Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Itt megáll a tudomány... Hova, merre? Passz.

Zsákutca érzés.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Már lejárt a mûszaki.
A hivatalos út pedig az okmányiroda szerint: adásvételi a motorcserérõl, eredetvizsga, átírás, KPM vizsga.
Ha ezt nem a telefonba mondja, hanem elõttem áll, akkor tuti felgyújtom a spinét.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a bank mit szólna ehez. Az autó ugyanis lízinges.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
És ha megfogtak volna, és ellenõrzik? Na az lett volna egy szép móka - mert õk is csak azt a számot látják, ami a nyilvántartásban van - ezzel nem egyezik a forgalmid. Ilyenkor valaki hamisít. És ugye az állam nem lehet az..... :o
Csak a felhasználó.

Magyarország :love:

Hétfõn azt hiszem érdemes lenne telefonálnod - valami egyszerû, gyors módot említett, amit már végigzongoráztak egyszer egy másfél éves!!!!!! autónál, ugyanilyen helyzetben. Lehet megéri jobban, mint az államra várni. Mert akkor azt hiszem egy ideig még nem autózol, ha mostanában jár le a papír. És persze ezt is benyelni tõlük.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A sráccal nem beszéltem. Elõször, az okmányirodában próbálkoztam, mivel õk rontották el. Lehet, hogy feljelentést kéne tenni. A rendõrség már csak le tudja kérdezni, hogy milyen számú motor volt 05.21.-én a kocsiban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Na ez a LOL... és tanácsot sem adtak, hogy ki tudja? Pedig valahol KELL lennie lekérdezhetõ nyomnak errõl.

Csak immunis az ország, meg a közalkalmazottak az állapolgárokra :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Thez, képzeld az okmányiroda nem tudja lekérdezni a korábbi eredetvizsga papírjait.

Rohadjanak meg. És még sírnak a 13. havi miatt. Majd, ha legalább a 12-ben dolgoznak, majd akkor.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Boldogot Az Andrásoknak :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kela: nosza neki újra :)

engem BME írásbelin valahgoy ugyanígy nem jött össze.

Szóbeli elsõre...

így fogtam magam, beintettem, és megcsináltam elsõre a goethe institut nyelvvizsgáját. amit még külföldön is elfogadnak, szemben a bme, rigó félével.. (vagy ez változott már?)

így most van 2 nyelvbõl 2.5 nyelvvizsgám :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

ne is mondd..:( a viszga pontilag bõven meglett ,de a magnós részen nem értem el a minimumot, így érvénytelen a vizsga..:( ---> mehetk újból, amit nagyon sajnálok, mert nagyon jól mentek, mind a levelek 30/27 , írásbeli feladatok 20/16 és a szóbeli is simán meglett, csak a k.rva magnó volt számomra most nagyon nehéz. ( egyik 20 perces blokk a szaglással foglalkozott , itt háromból mondatból kell a helyeset kiválasztani a hallott tartalom alapján,10 ilyen van, míg a másikban az adatvédelemrõl volt szó és itt a kihagyott helyekre 10 szót kelllett beírni a hallottak alapján----> sajnos ez nem ment... ez csak 20/7( középfokon átmentem volna ezzel, felsõn 10 kell:( ) lett , ami az elõzõ gyakorláskor 15 volt nekem. Szal hiába lett összesen 73 pontom és 60-tól meglenne mehetek újból:( Még nem tudom, hogy érdemes-e energiát fordítani rá...

ez eleg szivas. nekem is csak azert van felsofokum mert kettannyelvuben erettsegiztem. normal nyelvvizsgan soha nem csinalom meg...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

nincs affinitás tanulni :(

nekem se, pedig kéne :(

amúgy a 3.-ra a legjobb költözni lift nélkül, olyan környéken ami nagyon belváros nagyon egyirányú utcák vannak azok is ált. beállva a dugótól ill. parkolóhely felejtõs...na ekkor jön a hétvégén éjszaka-hajnalban pakolás ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Majd dedikálj egyet :)
Apropó, nyelvvizsga hogy sikerült ?

Bódog Andris napot az érintetteknek!

ne is mondd..:( a viszga pontilag bõven meglett ,de a magnós részen nem értem el a minimumot, így érvénytelen a vizsga..:( ---> mehetk újból, amit nagyon sajnálok, mert nagyon jól mentek, mind a levelek 30/27 , írásbeli feladatok 20/16 és a szóbeli is simán meglett, csak a k.rva magnó volt számomra most nagyon nehéz. ( egyik 20 perces blokk a szaglással foglalkozott , itt háromból mondatból kell a helyeset kiválasztani a hallott tartalom alapján,10 ilyen van, míg a másikban az adatvédelemrõl volt szó és itt a kihagyott helyekre 10 szót kelllett beírni a hallottak alapján----> sajnos ez nem ment... ez csak 20/7( középfokon átmentem volna ezzel, felsõn 10 kell:( ) lett , ami az elõzõ gyakorláskor 15 volt nekem. Szal hiába lett összesen 73 pontom és 60-tól meglenne mehetek újból:( Még nem tudom, hogy érdemes-e energiát fordítani rá...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Majd dedikálj egyet :)
Apropó, nyelvvizsga hogy sikerült ?

Bódog Andris napot az érintetteknek!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ne sírj, én épp novellát írok...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nincs affinitás tanulni :(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

egy ido utan majd gyilkolni tudtok majd, ha a masik megkerdezi, hogy "Hol van a xy?" nalunk be lett tiltva ez a kerdes :D

Nálunk is tiltott. :) Mondjuk Párom azt tudja, hogy mit mivel csomagolt össze, én meg azt, hogy merre van az a zsák/szatyor/doboz.
Tegnap este egy szál alsóban fedeztem fel, hogy testápolót vittem magammal a zuhany alá és nem tusfürdõt. Persze hova lett volna elpakolva, ha nem a garázsba :D

elpakolás - nos ma estére aminek van helye, az odakerül; aminek nincs, azt rendszerezve minimális méretû helyre összerakom, mert
a jövõ hét második felében csempézünk a konyhában, gletteljük a háló- és elõszobánkat és konyhát, hétvégén meg jön a festõ és gurítja mindezt. Egy hét múlva meg még a konyhaszekrény is össze lesz legózva talán ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mi van Dig sráccal?

Thez is nagyon szeretné tudni.

Kispálék megint kitettek magukért.3 új számot játszottak.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ok, tehát nem nyilvános.
Én azért (már régóta) sajnálom, hogy nincs itt...

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
eltunt mert el akart tunni. kb ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nagyon nagyon rég meg akartam már kérdezni:

Mi van Dig sráccal? Már egy éve nem járt erre, ráadásul mióta lefogyott, fel sem ismerném az utcán, így lehet ezerszer elmentem mellette...

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekunk csak 2 hetig volt a nappali kaotikus dobozraktar.

egy ido utan majd gyilkolni tudtok majd, ha a masik megkerdezi, hogy "Hol van a xy?" nalunk be lett tiltva ez a kerdes :D

RAUH-Welt
B E G R I F F