normafa kérdés: beszélgettem kicsi zöld emberkékkel, hát érdekes véleményük volt a normafa környékén való kerékpározásról :-)
kiváncsi vagyok mikor állnak rájuk.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Itt olvasgass!hali
új vok még a DH-ban és nem tom hol vannak pályák meg nagyjából a DH-ról semmit.kimondottan nem is DH bicóm van hanem 1 MTB-m
ha valki tud segíteni az léci írjon akár pályákban( CSAK NORMAFÁN!!!!!!!!!!)
KÖSZI:DVD9
mé' tönkretetted ?
most standbyban vagyokmajd tavasztól dolgozom....
mé' tönkretetted ?párszor;) lehet, hogy megy a hátsó kerekem a napokban hozzátok..
párszor;) lehet, hogy megy a hátsó kerekem a napokban hozzátok..na ezért nincs nálam msn
vagy ezt már mondtam ?
na ezért nincs nálam msnne szólj be neki, mert odamond még a végén msnen:D
miért kérdezgetsz ilyeneket?Valakinek elfekvõbe Tucana váz?
Iszonyatosan jó meccs volt, figyelem már pár éve az NFL közvetítéseket, de ilyet még nem nagyon láttam. Az utolsó másodpercig izgalmas volt és pár centin múlt, hogy nyert a Saints, aminek örülök. Ha pont a kedvenc csapatomat látom élõben akkor nyerjenek már
Ilyen hangulatot még egy európai focimeccsen sem tapasztaltam, mindenki pacsizott mindenkivel, mindegy kinek szurkolt.
Kifogtam a balomra egy 2méteres 120kilós fekát aki pont SanDiego fan, eleinte tartottam tõle, csúnyán nézet, hogy mit örülök, mikor ellenük fújtak. De a szép játékoknál volt "gimifájv".
Szóval életreszoló élmény volt, jövõre is megyek
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960de ennek legalább volt stílusa, nem?