Én sajnos holnap éjszakás leszek, tehát 8-ra megyek dolgozni.
Szerintem akkor már nem lesztek ott. Hehe, fórumtali a Suzukiban

Kíváncsi leszek miket fognak elõadni nektek.
Üdv:Tamás
Kellemes meglepetések is érhetik az embert.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ha megengeded, belepofázokkalával mi van? még mindig nem kaptam tõle választ arra, hogy hova érdemes menni falat mászni kezdõként, minél olcsóbban...
mi a mászóbirodalmat néztük ki, ott 1200 a napi belépõ, és ezért adnak biztosító felszerelést, meg oktatnak is; de az everest gym is szimpi, csak ott +2500 a cucc a belépõ mellé....
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
bazzz
az ember nagy békésen nézelõdik jutube-on erre mit látok?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Dehamárittvagy.f@szom egy csomószor kellett kattintanom, hogy elaolvassam mindazt amit az öcsém törölt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na tessék.ez vegulis csak a legnagyobb kizaro indok
amugyis tul nagy. meg ilyen sotet megbizhatatlan alakoktol nem szivesen veszek semmitse :matrix:
Tam, eladó az egyik Mondeom. Igaz, nem jobbkormányos.
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
sztem behuztátok csak azt felejted el hogy Hozé lámpával átlátni a függönyön...2 mp-nél hoszzabb rávilágításnál meg felgyújtja függönytNaná!
Ilyen jegyre nálad sokkal jobb csajok is buknak!
Hozé!
Nem húztuk be a függönyt?
Megcsalsz te, te, te.