Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

interpolálja

hd forever..szopás...

pontosan arról volt szó, de ez régen volt

amúgy akkor is szar lesz :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
interpolálja

hd forever..szopás...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Én meg azt mondom, hogy ez a kamu kategória. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy 720x576 felbontású anyagból hipp-hopp tökéletes 1280x720-s vagy 1920x1080-s anyag lesz, ami összehasonlítható egy valóban ilyen felbontással rendelkezõ képanyaggal?
Volt szerencsém már látni néhány upscaling anyagot, és nem voltam hanyatt esve tõle.
Inkább azt válogatnám meg, hogy milyen lejátszót veszek, mert ott aztán van minõségi szórás rendesen.

azt vhogy úgy fogalmazta egy dekoros haverom , ilyen nagyformátumú inkjet nyomtatókról beszélgettünk, s valamelyik marketinges elsütötte hogy ezzel a szoftverrel egész kisméreetû szarrá tömörített fájlból is penge posztert lehet nyomtatni..erre haver "ha nincs meg benne a bit, akármit csinálsz vele az szar lesz"....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
persze hogy kamu
nem kerdes
a nem letezo informaciot honnan veszi?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én meg azt mondom, hogy ez a kamu kategória. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy 720x576 felbontású anyagból hipp-hopp tökéletes 1280x720-s vagy 1920x1080-s anyag lesz, ami összehasonlítható egy valóban ilyen felbontással rendelkezõ képanyaggal?
Volt szerencsém már látni néhány upscaling anyagot, és nem voltam hanyatt esve tõle.
Inkább azt válogatnám meg, hogy milyen lejátszót veszek, mert ott aztán van minõségi szórás rendesen.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
upscale nem szép dolog
ipodot is össze lehet kötni a tv, az is upscale...

oled, vagy lézeres aaaaz nyami :]

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

nekem meg olyan a lejatszom, ami tudja az "upscaling"-et szoval elvileg feljebb dolgozza a felbontasat a normal dvd-nek akar 1080p-ig is. aztan persze hogy ebbol mennyi a kama azt nem tudom, de en meg vagyok elegedve vele. meg mivel tudja a divx-et is, lehet rajta nezni a kaloz muvikat ezerrel :) es ezek mellett nem volt draga [toredeke egy blueray lejatszonak]

Nem 1080i az? Mindenesetre fini lehet! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a kis evo aranyos

nekem nem van tevem
nem is lesz

de lesz egy kurva nagy monitorom

-hirtelen elotunt egy oldalnyi hsz-

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Felhívtam õket és szépen,nyugodt hangon közöltem velük a tényeket.
Cserekészülék vagy csereutalvány,hétvégén dõl el. Úgy néz ki mégis korrekt a cég.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sajnos a nem rég módosított törvény szerint csak törekedniük kell a 30 napon belüli javításra. Cserét akkor kérhetsz, ha nem tudják megjavítani, vagy a javítással töltött idõ neked "aránytalanul nagy hátrányt" okoz. Éljen a pontosan definiálható uniós rendszer. Ahol kellene ott nem akarjuk átvenni. Pl:garancia, fiztések, regadó, stb...:(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Az normális, hogy 5 hete javítanak garanciában egy olajradiátort? LEhet újat kérni ilyenkor? 11 fok van az irodában,a fõbérlõ a hétvégén "elfelejtett" fûteni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Viszont HD, vagy full HD beállításához mindenképp használj ilyet:
http://www.burosch.d...t.php?coID=136
Nem kicsit szar a gyári setup...

Most meg megyek fát vágni.Ideális -5 fok, és 70-es szél van:(
Az elõbb megnéztem a déli sarki kutatóbázis építését, és máris átérzem a helyzetüket:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem meg olyan a lejatszom, ami tudja az "upscaling"-et szoval elvileg feljebb dolgozza a felbontasat a normal dvd-nek akar 1080p-ig is. aztan persze hogy ebbol mennyi a kama azt nem tudom, de en meg vagyok elegedve vele. meg mivel tudja a divx-et is, lehet rajta nezni a kaloz muvikat ezerrel :) es ezek mellett nem volt draga [toredeke egy blueray lejatszonak]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
haggyad azt' tibi
az életet élõben kell nézni, az élességet meg 40+ fölött beállitja az optikus ;-)
csak képernyõ elõtt nyugodtabbak/kezelhetõbbek irányíthatóbb gondolatokkal rendelkezõk vagyunk

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nincs is jobb, mint a celebeket, a reklámokat fullHD-n nézni. :)
Ami értelmes filmet kiadt(n)ak, az jó kisebb képernyõn is...szerintem...de lehet, hogy csak már öreg vagyok a lelkesedéshez :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

Az áruházakban sosem állitják be rendesen a tv-ket,nem tudom milyen antenna rendszert használhatnak,de szerintem inkább abban van a hiba hogy túl sok készüléket kapcsolnak rá a hálózatra.:chin:
A focival meg mint sporttal tele van répám egyszerûen utálom úgy a külföldit mint ahogy a magyart is(még jó hogy legalább az extrem sport-on nem adnak focit :D).
Foci helyett inkább golf-ot nézek vagy bármi más erõszak ill durvulás mentes sportot.:wtf:

Ja, akkor ezért látszik mindegyik olyan szemcsésnek.:)
Valami ilyesmire is gondoltam...de nagyon nem voltam benne biztos.

Majd mesélnek a többiek, milyen élethû, meghogy összetévesztik az ablakkal:p

A foci nem durva...
K1, Muay thai...ezek a legszebbek.
Nézni nem, csinálni szeretném:)
Golfot meg egyáltalán nem tudok nézni, focit még annyira sem.:D
Tenisz, na az király.:cool2:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hellohd.hu (lehet fikázni, de van)
meg egy éven belül lesz vagy 10 új szolgáltató, aki hd-ban ad.
nem kell kékréj ahhoz, hogy valamit 1080p-ben nézhess. és jellemzõen itt az emberek nem egy évre vesznek ekkora tévéket.
szerintem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nagyon vicces, Charon..:D

na igen, ez merült fel most így az elõbb, hogy bluray még nincs, talán amikor emberibb árban (20-25k) lesz lejátszó - de ahhoz meg kell valami rendes hangrendszer is, az viszont biztos, hogy nem lesz ott, ahol a tv lenne...szóval dvd, néha gép lenne rákötve, meg tv.

elég lesz az a hd ready, azt mondom. és akkor már sony, abban eddig nem csalódtunk - bár én a Samu felé hajlok LCD téren, de az fekete. pana-k is jók, de sony lesz szerintem a befutó...elmegyek a héten a westendbe, ott egymás mellett van samsung-sony-panasonic bemutatóterem.:D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

én amikor néztem áruházakban, akkor a képminõség nem volt megnyerõ, legalábbis közelrõl.(lehet nem is a TV-k hibája, mert mindegyiknél ezt tapasztaltam:))
messzebbrõl viszont szép. de a magyarok akko' se tudnak jobban focizni benne, Full HD ide vagy oda.:D

Az áruházakban sosem állitják be rendesen a tv-ket,nem tudom milyen antenna rendszert használhatnak,de szerintem inkább abban van a hiba hogy túl sok készüléket kapcsolnak rá a hálózatra.:chin:
A focival meg mint sporttal tele van répám egyszerûen utálom úgy a külföldit mint ahogy a magyart is(még jó hogy legalább az extrem sport-on nem adnak focit :D).
Foci helyett inkább golf-ot nézek vagy bármi más erõszak ill durvulás mentes sportot.:wtf:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

nem is igazán a méret, hanem a távolság számít... 2m-nél távolabbról szerintem fölösleges 32" ilyen felbontással, nem fogják látni a különbséget.
Mit szeretnének fullHD-ban nézni a tv-n? Ha gyûlnek otthon a bluray filmek, akkor nemszóltam, ha viszont jórészt TV megy majd rajta, akkor szerintem meg fogják bánni elõbb-utóbb a nagy felbontást. (arról nem beszélve, hogy a fullHD többet is fogyaszt :) )

naja, mind a 3 BlueRay DVD-nél, amit véletlen kölcsönkap az ember valahonnan? :)

tv-re, DVD-hez, VHS-hez bõven SOK is a HD Ready is ... :)
pazarlás legalábbis a jelen állás szerint, az biztos... :)