Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

angolosok:

Hello,
Thanks for your prompt response, not to worry, i didn't take it that hard on you, i understand that some bad people had rubbished the good ones.Anyways i appreciate it, and thanks for reminding of the name, I live in London (UK) so the shipping agent is in United Kingdom. A certified check will be issued to you as payment for the item.

I am to make the shipping arrangement myself so don't be bothered. Just know that Excess money will be on check, the excess money is for the shipping firm,so when you get the check you will cash in the check to your account, you will then send the excess money to the shipping firm,then shipping agent i use will be ready to come pick up the item at your address.

I am okay with the description and all the details i have read and gotten so far.

I also believe the price is perfect for my client, if there is no reduce in price.

We will be paying you by check which my client will issue and send to you immediately i have your details.

Let your details include..

===========================================
FULL NAME.. ..........
ADDRESS.....
ZIP CODE...........................
STATE... ................
COUNTRY..................
TEL NUMBER. ..................
LAST PRICE..............
NAME OF ITEM YOU ARE SELLING........................
============================================

I will be happy if my offer is granted, you can email the details to ******@yahoo.com

Regards,

ez egy tök egyszerû, alap átb*szási forma.
lényeg, hogy se pénzed, se vázad nem lesz.
tessék MESSZE elkerülni, és még azért elõtte elküldeni a jó k*rva anyájába, meg ebay-en felnyomni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nekem mondod, 7 hónap volt amig találtam vázat...

akkor ezt hanyagolom....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A magyar bankok is elfogadjak a csekket, de irdatlan szar feltetelekkel. En korabban kaptam egy csekket amerikabol, ha jol emlekszem csak abban a bankban tudod bevaltani ahol szamlad is van, asszem 6 het atfutasi idovel irjak jova az osszeget a szamladon.

Szoval be lehet valtani, csak nincs ertelme.

Amugy miert nem banki atutalassal fizet? Egyszerubb, gyorsabb, biztonsagosabb. ( kiveve ha csalo, es fedezetlen a csekk, vagy lopott csekkfuzet... angliaban nagyon sok a csalo )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

off
mi a címe a számnak, ami ez alatt szól:

köszi
on

Írják a kommentek közt :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sala erölteti ezt a külföldi vásárlás dolgot, pedig nem kéne neki.

ih-k sem épp olyanok voltak, amik... :)

ez is sántít...

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Hmm, mit nem értesz ebböl? az egészet?

A lényeg az hogy valami csokának el akarsz adni isten tudja mit, aki Angliában él, ezáltal a szállito cég is angol, és ö bonyolitja le a csomagküldés részeleteit, emiatt nem fájjon a kis fejed.
Egy csekel fognak téged kifizetni, amire több pénz lesz ráirva mint az ár, ez a többlet a csomagküldést fedezi, amit te majd szépen elutalsz a csomagküldö szolgálatnak, akik eljönnek hozzád és eltörik, izé összeszdeik a csomagot.

Megfelelönek találja a tárgy állapotát illetve az árát is.

Mivel csekkel fognak fizetni (amit elküld amit megvannak az adataid) ezért küld el azokat az adatokat amit itt felsorol.

A következö cimre küld az adatokat ***@yahoo...

Hmmm én egy dolgot nem értek, magyarországon a bankok nem foglalkoznam csekkekel ugye? Tehát ez neked elvileg nem lesz jo semmire, mert nem tudod a bankodnál beváltani a csekket, vagy tévedek?
Nekem pl van csekkfüzetem, de magyarországon maximum disznek jo, legalábbis nekem igy jött át a dolog..
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
angolosok:

Hello,
Thanks for your prompt response, not to worry, i didn't take it that hard on you, i understand that some bad people had rubbished the good ones.Anyways i appreciate it, and thanks for reminding of the name, I live in London (UK) so the shipping agent is in United Kingdom. A certified check will be issued to you as payment for the item.

I am to make the shipping arrangement myself so don't be bothered. Just know that Excess money will be on check, the excess money is for the shipping firm,so when you get the check you will cash in the check to your account, you will then send the excess money to the shipping firm,then shipping agent i use will be ready to come pick up the item at your address.

I am okay with the description and all the details i have read and gotten so far.

I also believe the price is perfect for my client, if there is no reduce in price.

We will be paying you by check which my client will issue and send to you immediately i have your details.

Let your details include..

===========================================
FULL NAME.. ..........
ADDRESS.....
ZIP CODE...........................
STATE... ................
COUNTRY..................
TEL NUMBER. ..................
LAST PRICE..............
NAME OF ITEM YOU ARE SELLING........................
============================================

I will be happy if my offer is granted, you can email the details to ******@yahoo.com

Regards,

fuck me, i'm famous!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

off

köszi
on

Evanescence-Bring Me To Life

Izomtéridõninja-geológus!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off

köszi
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Valaki linkelje már be nekem a magyar Zeitgeist sorozatot legyen szíves. Énnnekem sehogysem találódik meg a feliratos... :(

Szerintem rossz helyen kerested:
http://video.google....ian&emb=0&aq=f#
"In idem flumen bis non descendimus"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Köszönöm!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
utána nézek

wáwáwáwáwáwwáwáw
Fast and the Furious 4!!!!

fuck me, i'm famous!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez azért leesett, kössz! :D
De pont a kormányt nem akarom emelni...

Van külön váll itthon?
Vagy becserélni laposra, vagy ilyesmi?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

De akkor emelkedik minden és azt nem szeretném...

Nem lehet egyenes felsõ vállat szerezni?
Mert nem szeretnék integrált stucnit sem.

csak a kormány magasságod emelkedik
villaszög , monoblokk magasság változatlan marad

fuck me, i'm famous!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De akkor emelkedik minden és azt nem szeretném...

Nem lehet egyenes felsõ vállat szerezni?
Mert nem szeretnék integrált stucnit sem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szép vas ;)
én egy 1 cm-es carbon alátétet tennék a váll alá
bár ez sem rossz igy csak csúnya ;)

Valaki tolja be a képét hozzám, egész nap egyedül leszek

fuck me, i'm famous!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt!

Teljes a boldogság! :D

Sala, ment privi!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem vagyok ilyen. :)
Csüt-Péntek dolgozom.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valaki linkelje már be nekem a magyar Zeitgeist sorozatot legyen szíves. Énnnekem sehogysem találódik meg a feliratos... :(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem érted meg, hogy igazából nem is akar magával vinni, csak nem akarja az arcodba mondani, azt reméli veszed a lapot :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu