Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
A bratyó egyébként lelkiismeretileg jól van? Gondolom, egy ideje nem jártok össze borozni.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
engem saját unokabátyám rángatott bele egy autóhitelbe...
Rendszersen hivnak , hogy nem fizettem be az ahavi csekket és hogy mikor óhajtom befizetni, jahh BAR listás lettem...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nálunk egyszer leharcolt céges autókra lehetett jelentkezni vevõnek. Egy haverom megkért, hogy én is jelentkezzek, mert egy külsõs ismerõsének kellett volna így az autó. Meg is "nyertem" az egyiket, sikeresen le is papiroztunk mindent, de még évek múlva is kaptam önkormányzati felszólítást, hogy fizessek be valami adót. A hivatal tévedett, de azóta semmi ilyenbe nem tudnának belerángatni.
Rebell: eszedbe ne jusson

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igen, erre mondjak, hogy "no such thing as a free lunch"

vagy pilotajatek ami pont akkorra borul be mire neked jonne a kifizetes, vagy tokre illegal, es akkor varhatod hogy mikor dob fel valaki.

nem eri meg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Mit lehet csinálni, ha egy "üzleti" lehetöséget kap az ember egy "alvilági", balkán ismerösétöl, ami 6 hónap alatt 100% profitot dob?

Mennyire érdemes ilyenen elgondolkodni?

pár hónapja keresett meg egy ismerõs, õ nem alvilági, csak mindig benne van valamiben a keze....
ingatlan biznisz lett volna, papiron adás-vétel, mert az ismerõse nem kap hitelt, aztán mindenféle átírások, ismerõs ember ingatlana nevemre iratva biztosítékként, meg hasonlók. harmadik embernek kellettem volna, kaptam volna elvileg a "nevemért" 5-600k kp-t pár hónap múlva.
nagyon nem tetszett a dolog, megkérdeztem ügyvéd barátot mit szól hozzá... azt mondta most is van pár ilyen "ügyfelük", akik csak a nevüket adták, aztán persze kiderült hogy a szóban sima biznisz az bizony bûncselekmény :)
csodák nincsenek :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Ice: okos döntés volt:) - a blahán csak beton van, ott aztán áshattál volna napestig, mire pénzt találsz...:D

CJ: ósánban is van, 1200 forint, windtex-es.

edit: jahogy ez mintájában bicajos - én ilyen sisak alá húzhatós, feszülõsre gondoltam...:D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Valaki tudna nekem adatokat mondani a Bikemag újság, honlap és fórum nézettségérõl stb.?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Mit lehet csinálni, ha egy "üzleti" lehetöséget kap az ember egy "alvilági", balkán ismerösétöl, ami 6 hónap alatt 100% profitot dob?

vezetõ szerep kell egy mo-i pártban, s semmi gond. s akkor meglehet a 4-500% is,s év végén még vmi díjat is kaphatsz "a köz-ért"
ilyesmi

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
terjed az alvilág úgy látszik :(
múltkor egy nem fehér emberke, tudjátok akikbõl jó sok van ebben az országban, a blaha aluljáróban jött oda megkérdezni, hogy akarok -e gyorsan sok pénzt keresni, hát nem akartam :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

viszonylag normalisan nezel ki
remelem a piros felsos a bordad

még nem oldalborda,de reménykedek benne.szülinapját ünnepelte,kicsit sokat ivott...van ilyen.ezen is át kell esni egyszer :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

100 %-ért elhajtani a pi...a.
3-400 %-nál esetleg elgondolkodni.....figyelembe véve azt persze hogy a hideg pisztolygolyótól csúnya tüdõgyulladást lehet kapni, illetve az említett lehetõség a jó sok szakállas nõ társaságának élvezetére
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Találtam a Corában bicajos sapit, ezresé'

Nagyon fajin, megyek ma megveszem, nézzétek meg az újságban.

edit:
http://cora.hu/akcio...lak/193/page/2/

Elsõ sor utolsó lap.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

semennyire

inkább a 100%, h baleknak kellesz csak , h behúzzák a lovettát..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Ha valaki szereti hosszútávon sok férfi társaságát non-stop, akkor bele kell vágni! Ha nem, akkor meg legalább nyugodtan alszol továbbra is, és nem csak képrõl látsz p****t!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Mit lehet csinálni...

Nagy ívben elkerülni.
Vagy belevágni, mert ugye csábító, de hamar megütheti az ember a bokáját.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az biztos, hogy nincs ertelme

bbb: sejtettem

tenyleg cuki vagy J
csak az a gyermeteg mellszor az rontja a kepet.
majd melled allok
/szembe vagy hattal mindegy/

akkor jo ha eltartja a polot

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mert túl hamar elõkerült a Jéger a zsebbõl? :P

Szerintem nekem volt már.
De f@szság. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem lehet, hogy volt már, csak szentem nem volt idõm rá, hogy ezt megállapítsam. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
az mijaz a világváge hangulat?

olyan "egyik szemem sír a másik meg haj"?

vagy a "szar kedvem van mert szar zenét hallgatok" hangulat?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító