Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2008. október 21. - 19:16

p, mint pohár, k, mint korsó
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. október 21. - 19:15

múltkor 10 jéger + 1 sör---> no azért mosolygós volt a dolog, de még simán eljutottam a következõ szórakozóhelyig.. király este volt.Én üveg jagerrel kezdek. Nem értettem sör minek jéger mellé. 8 jéger egy sörrel azt kész.

LL: de így azért elég durva szám jönne ki...
Írta 2008. október 21. - 19:13

Írta 2008. október 21. - 19:13

Legjobb sör a borsodi.
Én üveg jagerrel kezdek. Nem értettem sör minek jéger mellé. 8 jéger egy sörrel azt kész.
Aki ismer tudja milyen vagyok. Nah alkohol téma befejezve
:D
Edit: Én sem értem

Én üveg jagerrel kezdek. Nem értettem sör minek jéger mellé. 8 jéger egy sörrel azt kész.
Aki ismer tudja milyen vagyok. Nah alkohol téma befejezve

Edit: Én sem értem

Írta 2008. október 21. - 19:00

nálunk ez a sorrend: p+2,k+4,p+6,k+8,p+10, stb...ezt így idd végig, ennyi már bõven elég.
de ha berakod a k+2-t elõre meg a p+4-et a k+4 után, akkor a p+6 már rendesen üt..
minél töményebb, annál haladóbb. sz*r sörrel nem érdemes kísérletezni, ahogy nagyon karakteressel sem...csapolt és _csak_ csapolt borsodival, illetve bármilyen dreherrel érdemes, azokkal nagyon jó.

minél töményebb, annál haladóbb. sz*r sörrel nem érdemes kísérletezni, ahogy nagyon karakteressel sem...csapolt és _csak_ csapolt borsodival, illetve bármilyen dreherrel érdemes, azokkal nagyon jó.

Írta 2008. október 21. - 18:54

talán mert töményebb? .)
most jövök rá hogy ez a felvonulás móka nem a velodromba megy hanem a parkba.:wallbange
most jövök rá hogy ez a felvonulás móka nem a velodromba megy hanem a parkba.:wallbange
Írta 2008. október 21. - 18:29

Dehidratáltsággal nincs baj. Csak a fejfájást nem szeretem. Alap, hogy sámánvíz van az ágy mellet, éjjel ne kelljen a csapra csatlakozni.
Erre se gondoltam még, mármint h el lehet szivni a fûszoknyát...
:)
Jégesõt nem szeretem kárt tesz kocsikba. Majd kiprobálom.
Ilyen kis okosságokat mindig elõszeretettel szoktunk kiprobálni. Amugy miért halado a pohár/jager ?
Erre se gondoltam még, mármint h el lehet szivni a fûszoknyát...

Jégesõt nem szeretem kárt tesz kocsikba. Majd kiprobálom.

Írta 2008. október 21. - 18:29

Írta 2008. október 21. - 18:22

berki, a szoknyáját elszívod, aztán megd/\god.
amúgy mondtam: 1.5 liter víz - nem leszel dehidratált reggel...brr, utálom még másnap délután is a komló/maláta kesernyés ízét "rágni"-, bele 2-3 aspirin c+ - nekem bevált.
próbáld ki a következõt: korsó sörbe 2 vagy 4 centi jäger, illetve haladóbb verzióban ugyanez, csak pohár sörbe. 3-4 kör után már biztos, hogy "jége'sõõõ'"-t fogsz kérni;)

amúgy mondtam: 1.5 liter víz - nem leszel dehidratált reggel...brr, utálom még másnap délután is a komló/maláta kesernyés ízét "rágni"-, bele 2-3 aspirin c+ - nekem bevált.
próbáld ki a következõt: korsó sörbe 2 vagy 4 centi jäger, illetve haladóbb verzióban ugyanez, csak pohár sörbe. 3-4 kör után már biztos, hogy "jége'sõõõ'"-t fogsz kérni;)
Írta 2008. október 21. - 18:21

errõl tud valaki valamit?
http://port.hu/pls/f...estival_id=4123
kerestem cm-en de nem találtam, szóval nem lehet valami nagy valami...
meg mondjuk juve meccs is lesz, ami azért elégg visszatartó erõt képez nálam
8körül pont nyugatinál leszek, meglesem én ha lesz..
Írta 2008. október 21. - 17:59

hagyjuk már ezt...lehet menni felszedni, udvarolni, apjával kezet fogni, fizetni stb...sok mód! ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2008. október 21. - 17:53

Írta 2008. október 21. - 17:50

hát ha sokat veszel be és sokat iszol rá akkor láthatsz fûszoknyás lányokat

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
vendég_Charon_*
Írta 2008. október 21. - 17:49

Írta 2008. október 21. - 17:46

Szoval akkor inkább reggel vegyem be korán, h ne fájjon fejecském? félõs, h a hétvége fejfájos lesz.
szülinapok meg hasonlovak lesznek. Jah meg fûszoknyás lányok, bár ebbe csak reménykedem. 
Dave, google szar, kérdezek nem felel, csak kidob pár szart. Nekem meg olyan kell aki már probálta is. Én nem algopirintõl akarok beállni, hanem azt akarom ne fájjon a fejem másnap. Ezért kérdeztem h este bevehetek e alkohollal lefekvés elõtt mint azt a para valamit (ami nincs most) vagy nem.De porbálom elkerülni másnapos állapotot, bort borral, sort sorrel.
Jah és kérdésem amugy is kezelési utmutato elolvasása után volt.
Válaszotokat pedig köszi.

Dave, google szar, kérdezek nem felel, csak kidob pár szart. Nekem meg olyan kell aki már probálta is. Én nem algopirintõl akarok beállni, hanem azt akarom ne fájjon a fejem másnap. Ezért kérdeztem h este bevehetek e alkohollal lefekvés elõtt mint azt a para valamit (ami nincs most) vagy nem.De porbálom elkerülni másnapos állapotot, bort borral, sort sorrel.
Jah és kérdésem amugy is kezelési utmutato elolvasása után volt.

Válaszotokat pedig köszi.
Írta 2008. október 21. - 17:45

sorkatonai szolgálat alatt teszteltük, simán megférnek egymás mellett
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. október 21. - 17:45

berki: google 3 találat az "algopyrin+alkohol"-ra :
forrás: http://bemutato.novo...leiras=10009791
elvileg nem lehet gyógyszert meg alkoholt együtt, de én 2 azspirin c+ pezsgõtablettát másfeles vízben oldva simán nyomom, mielõtt bedõlnék egy kiütõs este után...és nem vagyok másnapos.
Az alkohol hatását fokozhatja.
.
Az alkohol hatását erõsítheti.
forrás: http://bemutato.novo...leiras=10009791
elvileg nem lehet gyógyszert meg alkoholt együtt, de én 2 azspirin c+ pezsgõtablettát másfeles vízben oldva simán nyomom, mielõtt bedõlnék egy kiütõs este után...és nem vagyok másnapos.

Írta 2008. október 21. - 17:43

miért ne lehetne? beveszed iszol nyeled ennyi!
viccet féle téve, elvileg nem lehet ilyeneket, de egy pár sör mellé én simán beveszem, ha hasogat a fejem
másnaposan meg ha kell eleve az elsõ lenyelendõ dolog nálam
viccet féle téve, elvileg nem lehet ilyeneket, de egy pár sör mellé én simán beveszem, ha hasogat a fejem
másnaposan meg ha kell eleve az elsõ lenyelendõ dolog nálam
Írta 2008. október 21. - 17:37

Én olyan helyen szeretnék, ahol fûszoknyás lányok hoznak nekem inni valót meg ha kérdezek valamit akkor megmondják. 
Aztat megtudja nekem mondani valaki, h algopirint be lehet e venni ittas állapotba illetve elõtte/utána?

Aztat megtudja nekem mondani valaki, h algopirint be lehet e venni ittas állapotba illetve elõtte/utána?
Írta 2008. október 21. - 17:37

minek, hátha segít?
edit:
Berki
Tudnál élni!
edit:
Berki
Tudnál élni!