Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Thez:
Info: Der Bikepark Zau[:ber:]g Semmering hat bis 26.10.2008 geöffnet!
szal vasárnapig nyitva. na?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
simán
csak nem találtam meg levélt h mennyi a mennyi
ne privit dobj, hanem mailt kalaius kukac fríméjl és még 1 órán belül megy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
kala
törölj privit lécci
írni akartam a crc-s rendeléssel kapcsolatban
ha felejtõs a téma, visszautalnád a pénzt?!
köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az volt a vicc, h az udvaron állt....és szétvitte az acélfelnit....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tamaska,Nálatok mennyiért adnak egy adidas superstar cipõt kb? Itthon 22,annyit nem adok érte :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

tegnap nagyiék bicajának a kereke szétrobbant, de a felnit is durván szétvitte, majd rakok be képet, haverral 5 percig röhögtünk rajta

Én néhány évvel ezelõtt a kazincbarcikai vasúti átjárónál jártam hasonlóképp'.
Mit mondjak?
Nem volt kedvem nevetni....
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tegnap nagyiék bicajának a kereke szétrobbant, de a felnit is durván szétvitte, majd rakok be képet, haverral 5 percig röhögtünk rajta

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
nem kell sokat baszakodni az oláhokkal. kezded nyitni az ajtót akkor már megy el... bár az autó megugrasztása is meg szokta ugrasztani õket.
ennek az alkalmazása akkor is javallott, hogy ha a gyalogok a tök piroson mennek át. lehetõleg bõgõ motorral. járókeretes mamákkal nem szoktam ilyet, de az 50 éves jó mozgású egyénekig vagy érjenek át a zöldön, vagy pedig várják ki a következõt. ha elõttem kötsög módon beálltak a zebrára, akkor ugye megint más a helyzet...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
bezzeg az én drágám meg lusta---de olyan aranyosan hordta a vedret, házfelujitunk

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezeknek se, mert romanul en nem beszelek, angolul meg ok nem. raadasul csajom ma mosta le a kocsi szelvedojet kivul-belul [kis draga :)] azt mondta ha hagyom hogy hozzanyuljon egy ilyen roman, akkor ori hari van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

az nem jo mert akkor meg bepofatlankodik eled ket buzi a bmw-jevel es ugyanott vagy

na jó csak 4-5 métert szoktam, de arra pont elég ha nyújtaná a mocskos kezét pont el tudom kerülni..ezt meg szokták érteni, a "ne nyúlj hozzá köcsög" nem nagyon jut el a tudatukig
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az nem jo mert akkor meg bepofatlankodik eled ket buzi a bmw-jevel es ugyanott vagy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

az ablakmosas meg nem meno? itt nagyon. jon a roman ciganyasszony rafuj kettot a cillit-bol, aztan elmaszkerolja egy darab ronggyal. csak koszosabb lesz tole a szelvedo, de aztan a markat tartja hogy hee. utalom mindet

nyugatinál meg a váci ut árpád hídra kanyarodásnál divat tavasztól....mindig úgy szoktam megállni hogy maradjon vagy 2 autónyi hely ahol elõre tudok gurulni ha jönnek a köcsögök
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
szelvedo mosashoz: Ha jon kerni es tartani a markat, airgun kidug az ablakon es elkuldeni (csak finoman). Szerintem nem ellenkezne :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kb. másfél éve is voltmár és kb félévente ismétlik .)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ez hányadszor megy ez a mûsor? :)

Tököm se tudja ,most láttam elõször,abból is kb 5 percet bírtam :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

ha nem fizetsz, akkor meg volt egy ablaktörlõd...

a caddynek az ablaktorloi bent vannak a motorhazteto alatt, nem lehet oket felhajtani :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
románoknál meg szerbeknél nagy divat az ablakmosás...tavaly nyáron mentünk Görögországba, frissen, szakszerûen, benzikútnál lemosott szélvédõ, jön a cigányasszony, fújna rá, apám kiszól: "Ne,ne,ne,ne,ne...inkább adok pénzt vagy valamit!"..vágja az asszony, mivan, jön is oda, tartja a markát, mire apám az elsõ kezébe akadó kaját adta neki: egy csomag rágót..

:D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Nekem azt mondták (azóta tudom is), hogy az építkezést csak abba lehet hagyni befejezni soha. :)

ez csak egy panel, "egyszer" kész lesz....

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ha nem fizetsz, akkor meg volt egy ablaktörlõd...