Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
igazábol egy elefánt, igy nem tudunk dûlõre jutni, mert bejovok neki, csak nem élvezzük a szekszet, és most azt mondta, h nem akar tolem semmit. CSak h kielégitsem piszkos fantáziátokat, kecske is volt már, túl szõrõs volt, de a tanga jol állt neki :)

Viccet félretéve, Probáltam azt h nem foglakozom vele, akkor emg nyigott h hanyagolom... de nem akar semmit. nah megyek felkötöm magam ...

csaj nem egyenlõ elefánttal, gyengébbek kedvéért :D:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

olyanba akinél tok esélytelen a dolog igy jo? :D Ne aggodj nõnemû lény. :)

Lény?? Nem feltétlen ember? Kecske talán? :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Olyan nincs hogy esélytelen ;)

Max szerezni kell 1 jó válóperes ügyvédet, meg a gyerekeit irasd a nevedre :D

Na de komolyan: Hagyd a pcsába és 1 hét múlva elõtted fog térdelni.
De azért szerezz be 1 pár csõ kukoricát hogy legyen min :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Mondom dázsvírem, nálam is ez van. Ülj le vele beszélgetni, és hidd el, a tudatodra fog jutni, hogy nem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
olyanba akinél tok esélytelen a dolog igy jo? :D Ne aggodj nõnemû lény. :)

Cj, nem most vagyok elõször szerelmes, de ez alegjobb. Csajjal probáltam már mindent, de neki nemjo igyse ugyse, ha meg nem foglakozom vele akkor emg nyig h nem foglalkozom vele. érti ezt valaki? azt akarja h foglakozzam vele, de nem akar semmit... hát komolyan.
Egy örök igazság a végére: A nõk és a férfiak sosem fogják megérteni egymást, mert a nõk a férfiakat a férfiak a nõket akarják...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

mi a francot lehet csinálni ha olyasvalakibe vagytok szerelmesek akibe nem kéne? borzaszto...

megnyugtattál... :)

Akibe nem kéne? Most jól elgondolkodtattál!

Nem tudom elképzelni, kibe nem kéne? Hug, nõvér.... ? Vagy valami pasi... ?

:)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
eddig ez alegjobb... :: ) Tiggeré :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Mondd el neki és lehet, hogy meggyorsítja a "gyógyulást"
...ja igen, Tig gyakorlatias tanácsa is nagyon hatásos...és legalább nem szenvedsz annyit :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

mi a francot lehet csinálni ha olyasvalakibe vagytok szerelmesek akibe nem kéne? borzaszto...

megdugni minden más nõnemût aqkit kicsit is érdemes aztán majd elmúlil
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Miért nem kellene? Nekem most múlik el egy olyan, akinél egyszer lett volna, nem lett, aztán most megint nem. Õ sem tudja. Savanyugabi kolléga tudja ki õ, sokat fárasztottam vele. :)

Befûztem egy kereket, king vagyok? :D Életem elsõ kereke.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

oohoo...

elmúlik.. idõvel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ja kettõ is van/ volt egyik a lenti "vasútállomás" részen egy meg a fentebbi parkolóban-egyik sem volt nyitva pedig úgy rápörögtem, hogy lángost fogok enni ott.

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Az a lángosos ami fentebb van? Egy kissé barna idõsebb ürge csinálta tavaly a lángost, de egyre kisebbeket. Meg is jegyeztük neki, hogy jövõre fánkot fog árulni? Át is adta a kaptafát másnak idénre... (jól tette)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
találkoztam én is a kisvasúttal mikor lilán voltunk múlthéten rendezvényesdin, örültem neki, hogy gondoltak a kiskölkökre ;)
bár nagyon ba**ta a csõröm, hogy a lángosos meg zárva volt :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én nem...csak barátnõmék is csinálták egy hétig, õ rénszarvas volt....onnan a képek...

mar megy egy pár heten...mikulásvonat...kikölköknek, pár iskola vesz részt benne

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Magellanboy: Te is találkoztás Süsüvel vasárnap? MI is egy jót tekertünk a Bükkben, ráadás meglepi volt a Süsü-nap Lillafüreden.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

mint a ...
:D

meg rövid is.....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Gúnyolódás? Ez az igazság, ne mondd, hogy nem így van, már Pelikán elvtárs is megmondta az összefüggést a habostorta és az élet között. (A szerencsés kivételek meg a szabályt erõsítik...)

Szombattól már elõre láthatólag otthon zabálom a bájglit (...na jó, azt még ha nem is, de szerintem lesz valami demo-promo anyag), úgyhogy... jövõre Kala! Vagy pedig bükki áúdór, ha benne vagy/tok. (Vannak déli falak is, és ha süt a nap, akkor fel sem kell öltözni ahhoz, hogy ne fázz.)

Nagy kalappal holnapra!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Az élet kemény!

Gúnyolódj csak!
Ha látom, hogy itt lófrálsz az üzenõfal közelében, nem kezdek el sírni, hogy holnap mennyire meg fognak buktatni, nem akarok én is céltábla lenni :)

Viszont vmikor (szombattól) mászás?