pontosan arról volt szó, de ez régen voltinterpolálja
hd forever..szopás...
amúgy akkor is szar lesz

pontosan arról volt szó, de ez régen voltinterpolálja
hd forever..szopás...
azt vhogy úgy fogalmazta egy dekoros haverom , ilyen nagyformátumú inkjet nyomtatókról beszélgettünk, s valamelyik marketinges elsütötte hogy ezzel a szoftverrel egész kisméreetû szarrá tömörített fájlból is penge posztert lehet nyomtatni..erre haver "ha nincs meg benne a bit, akármit csinálsz vele az szar lesz"....Én meg azt mondom, hogy ez a kamu kategória. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy 720x576 felbontású anyagból hipp-hopp tökéletes 1280x720-s vagy 1920x1080-s anyag lesz, ami összehasonlítható egy valóban ilyen felbontással rendelkezõ képanyaggal?
Volt szerencsém már látni néhány upscaling anyagot, és nem voltam hanyatt esve tõle.
Inkább azt válogatnám meg, hogy milyen lejátszót veszek, mert ott aztán van minõségi szórás rendesen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
nekem meg olyan a lejatszom, ami tudja az "upscaling"-et szoval elvileg feljebb dolgozza a felbontasat a normal dvd-nek akar 1080p-ig is. aztan persze hogy ebbol mennyi a kama azt nem tudom, de en meg vagyok elegedve vele. meg mivel tudja a divx-et is, lehet rajta nezni a kaloz muvikat ezerrel
es ezek mellett nem volt draga [toredeke egy blueray lejatszonak]
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Az áruházakban sosem állitják be rendesen a tv-ket,nem tudom milyen antenna rendszert használhatnak,de szerintem inkább abban van a hiba hogy túl sok készüléket kapcsolnak rá a hálózatra.:chin:
A focival meg mint sporttal tele van répám egyszerûen utálom úgy a külföldit mint ahogy a magyart is(még jó hogy legalább az extrem sport-on nem adnak focit).
Foci helyett inkább golf-ot nézek vagy bármi más erõszak ill durvulás mentes sportot.:wtf:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én amikor néztem áruházakban, akkor a képminõség nem volt megnyerõ, legalábbis közelrõl.(lehet nem is a TV-k hibája, mert mindegyiknél ezt tapasztaltam:))
messzebbrõl viszont szép. de a magyarok akko' se tudnak jobban focizni benne, Full HD ide vagy oda.
naja, mind a 3 BlueRay DVD-nél, amit véletlen kölcsönkap az ember valahonnan?nem is igazán a méret, hanem a távolság számít... 2m-nél távolabbról szerintem fölösleges 32" ilyen felbontással, nem fogják látni a különbséget.
Mit szeretnének fullHD-ban nézni a tv-n? Ha gyûlnek otthon a bluray filmek, akkor nemszóltam, ha viszont jórészt TV megy majd rajta, akkor szerintem meg fogják bánni elõbb-utóbb a nagy felbontást. (arról nem beszélve, hogy a fullHD többet is fogyaszt)