Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Jaja, boltban is kamásli után érdeklõdtem, rögtön ezeket tolták elém.

Ma én is voltam kint, tegnap megharagudtam a Magurára, úgyhogy felöltöztem fotoapparát, téli cucc.
Rendesen megizzadtam. Nyúlszõrös baki, meg SPD mûanyag izéje nem a legjobb. Holnap felteszek egy taposópedált.

Edge nagyon csirke, Tiggernek van igaza, 2.1 alatt nem szabad gumit venni. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem egy ilyenem van, nem nagyon szokik fazni benne a labam

Feltöltött kép

MW02

amugymeg most ez nem onreklam akar lenni de a BBB kamaslik eleg jok. van ezer fele, ha a legmelegebb kell, akkor speedwear/hardwear vagy ergowear. ez mind vizallo es neopren, jo vastag es rendesen megfozi a labadat ha nincs eleg hideg.

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Most értem haza a tekerésböl. Shimano cipö + báránybundás betét + neoprén védö + téli zokni.
Nem birtam öket levetni annyira fáztak/fájtak az újaim, a könnyem is majdnem kijöttek. Ilyet még nem éltem. Örülten fáj.

Holnaptól lejönnek a klik pedálok tavaszig, szerintem az vezeti a hideget a cipö belsejébe.

Épp azon filózok holnap spd-vel menjek-e, amihez ráadásul csak nyári cipõm van, de ha Te ennyi cuccal is átfagytál, asszem nem kockáztatok a patenttal, feldobom inkább a platformot+túrabakancsot.

Ui.:
Most látom lehet pár száz km a távolság közöttünk és itt nincs is olyan hideg. Hány fokban tekertél?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Sûrûn vitatkozol a hangokkal? :D

Nem. :)

csupán _talán_ rendbe hoztam amit eltoltam..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
akkor az már fagyás, vigyázni az ilyennel, mert nagy gondokat okozhat.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Most értem haza a tekerésböl. Shimano cipö + báránybundás betét + neoprén védö + téli zokni.
Nem birtam öket levetni annyira fáztak/fájtak az újaim, a könnyem is majdnem kijöttek. Ilyet még nem éltem. Örülten fáj.

Holnaptól lejönnek a klik pedálok tavaszig, szerintem az vezeti a hideget a cipö belsejébe.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
sajna igen, de most ennyi futotta nálam téliesítésre és ennyibõl jó lett a dolog -5-7 fokban 4+ órán keresztül, ez nekem bõven elég, ennél többet meg hidegebben nem nagyon mozgok kint. ár/érték arányban most ez bevált.

amúgy mennyi egy jó téli cipõ? gondolom 20 alatt nem úszható meg a dolog. Bár kétségtelen hogy hosszútávon a legjobb megoldás!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
NEm tudom, de a legtöbb kamásli 4-5 rugó:confused:

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nekem most nagyon bejött az új ötletem ;) miszerint vágtam a polifómomból egy egy talpbetétet a cipõmbe + vettem egy kamáslit hozzá. Eddig 2 óra után mindig kezdtek megfagyni a lábujjaim, de most 4+ órát simán gond nélkül elvoltam :) mondjuk alpvetõen egy adidas el moro-ról van szó ami nem annyira vékony cipellõ, igazából rendes cipõnek néz ki, de télen azért mégis húzza be a hideget a stopli, a polifóm meg jót tett a szigetelésnek.

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

az lesz,, csak nagyon drágák...szal nem tudom.

drága, de jópár évig csak egyszer kell megveni.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

na, váltó helyett inkább téli cipõt vegyél.

az lesz,, csak nagyon drágák...szal nem tudom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

voltam kint egy órát,,, A nyári SIdi cipellõ két zoknival még mindig nem megoldás... teljesen átfagyott a lábam. Felülrõl viszont elég volt a mez, pulcsi, széldzseki kombó.

na, váltó helyett inkább téli cipõt vegyél.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Ez nem igaz, nem engednek ki bringázni... ízületes leszek... mondják... biztos van benne igazság... na mindegy, ma idén(2008-as alapozáson) fogok elõször 10 percnél tovább menni a görgõn;)

voltam kint egy órát,,, A nyári SIdi cipellõ két zoknival még mindig nem megoldás... teljesen átfagyott a lábam. Felülrõl viszont elég volt a mez, pulcsi, széldzseki kombó.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
végre kimentem az erdõbe. zsír volt! :)
szép havas táj, élvezet volt a befagyott tócsákba hajtani, majd vaddisznó külsõt ölteni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
én is mennék kifelé tekintve, hogy szikrázó napsütés van felhõmentesen, de sajna más elfoglaltságok kötnek idebentre :(
/amúgy meg most döntök magamba egy bögre kávét, mert valami miatt alváskényszerem van 2 napja:wtf: /

a bringaszállító

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ez nem igaz, nem engednek ki bringázni... ízületes leszek... mondják... biztos van benne igazság... na mindegy, ma idén(2008-as alapozáson) fogok elõször 10 percnél tovább menni a görgõn;)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
http://www.isitchristmas.com/
ma is karácsony van még,nem?nem baj,tegnap láttam,hogy IGEN :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja, azt mesélte rayes
a "dóm" elött rõkáztak a helyi fiatalok

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

egyszer hirtelen felindulasbol atkocsikaztunk egerbe palacsintazni
jo volt kiveve a kajat mert palacsintas bezart
igy kenytelenek voltunk mekiben enni
/le is tagadtuk az egesz turat/

ismerõs :)
mi is be szoktunk ugrani a városba esténként, aztán hirtelen felindulásból volt már egerszeg, gyõr, vp, meg a többi 50-100 km-en belüli város, de volt már balatonkör is :D

lehet ma is kellene menni egy kört valamerre...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
szép reklám a városunknak, hogy itt csak a mekdónád van nyitva :)

a bringaszállító