szerelni ha valami olasmi van amit megcsinálok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Mondjuk úgy keresztülmenni Bpesten hogy egy pirosnál sem állsz meg. ;)
Én sem vagyok félénk, volt hogy HHH-Népliget vonalat úgy tettem meg hogy 2 pirosnál álltam meg, mindkettõ 4 sávos út volt, de láttam futársrácot úgy keresztülrongyolni a 6 sávoson (persze keresztben), hogy nem kevésen múlt az hogy elüssék, de láthatólag kezelte a helyzetet.

)

és akkor csodálkozunk hogy utálják a bringásokat
nem az a 100 fog feltünni, és annak alapján megítéltetni a bringások összsége aki netán betrtja a szabályokat, hanem egy egy ilyen nagyon ügyes...

.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Abban igaza van, hogy õ profi, mi meg amatõrök vagyunk. Õ abból él, hogy kerékpározik.

lesz@rom, míg a stílusa normális marad, no mind1 , ettõl még jól aludtam aznap:)

amúgy még ilyen idõt szeretnék õsszel , mint mai: mez + hosszujjú ill. rövidgatya bõven elég volt egy suli után még belefér körre.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

szerintem meg szeressük egymást gyerekek .)

szeressen Téged anyád, meg a barátnõd :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Abban igaza van, hogy õ profi, mi meg amatõrök vagyunk. Õ abból él, hogy kerékpározik.

Jujujuj :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szerintem meg szeressük egymást gyerekek .)
nyílván ha le akar szorítani stb akkor kiállok magamért de ha nem muszáj akkor elengedem a fülem mellett a dudaszót vagy mosolyogva visszaintegetek mintha csak azért dudált volna mer ismer :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Azért tükröt letörni elég kispályás dolog, nem?
Nem a tükör a hülye, hanem a gazdája.
Aki nagyfiú, üsse a gazdáját.

jah.
de olyan hülye visszafogottak már, amikor kopogok a lámpában nekik a szélvédõn.
de ez "vidék" monnnyuk.
ma egy 50es nõ akarta "lerugni a fejem" mert beengedtem a forgalomba egy nõt, elõl gyereküléssel
most rugjam le a tükrét??
ugyis a banké a verda :-))
inkább ordítottam neki, hogy mi a baj MAMIKA??
ez jobban fájhatott hétfõn, mint bármi... mamika :-))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
az ilyenen mosolyogni kell, meg helyeselni, és nagy ívben sza.rni rá.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Persze hogy lehetsz, ki tiltja meg? Max nem fognak szeretni... Van akit nem érdekel...

Az meg hogy nem akar fizetni a szervizért, így lejmol szerszámot és panaszkodik rá, hogy sz@r, kiállítja róla a bizonyítványt...

szerintem

Ja, a "jobb világ" meg nocomment, nevetséges...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Lehet hogy van mire nagyképûnek lennie... Vagy csak rossz kedve volt, ki tudja...

aha, értem, szal ha valamiben jobb vagyok ,mint más akkor rögtön arrogáns és lenézõ lehetek vele.. a pár perc alatt, amíg várakoztam, elõadta magát, hogy szeretne egy jobb világot, ahol az emberek megértik egymást és figyelnek egymásra ( fuck cops feliratú sapka rulez;) ) ill. ,hogy õ mikor odament a bolthoz és szerszámot kért(gondolom nemigen fizetett érte) akkor csak vmi amatõr minõségût kapott, na akkor kezdett velünk, hogy mi amatõrök veszünk amatõrbiciklit, míg õ profi vesz profit... bla bla.. ok.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

ja, hogy erre fel kell nézni?

Bocs, nem tudtam, látszig hogy nem vagyok elég true wannabe! :)

Egy szóval sem mondtam, hogy fel kell rá(juk) nézni... :)

Te kérdezted mit lehet tõlük tanulni, én csak válaszoltam ;) :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
maggi
hova költöztél és miért?
koca mondta, hogy falun belül.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Mondjuk úgy keresztülmenni Bpesten hogy egy pirosnál sem állsz meg. ;)
Én sem vagyok félénk, volt hogy HHH-Népliget vonalat úgy tettem meg hogy 2 pirosnál álltam meg, mindkettõ 4 sávos út volt, de láttam futársrácot úgy keresztülrongyolni a 6 sávoson (persze keresztben), hogy nem kevésen múlt az hogy elüssék, de láthatólag kezelte a helyzetet.

Lehet hogy van mire nagyképûnek lennie... Vagy csak rossz kedve volt, ki tudja...

Tükrös téma nekem egyszer volt meg, de nem vagyok rá büszke. Csak kicsit kihozott a sodromból, hogy majdnem felkenõdtem 60 km/h körül egy idióta építõmunkás platós kocsijára. Kihajtott elém úgy, hogy elõtte rámnézett...
(persze nekem volt elsõbbségem)

ja, hogy erre fel kell nézni?

Bocs, nem tudtam, látszig hogy nem vagyok elég true wannabe! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Örülök, hogy az esetek nagy százalékában meg tudom állni. :)
Én is öregszem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
orulok, hogy nem csak en vagyok kepes ilyen gecinek lenni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Uhhh...
Az elöbb gyrosoztam.
Talán majd késõbb!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kölyök...sztem neked enned kéne egy kis ecetes drótkefét üvegszilánkkal enyhén meghintve :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi sem hittük volna hogy Te ennyire nem fogsz... :D

Nagyon jót csapattunk.
Nedves kövek, keresztben csúszás, limit! ;)