Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ez NAGYON DURVA! de kíváncsi vagyok ki fogja megvenni!
http://piacter.bikem...t=183959&cat=12
magától kicentírozza a kereket, vagy mit csinál ez a szörnyeteg???

Talán 2 éve árulja már, a tavaszi kiállítás Yasec standján is ott volt. Tény hogy nem olcsó, de csak azért mert prototípus.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

akkor valamit nem jol szamoltal. egy 42" tv-t ne masfel meterrol akarjal mar nezni :)

pedig a moziélményhez erre lenne szükség :) (nyilván a tv mûsorokat teljesen fölösleges ekkora méretben nézni)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor valamit nem jol szamoltal. egy 42" tv-t ne masfel meterrol akarjal mar nezni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Nem tudom eldönteni, hogy szörfoktató legyek balin, vagy favágó újzélandon...

Mindkettõ;) félévenként cserélgetsz:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha jól számoltam, akkor a közelítõleges ajánlott képátlók a következõ távolságokról horizontális 30° látószög esetén:

1 méter - 62 cm
2 méter - 123 cm
3 méter - 184 cm
6 méter - 369 cm
9 méter - 553 cm
12 méter - 737 cm

:D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Bazzz

The Z. bo. szü. :)

tvenifor..t.

favágó újzélandon? érdekes lehet :D

Ride everywhere.

.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

hmm, bringaval eszakon.
riszpekt!
meselj mi van veled?

Nem nagy szám, gépmadár vitte a lovakat :) (amúgy sátrastúrás paradicsom - legális vadkempingezés fogalom nélkül, beszabehu-típusú tájak, tágas területek - értsd: kevés pari - és persze rengeteg sztereotíp szõke suna)

Mi van velem? Most épp dübörgök, mint a magyar gazdaság :) Nem tudom eldönteni, hogy szörfoktató legyek balin, vagy favágó újzélandon...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Az a 120 centi is bõven elég, mondjuk egy eredeti dvd szép rajta de ami a normál tv-ból jön az pixeles leszen...

Ez a centírállvány meg bekaphatja, egy átlag pontatlan vázhoz használhatatlan kereket lehetne vele fûzni.
Megyek is a szar vázamhoz félrefûzni... ;)
Dt-t többet nem veszek, 3 szakadt ki tegnap, most épp fûzöm át sapimmal..

Ride everywhere.

.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülye! :D

Csak okosan kell vásárolni...
De ezt Te jobban tudod! ;)

Ja és karácsony elõtt még össze kéne futni!
Adnék bort.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Nekünk van, de a keretbe épp nem fér bele... :P

újgazdakéknak kuss :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Thommey, kinek van minimum 10-12 méteres nappalija?
Azoknak meg belefér a keretbe.:)

Nekünk van, de a keretbe épp nem fér bele... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

én úgy hallottam hogy a tv-vel szemben ülve, magad elõtt kinyújtott kéznél, ökölbe szorított kézfejjel az öklödnek el kell takarnia a képernyõt, és akkor jó a távolság

aki ezt mondta, annak biztos nem volt pénze nagyobb tévére :)
az emberi szemnek a 30°-os nézési szöget lefedõ kép állítólag az ideális (tehát szemben ülve 30°-os szöget kellene bezárnia a kép két széléhez húzott érintõnek), ha van valakinek kedve az kiszámolhatja ez mekkora lenne egy átlagosnak mondható 3m-es távolsághoz :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sokan valamiféle szoftver vagy elektronika segítségével oldják meg, hogy ha valami gyorsabban mozgó kép (pl. forma1) van, akkor azt a tv érzékelje, és az ne legyen utánhúzásos...de pl. a panának van olyan tv-je, ami 100 Hz LCD...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez inkabb valami unatkozo milliomos bicikligyujtonek valo, aki ugyan soha nem fogja hasznalni, mert szervizbe viszi a kereket centiroztatni, de az otthoni muhelyben jol mutat.

aki centirallvanyt hasznal, az bringaboltban dolgozik. aki bringaboltban dolgozik, annak nincs ilyenre ennyi penze. szoval szerintem ez igy ebben a formaban nagyon szep, de ertelmetlen.

a park tool professional centirallvanya 275font. ez a szines csoda 1500 euro. pedig nem tud tobbet. aki a park allvannyal nem tud centirozni az ezzel se fog.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Baaa ss us ez aztán precíziós szerkezet és gyönyörû, nem lep meg valaki karácsonyra vele?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.690 hozzászólás
Ennyiért már fûzze is be ! És adjon kávét is !
Hát, lehet, hogy 1 óriási forgalmú szerviznek megéri valahol Nyugaton. Ott biztosan más szervizdíjjak vannak.
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
LCD-nel mar elvileg nem olyan fontos hogy 100Hz legyen. a monitorom is csak 60. a tv nem tudom, de szerintem az is. es egyikse vibral.

ezt a centirallvanyt mar egy parszor megtalaltuk

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.690 hozzászólás
LCD tv-nél fontos, hogy 100Hz-es legyen ? Mert a képcsöves tv az vibrál, ez o.k, de az LCD monitorom nem vibrál semmit, pedig nem 100Hz-es.
Vagy ez nem így mûködik ? Nem ilyen egyszerû ?
Marci

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én ma a fukar áruházban egy ~180 centis LG-n bohóckodtam a wii-vel, kb. 3 méterrõl néztem, és biza' pixeles volt. kb. 7-8 méterrõl már egész jó volt....

a sony tv-katalógusban olvastam ilyet, hogy melyiket honnan érdemes nézni. azt írták, hogy ha eddig egy 32"-es CRT-d volt, akkor nyugodtan vegyél 40"-es LCD-t, a kettõnek ugyanaz az ajánlott nézési távolsága. megkeresem, ha érdekel valakit - kb. reális értékek, a legtöbb tv-gyártó katalógusai/adatlapjai ezeket ajánlják, ahogy olvasgattam (samu, pana, lg, philips, amit láttam)...