Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. szeptember 30. - 23:40

egyes telefonoknál a szar kódolás miatt ékezetek használatakor kevesebb.
meg ugye van a hosszú sms, amikor többet fûz össze a teló..
Írta 2008. szeptember 30. - 23:26

Vagy ez függ szolgáltatótól, esetleg telefontól, vagy valami mástõl?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. szeptember 30. - 22:30

Írta 2008. szeptember 30. - 22:30

Igen, azonos.Tudja valaki, hogy a Start kártya száma azonos az adókártya számával?
Fontos lenne megtudnom.
Pályakezdõknek van start kártyájuk,amivel a munkáltató kap kedvezményeket.
Írta 2008. szeptember 30. - 22:27

Írta 2008. szeptember 30. - 22:26

Fontos lenne megtudnom.
Pályakezdõknek van start kártyájuk,amivel a munkáltató kap kedvezményeket.
Írta 2008. szeptember 30. - 22:26

Csak kevesen jöttek rá, hogy a tükörlerúgás csak próbálgatás volt? Mosolyogva figyelgettem az üzeneteket...
jaajjjjderosszduma.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 30. - 22:23

De thez, ha eladod a kerékpárjaid, neked is a Speci P valamennyi marad nem? Ammegdirt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 30. - 22:06

Kihaltatok?

Sala, a héten tuti nem megyek.
Jövõ héten összehozzuk!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 30. - 11:10

Sajna most már túl hideg van és valami komoly fullface + szemcsi kellene a buksijára, ha tekerni mennék vele.
Írta 2008. szeptember 30. - 10:43

lehet vele simán bicajozni meg dh-zni is

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vendég_Charon_*
Írta 2008. szeptember 30. - 09:33

megfertõzõtt a marketing... kell egy ipod

(video konvertáláshoz javasolom majd a 'videora' progit - free)
addikt lettem én is

...ma nem akart elütni senki...
Írta 2008. szeptember 30. - 08:23

Jujujuj
várjatok, õ igazából dörtös volt...

Írta 2008. szeptember 30. - 02:00

Írta 2008. szeptember 30. - 01:10

plusz odaadod neki a szerszamot, erre nagygeneralt csinal a bringan a bolt kozepen. nagyon szep latvany, pont idealis ha epp el akarsz adni valami komolyabb bringat, hogy kozben kerulgetni kell ket agyig olajos 14eves mert butykolik a hotdzsuva retek BMX-jeiket.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 30. - 00:41

pedig õk is elkérhetnének minimum 10-15 eurót azért, hogy azt a 2 csavart meghúzzák. ha meg tudja csinálni magának, akkor az egy jó pont a boltnak, mert adott szerszámot - ha nem, akkor meg úgyis leakasztja a bolt a pénzt..

nyilván a parktool meg beta kulcsokat nem kell kiadni - de te is tudod jól, hogy egy jó minõségû kulcs gyakran túléli az embert, ha hozzáértõ kezek használják...a leggyakoribbakból jó, tartós minõség, a többibõl erõs közepes. a nagyobb boltoknak ez nem olyan nagy kiadás, akár a szerszámkészlet felújításakor a már használt szerszámokat elég összegyûjten egy ládába...ha meg eltöri/elnyalja a kulcs fejét az önkéntes szerelõ, és nem ilyen nagy pofájú, akkor elég rosszul érezheti magát, és valószínûleg kifizeti - mondjuk ez a szerelõt nem vigasztalja meg, ha egy elnyalódott csavarral szenved 2 óráig...

Írta 2008. szeptember 30. - 00:11

Van egy zen sztori.
Elsõ verzió: Ülsz a csónakodban, evezel, egyszer csak nekikoppansz egy másik csónaknak. Hátra nézel, meglátod a fószert, aki figyelmetlen volt, és nagyon dühös, haragos leszel.
Második verzió: Ülsz a csónakodban, evezel, egyszer csak nekikoppansz egy másik csónaknak. Hátra nézel, látod, hogy egy üres csónaknak ütköztél. Nem dühöngsz, nem szitkozódsz. Hogy lehetne haragudni egy fateknõre, aminek se esze, se tudata?
Ugyanez mûködik az utakon is. Ha kiballag eléd egy békés szarvasmarha, beletaposol a fékbe, aztán röhögsz egy jót. Esetleg örülsz is, hogy megúsztad, elkerülted az ütközést. Ha egy másik autós hajt ki eléd, akkor kissé más a kimenet...
Szóval mostanában próbálom a barmokat valóban tudattalan barmoknak tekinteni, és eképp nyugodt maradni. Nem mondom, hogy száz százalékosan mûködik, de rajta vagyok:D.
Írta 2008. szeptember 29. - 23:16

Kela az nem futár volt hanem egy olyan profi dörtös frirájdos aki saját maga szerint nem átlag fogasos. .
elözõ nap üvöltözve közölte hogy mekkora köcsögök vagyunk hogy nem a park tool szerszámot adjuk az õ vérprofi kezébe -mert õ különb mint a többi akinek az ere a célra kikészített dobozból adunk - hanem azt kapja amit más és nem teszünk különbséget a sok kis hüjegyerek meg a profi bikerek közt . mellesleg én is azokkal a szerszámokkal szoktam szerelni ha valami olasmi van amit megcsinálok
nalunk ki volt irva a boltban, hogy ne is kerjenek szerszamot, mert nem adunk.
ugyis csak szetb*sszak. akkormeg? most azert vegye meg a bolt a szerszamot, hogy aztan mas hasznalja, es ne fizessen erte? hol eri az meg? miota mukodik akarmelyik biciklibolt jotekonysagi alapon? ezen nagyon fel tudok idegesedni...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. szeptember 29. - 23:00

elárulnád, hogy melyik volt ez a kedves gyerek?Kela az nem futár volt hanem egy olyan profi dörtös frirájdos aki saját maga szerint nem átlag fogasos. .
elözõ nap üvöltözve közölte hogy mekkora köcsögök vagyunk hogy nem a park tool szerszámot adjuk az õ vérprofi kezébe -mert õ különb mint a többi akinek az ere a célra kikészített dobozból adunk - hanem azt kapja amit más és nem teszünk különbséget a sok kis hüjegyerek meg a profi bikerek közt . mellesleg én is azokkal a szerszámokkal szoktam szerelni ha valami olasmi van amit megcsinálok
én még tükröt nem basztam le, csak ha beérem az autóst (azért sietni nem szoktam), akkor csak finoman nekidõlök az ablaknak a kormánnyal. be szoktak szarni a koppanástól...
egyszer kis híja volt, hogy elbasztak, perec is volt belõle. autós megállt, elkezd üvölteni, hogy hogy merek én elõtte bemenni a keresztezõdésbe (amikor jobbkeze volt). akkor hozzávágtam a bringát a kocsihoz. szerencsére még nem a mostani volt

Írta 2008. szeptember 29. - 22:00

szeressen Téged anyád, meg a barátnõd

megfertõzõtt a marketing... kell egy ipod